Charmm allan verır bı kolaylığıı sen sadece dua et canımmm görceksin bak sağsalimm fırnata gibi geri dönücek eşinn
canım benim nolur rahatla biraz, dua et her zaman icini ferah tut, Allahın izniyle hicbisey olmaz, Allahım tüm askerlerimizi korusun :Saruboceq:
betül ablam moralini bozma lütfen :teselli:
mervem bitanemm nasılsın cnm bnm?
betül ablamm yapıcağımızz bişey malesefki sende dahil yokk bu yüzden bol bol beraber dua edicez :teselli:
Nolur dua edın, esıme ve tum askerleree...
walla bende özlüyom ama müsait olamıyom yoksa hep girer güzel sohbetlere katılırım:))) canımmmrb cnm bnm naılsın hoş geldin özledimm hee :1hug:
sağol canım yarılamaya az kaldı Allaha şükür opuyorumnanaktanHoşgeldin fıstıkımm =)
247 hee süpersin valla =)
:sm_cool: :sm_cool:
son dakika haberlerleee miiiii desemmmm hihoyyyt
yoksaaaaaa GÜZEL haberrrlerlee miiiiii desemmmm :sm_cool:
KARŞINIZDAYIM EFENİM....
AYŞE ABLAM ABİMLE KAVUŞTUUUUUUUUUUUUUUU :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool:
şuandaa almış abimi sağ tarafınaaa :jeyyar:
ayy kendim kavuşmuş gibi mutluu oldum :hihiyyyt:
yüzlerindekiii gülümsemeee hiç solmasın inş.
tabiki hepinizinde a.s.
:sm_cool::sm_cool:
Kızlar moralım cok bozuldu. esımle konustum sımdı. cukurca karakollarına dagıtılmıslar.
komutanın karsısına cıkmıslar sırayla. esımı mevzıye cıkarırız senı demıs. dixi... agır taramalı yanı..
gunduz yada gece 12 ser saat duruyormussun her gun.. uzun donem asker acıgı varmıs suan orada.
hanı bırlıkten cıkmıyolardı... ooofff Allahım vallahı gunden gune ıyı degıl can sıkıcı gelısmeler oluyo Allahım yardım etsın.. sonumuz ne olacakkk ???
Saolun canlar.. canım cok sıkıldı bılmıyorum..
Evet yapacak hıcbırsey yok MALESEF Allahtan hayırlısı... Daha can sıkıcı seyler duymaktan korkuyorum gunler gectıkce..
Nolur dua edın, esıme ve tum askerleree...
Kızlar moralım cok bozuldu. esımle konustum sımdı. cukurca karakollarına dagıtılmıslar.
komutanın karsısına cıkmıslar sırayla. esımı mevzıye cıkarırız senı demıs. dixi... agır taramalı yanı..
gunduz yada gece 12 ser saat duruyormussun her gun.. uzun donem asker acıgı varmıs suan orada.
hanı bırlıkten cıkmıyolardı... ooofff Allahım vallahı gunden gune ıyı degıl can sıkıcı gelısmeler oluyo Allahım yardım etsın.. sonumuz ne olacakkk ???
bitanem benim, ben sanmıyorum öyle yapacaklarını ama,
sen hep ferah tut içini olur mu Betüşüm benim,
hiç bir şey olmayacak, Benim bir arkadaşım Şırnakta kısa dönem yaptı
Rahat etmese de, sağlığına bir zeval gelmez hayatım, merak etme sen... :teselli: :1hug:
of offfffffffff S Kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
:mymeka: kız 10 bin sayfa mı okuyom delüüü kaydirigubbakcemile3o kadar cahilee mii benziyorum ki ben :uhm::mirmirmirmir:
BUTONLAR BASMIYOO DEDİM YAA BİTANEM SENDE BENİ OKUMAMIŞIN YAZDIKLARIMI :mymeka:
aşkım göreve çıkyıorum dedi mafoldumben
ne görevi ki ya :uhm: mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?