Sevdiğini özleyenler buyurun

gizem sayfa donuyo bebeğim kapatıp açıyorum kk yı şimdi okudum..bak sen şimdi bunaldın..aramayıncada tuz biber oldu..sen şimdi bunları düşünme..babanın hastalığı oldu bitti allah bida yaşatmasın..ama güçlü olmalısın..sen akıllı bi kızsın dersler korksun kızım senden..ulan bnm gibi tembel olsan napardın be..kendimi bildim bileli okuyorum allama

gizem hadi bebeğim elini yüzünü yıka şöle bi cam aç derin derin nefes al ve deki herşey güzel olcak de kendine

yaaa makyaj yaptımm hani gözümee bişi kaçtıı derdimm iice ağladım yazıyaa mafoldumben
yaa babamın hastalığı geçmedi kii mafoldumben

peki hastalığı nedir bitanem..ya ağlama nolursun (hadi makyaj yap bencede hem keyfin yerine gelir hadi canım..kızarıklığı ondan dersin hem

doktorlar 5 yıl önce süüründürürek öldürür dedilerr konuşurlerken duydum...
dünyada kimse yk diye sağlık sitelerinde çıktı babam...
bulaşıcı değil yanlış anlamayınn..
hastalıpı sonra konşuruz cnmn olur mu?

şuda var geçen sene iyidi yan 2 ayda tekrarlıyosa 3 aya çıkmıştı çok sevinmiştik
bu yıl yılbaşından beri hiç belli olmuyorr ne zaman tekrarlıcağo

yaptım ama foto makinesiylede çekiyorum güzel çıkmıyoo
siz nasıl çekiyorsunuz?
bide ben kendime far almıştım ablam alıp götürmüş kendinin kini bırakmış...
nasıl far diyim uçunca hoş duruyoo

bak içim parçaladındı şimdi..tamam bu konuyu msnde konuşalım..((off of..allahım acil şifalar versin..nolur bol bol dua et ve güçlü ol canım kardeşim benim..ben telefonla çekiyorum rsimleri,olsun koy gizom biz anlarız keyiflenirsin birazcık hadi

gizemim benim canım, üzülme bitanem, hangimizin garantisi var ki şu hayatta..yaşadığımız her an o kadar değerli ki...o yüzden Tanrı ağlatacak daha büyük dert vermesin deyip güçlü olmamız şart...

2008 benim iiçin çok kötü bir sene oldu mesela, sevdalım 2 ameliyat ben 1 ameliyat geçirdim, cenazeler, düğünler...teyzem kanser oldu yenmeye çalışıyor hala ama gülüyoruz şuanda bak...hayat böyle...

sen çok olgun ve güçlü bir kızsın, okulunda da başarılı olacağından eminim, hem katsayı eşitliği senin için büyük avantaj olacak, umudunu yüksek tut canım...

selamm ben geldim ama pc başında duramıyorum ablamlar geldi benim yeğenler kaptı pcyii :ecrin_bebek:

bu arada hepinize ayrı ayrıı tşklerrr
çok ama çok saolun güçlüyüm tabiiii :jeyyar:
güçlüdee olucamm...
hatta o sınıf birincisi GICIĞII YENİCEMMM :roflolçocuksu mu oldu ne)
:jeyyar:
:roflol:

bu arada bazılarının adı değişmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…