biz bu gece çıkıyoruz yarın sabah yemn törenndeis
orda kalıcaz büyük ihtimal 2 gün felann
hee bide biz oraya gittmizde evci izni almış aşkım
gecede benlmle olcek demi ayşecim
boşuna ümitlenmeyem dee :çok üzgünüm:
yafss hayır öle dimek istemedim aprilimm
yane eğer askeriye izin vermzse diye geceleri
sabahtan akşama kadarsa diye dedimdii
yosaamm aşkımm bei bırakıp abisine kollarına koşmaz :jeyyar:
inşallahh canııımm öle olurrr,sende üzülme bebemm yaaa
tez zamanda gelicek inşallahh eşin böle anlatınca ben üzülüorumm :çok üzgünüm:
Charm, kız sen de masum süprüzler düşün, aklından fesat şeyleri çıkar. Gizoş bizim kuzumuz henüz =) kıymetlimisssssss opuyorumnanaktan
yafss hayır öle dimek istemedim aprilimm
yane eğer askeriye izin vermzse diye geceleri
sabahtan akşama kadarsa diye dedimdii
yosaamm aşkımm bei bırakıp abisine kollarına koşmaz :jeyyar:
şimdiden göz atmaya başladım buraya ya, benim eşim kasımda askere gidecek, daha var ama düşünmek bile istemiyorum hala ben mafoldumben
tabikide seninle olcak :)
kaydirigubbakcemile3 gelsin ben kedi kadın kostumu alacam. iç camasır sade kalır:jeyyar:
:roflol:Charm, kız sen de masum süprüzler düşün, aklından fesat şeyleri çıkar. Gizoş bizim kuzumuz henüz =) kıymetlimisssssss opuyorumnanaktan
ayşemmmmm Şenizselam kızlar
size bi cee yapayım dedim :1ninca:
aaaa yanlışkla bavula girmişAyşe apla, kendine güsel afilli iç çamaşuru neyin aldın mı gı ? :jeyyar: süprizzzzz
şimdiden göz atmaya başladım buraya ya, benim eşim kasımda askere gidecek, daha var ama düşünmek bile istemiyorum hala ben mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 canım evci izni için gerekli işlemleri yaptıysa ve gomutanı verdiyse izin sorun olmaz canım. biz yaklaşık 3 hafta önce çıkardık, çok güzel bir hafta sonuydu :asigim:
Aramıycak sanırım bu akşamda :S:S:S
kaydirigubbakcemile3 canım evci izni için gerekli işlemleri yaptıysa ve gomutanı verdiyse izin sorun olmaz canım. biz yaklaşık 3 hafta önce çıkardık, çok güzel bir hafta sonuydu :asigim:
varyaa nasıll heyecanlıyımm nasıll ayşemm
ellerim titriyor,kalbim çıktı çıkıcakk :dance:
aşkımı görcemm hele bide onn uyucam düşüncesii
Allah ım çok şükür biraz ei gelicek banaaa
sevncimden oynicam nerdeseee yhaa :kedi:
Vay tucemm... sende mı brutuss.... senağlama
kaydirigubbakcemile3 gelsin ben kedi kadın kostumu alacam. iç camasır sade kalır:jeyyar:
benim daha cicegim burnumdan düşmedi 25 günlük evliyim... evci cıksaa birrr ahhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?