Sevdiğini özleyenler buyurun

kurban bayramına izne gelicek inşallah daha çok olduğu için mehtapta saymıorummm offf oofff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm bende geçirdim o günleri zor ama inan geçiyoo yaanii geçmekteee Z-O-R-U-N-D-A
senn moralini yüksektut askerinin kninide yüksek tutmuş olursun!

460-81 379 gündür yok yanımda onsuzum :sinifsinif: (aslında 369 :kafamçokkarıştı:)
ben şu 2 3 haftadır destek vermedim ona destek vermeyincee moralimin bozuk olduğunu aladı o bana destek verdi şimdi nasılsın diyorum iyi süperim diyo doğru söle diyorum yorgunum diyoo ... demek istediğim eminim öle konuşmuyosundur ama bazı isyan edenler oluyo...
sen hepp ona neşenleee içtenliğinleee havasına hava katt...

bendee hyrr demem ama bu kilola demek zorundayım :1shok: :a015:
çiğdm abla gördün müü beni sen?

gördüm tabi güzelim ama kafana çok takıyomuşsun gibi gelio bana kilo durumunu,bence abartılacak bi durumun yok.ama yinede rahatsız oluyosan ekmeği azalt tamamdır :lepi:

canım 55te de bıse yokkı bence ama 51 olmussun tebrık ederım
bide ben dusebılsem kafamçokkarıştı

spor.u şiddetle tavsiye ediyorum. yürü, koş, atla, zıpla... ve bol bol su iç.

annem çok kızıyor, hatta 54 olmassan senı esvmem diyor :) ama bakalım. hedefim 50 olmak. aslında bacaklarım kollarım çok ince gobek bolgesi azcık daha gitse. ama daha gitmiyor kas yaptım sürekli mekik çekmekten :d

darısı başına.

sağlıklı bir vücut dilerim hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…