Sevdiğini özleyenler buyurun

şimdiden göz atmaya başladım buraya ya, benim eşim kasımda askere gidecek, daha var ama düşünmek bile istemiyorum hala ben mafoldumben

tabikide seninle olcak :)

Uzulme balım.. sen kendıne sevın bosver... bızede dua etsen yeter.... :çok üzgünüm:

Charm, kız sen de masum süprüzler düşün, aklından fesat şeyleri çıkar. Gizoş bizim kuzumuz henüz =) kıymetlimisssssss opuyorumnanaktan

O konuda cabalarım devam edıyor.... :jeyyar:

yafss hayır öle dimek istemedim aprilimm
yane eğer askeriye izin vermzse diye geceleri
sabahtan akşama kadarsa diye dedimdii
yosaamm aşkımm bei bırakıp abisine kollarına koşmaz :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 canım evci izni için gerekli işlemleri yaptıysa ve gomutanı verdiyse izin sorun olmaz canım. biz yaklaşık 3 hafta önce çıkardık, çok güzel bir hafta sonuydu :asigim:

Charm, kız sen de masum süprüzler düşün, aklından fesat şeyleri çıkar. Gizoş bizim kuzumuz henüz =) kıymetlimisssssss opuyorumnanaktan
:roflol:
selam kızlar
size bi cee yapayım dedim :1ninca:
ayşemmmmm Şeniz
Ayşe apla, kendine güsel afilli iç çamaşuru neyin aldın mı gı ? :jeyyar: süprizzzzz
aaaa yanlışkla bavula girmiş
beyaz güpürlü bişiler kaydirigubbakcemile2
şimdiden göz atmaya başladım buraya ya, benim eşim kasımda askere gidecek, daha var ama düşünmek bile istemiyorum hala ben mafoldumben

oyyy oyy tuçem gelmişşşş :içelim:

kaydirigubbakcemile3 canım evci izni için gerekli işlemleri yaptıysa ve gomutanı verdiyse izin sorun olmaz canım. biz yaklaşık 3 hafta önce çıkardık, çok güzel bir hafta sonuydu :asigim:

benim daha cicegim burnumdan düşmedi 25 günlük evliyim... evci cıksaa birrr ahhh ahhhh

inşallahh bizdee yarın yaşayacağızz inşallahhhhhh :Saruboceq: :asigim: Şeniz

ayy bilmemmi,
bide ben mal mal sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3

eneeeeeee :1shok:
kız hep askerden evvel nikahı basmış bizim yoldaşlar :roflol:
kısa dönem mi uzun mu be tucem ?
:gitme:

kaydirigubbakcemile3 gelsin ben kedi kadın kostumu alacam. iç camasır sade kalır:jeyyar:

vııışşşşşşş, o zaman o bir çember tutar, sen de çemberin içinden atlarsın :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…