Sizinkiler cok yavan, ben baya atraksıyonlu bısey dusunuyorum soyle kırpaçlı pelurunlu fılan... :1ninca: :roflol:
heruf kacmıs yakayı kurtarmıs elınden cekecegı varmıs o nası ah cekmek gız oyle... :jeyyar: :roflol:
canım resmen özeniyorum size ya, keşke eşim de gitmiş olsaydı da şu zaman geçseydi, gideceği zamanı beklemek de zor :gitme:
sönmezim :içelim:
:
aaaa yanlışkla bavula girmiş
beyaz güpürlü bişiler kaydirigubbakcemile2
:
eneeeeeee :1shok:
kız hep askerden evvel nikahı basmış bizim yoldaşlar :roflol:
kısa dönem mi uzun mu be tucem ? :gitme:
vııışşşşşşş, o zaman o bir çember tutar, sen de çemberin içinden atlarsın :roflol::roflol::roflol:
:roflol:istersen kırbaclı komutan kostümü al o daha aksiyonlu olur sırnaşık şey
delikafadulden gitmeden önce o ahh cekiyordu gitti ben ahh cekmeye basladımsırnaşık şey
eneeeeeee :1shok:
kız hep askerden evvel nikahı basmış bizim yoldaşlar :roflol:
kısa dönem mi uzun mu be tucem ? :gitme:
ayy bilmemmi,
bide ben mal mal sırıtıyorum kaydirigubbakcemile3
canım resmen özeniyorum size ya, keşke eşim de gitmiş olsaydı da şu zaman geçseydi, gideceği zamanı beklemek de zor :gitme:
sönmezim :içelim:
daha kasımda gidecek canım, haftaya dilekçe vermeye gidecek, belli değil kısa dönem gider umarım ya :gitme:
Charmi patient hoşbuldum canlarım...
kızlar ben manyak mıyım acep, daha gitmeden özlüyorum ben bu adamı kaydirigubbakcemile
daha kasımda gidecek canım, haftaya dilekçe vermeye gidecek, belli değil kısa dönem gider umarım ya :gitme:
Charmi patient hoşbuldum canlarım...
kızlar ben manyak mıyım acep, daha gitmeden özlüyorum ben bu adamı kaydirigubbakcemile
ayşemm ağda partisi başlamadı mı daha
kaçırdım mı yoksa zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?