Sevdiğini özleyenler buyurun

okudum senin eşinin gittiğini canım günlükte yazdın galiba, güle güle gidip gelsinler :Saruboceq:

bakıyorum saat daha 12 olmadan kırmızı noktalar başlamış
arzular şelale yani kaydirigubbakcemile3

:roflol:

ayşemm ağda partisi başlamadı mı daha
kaçırdım mı yoksa zemuszemus

ohhooo kılsızım şakkıdı
sıfır kıl
heryerim kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3
ayşe ya tesadüfe bak cmt mustafnın yanına gidicem bugün ağsa yaptım denk düştü :jeyyar:

waw kalemler muhteşem ablacım, benim de aklıma koydun şimdik...süper hediye valla. benimki de pek yazar. sanki Hemingway sanır kendini :)) :roflol:

senem, Aprilim burdayım ben de artık, yalnız değilmişim valla, aprilim uzun dönem de çıkabilir eşime bilmiyorum ki birlikte sayıcaz artık

hepsine hayırlı teskereler ,allaha emanet olsunlar (kardeşim asker ,minik kuş)
allah kavuştursunn

ayşeciim kalemler harikaaaa çok beğenir eminm eniştee
hem senden daha ei hediyemi var onaa :jeyyar:
beyaz gipürlü şelerde oluncaaa hediyenn alasıı hemdee :jeyyar: :kedi:
:jeyyar: :roflol: kalemleri herkesin içinde vericemki baksın yoksa sallamaz bende küserim kaydirigubbakcemile3
eee herkes kocisinin özlemiyle yanıp tutusuyor az bilem sırnaşık şey

ağzını öpim :jeyyar:

ayşe apla cidden isim yazılı kalemler hoş fikir :)))
kurabiyelerine laf yok zaten,görmüştüm.çok tatlı yaaaaa :lepi: yemeye kıyamaz insan

senem, Aprilim burdayım ben de artık, yalnız değilmişim valla, aprilim uzun dönem de çıkabilir eşime bilmiyorum ki birlikte sayıcaz artık

oyyy bebeğim çok güzel olacak sende gelince
ben şubata kadar buralardayım
tuçe cmt kavuşuyık :jeyyar:

eşim in. müh. olduu için bisde uzun dönem dedik ama kısa çıktı
inşallah sizede kısa çıkar canımm
gerçi uzun olursa astek oluyor sende gidersin herhall :uhm:

çoooktan başladı tatlım zemuszemus

hoşgeldn bu arada opuyorumnanaktan

hoş buldum canım

eee herkes kocisinin özlemiyle yanıp tutusuyor az bilem sırnaşık şey

kız 25 günlük evliyken askere gönderilir mi hiç
kısa dönemdir inşallah

ohhooo kılsızım şakkıdı
sıfır kıl
heryerim kıpkırmızı kaydirigubbakcemile3
ayşe ya tesadüfe bak cmt mustafnın yanına gidicem bugün ağsa yaptım denk düştü :jeyyar:

yaa büyük tesadüf
çok şanslı badem gözlü enişte :)

oyyy bebeğim çok güzel olacak sende gelince
ben şubata kadar buralardayım
tuçe cmt kavuşuyık :jeyyar:

ay çok sevindim senin adına ya, kırmızı noktadan anladım zaten bir kavuşma olduğunu :roflol:

extreme evet canım uzun dönem çıkarsa ben de giderim kesin, dayanamam, ama yine de kısa dönem olsun ve şu süreç çıkıp gitsin hayatımızdan :gitme: ama kısa dönem çıkması çok iyi olmuş eşine ya, böyle daha güzel :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…