Sevdiğini özleyenler buyurun

canım resmen özeniyorum size ya, keşke eşim de gitmiş olsaydı da şu zaman geçseydi, gideceği zamanı beklemek de zor :gitme:

sönmezim :içelim:

Haklısın valla canım bende bakınıyordum oyle gıtmeden once buralara uzaktan uzaktan...
Olsun ıyı oluyo bıraz tecrubelıler olunca moral verılerr bıze saolsun yavrıler...
Senınkıde sag salım gıder gelır ınsallah, bıde su tek tıp meydana cıkmadan... :1no2:

elimde kırbac oldukdan sonra ben herseyi yaptrırım:roflol::jeyyar:

eneeeeeee :1shok:
kız hep askerden evvel nikahı basmış bizim yoldaşlar :roflol:
kısa dönem mi uzun mu be tucem ?
:gitme:

daha kasımda gidecek canım, haftaya dilekçe vermeye gidecek, belli değil kısa dönem gider umarım ya :gitme:

Charmi patient hoşbuldum canlarım...

kızlar ben manyak mıyım acep, daha gitmeden özlüyorum ben bu adamı kaydirigubbakcemile

ayy bilmemmi,
bide ben mal mal sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3

bende vallaha aynen ölee deli deli gülüyorum
herkess herifine gidiyorr yha yüzü gülüo diyo :kedi:

canım resmen özeniyorum size ya, keşke eşim de gitmiş olsaydı da şu zaman geçseydi, gideceği zamanı beklemek de zor :gitme:

sönmezim :içelim:

canım bende gitmeden aynı senn gibidiim ha gitti ha gidicek derkenn
bide baktımkii gözlerim önnde gitti senağlama
ama sen bu zamanları ei değerlendir
sımsıkı sarılın birbinizee Rabbim sağ salim gidip gelmesini nasip etsin :Saruboceq:

bende balayındayken askerlik stresi sarmıstı gazete almaya gidince nerdesin özledim diye boynuna sarılıyordum sırnaşık şey

ayşeciim kalemler harikaaaa çok beğenir eminm eniştee
hem senden daha ei hediyemi var onaa :jeyyar:
beyaz gipürlü şelerde oluncaaa hediyenn alasıı hemdee :jeyyar: :kedi:

:gitme: hofff o günler geldi aklıma...gerçekten zordur tucem ama burada aştım ben depresyonumu...yoksam kendime gelemezdim...evli gibiydik biz de ya, biliyon az buçuk...:çok üzgünüm:

seninle de şafak saymak nasip olacak bizlere bidenemm,:1rolleyes: bnmki uzun dönem gitti çünkü. daha Şafak 347 :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…