Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm burda adem çok haksız HATALIIIII hemde çook...
ortada %100 bir suç varsa %4 ü senindir diğeri onun!

veee sen her yaptığının hesabını vermek zorunda da deillsinki...
senin bi abin olsa abinin erkek arkadaşları evinize çağırmaya gelsee onlara ne dicekti acaba:Uhm:

merak etmee şu günler biticek atlatıcaz:teselli:
o zaman sen neden bunları bana yaptın diye sorcaksın...
hala sana güveniyo mu güvenmiyormu sorcaksın...

nisanımın dediği gibi seni ayrılmakla tehdt eder gibi hallereee tavırlaraa girmesideee kızgıonlığımın cabası...
bu lafların altında kalmamalısın dicem ama ne desen o o piskolojiyleee dhaa kötü olcak senide seviyorrr ama neden neden böylee yapyırrr? güvenmiyorum açık açık dedi diyosun :1shok:

erkeklerrr askerlik onlara ypılan bir haksızlık olarak göür BAZEN... sadece BU DIŞARI ÇIKAMADIĞI BİZİ GÖREMEDİĞİ YÖNLENDİREMEDİĞİ İÇİN...
nasıl davrandığını bilmiyor şu anda sen içini ferah tut herşey düzelcek cnm bnm :teselli:

aslındaa hakkım yok biliyorum bu kadr şeyi demeye ama kardeş gibiyzz dedin ya KOCA BİR AİLEYİZ bu sözünün üstüne bu şekilde konuşuyoruz bende bunu hissediyorum aile olduğumuzu...
a.s.

Anladım Mervecim ya...Üzüldüm çok...

Öncelikle, seni çok fazla sıkıyor. hareketlerini kısıtlıyor. ne demek evden çıkmamak, hem yazlıktasın hem denize bile girmiyorsun...Böyle şey olur mu ?

Askerde diye yapmayacağımız şeyler var elbette ama bu kadar da değil. Olmaz yani...
Ben açıkçası gelecek için endişelenirdim böyle olsak...

Sendeki ufacık kabahat te, arkadaşıyla bu mevzuda görüşmüş olman hayatım...
Çocuğun yakışıklı oluşunu falan bi tarafa bırakalım, hiç bir koşulda, bir başkası üzerinden Ademi konuşturmamalısın. Ki onun kadar kıskanç biriyse...Erkekler buna gıcık oluyor. Başka birine sordurmak yani. Üstelik bence çok çocukça bir davranış...Seni kırmak istemiyorum Mervik, çok ama çok seviyorum seni ama bazen beklenen olgunluğu gösteremiyorsun, sen de farkındasın...

Ağlamana çok üzülüyorum tatlım, nolur ağlama,
bir yerde Adem doğru diyor, 'ağlamaktan başka bişey yapmıyorsun' diye...Ağlayınca otomatikman kredi kazanıyoruz biz kadınlar...Erkekler de suçlu hissediyorlar kendilerini, doğru düzgün konuşmak imkansızlaşıyor o zaman...

Sağol cnm benim sürekli bişileri açıklamakdan yoruldum ben...
Ademde düşünsün taşınsın ayrılcaksa ayrılsın.

Bedenimde ruhumda cok sıkıldı artık bu işden..

Ama açıkçası Çorludayken gidip şu Ademe bi güzel çatasım var...

Sonra da benimki beni pataklasın bi güzel, alemin askeriyle ne görüşüyon deyii :))
puahahaha
:roflol:

ayy iftardan sonra nefes alamıyorum :bbo:

mervecim sık dişini tatlım görüşme erkeklerle çok sık,içini dökmek konuşmak istiyosan kız arkadaşlarının yanına git...kıskanç sevgilin çnkü...ama çok yanlış konuşmuş söyliyim lmaz:
güvenmiyorum ne demek...ayrılık lafları fln (

Ama Paticim, erkek arkadaşalrımız da var bu hayatta...Toplumdan mı soyutlasın kız kendini. Hem de o çocuk Ademin çocukluk arkadaşı. Mervikin tek kabahati, Adem hakkında bişiler öğrenmek için çocuğa gitmesi o kadar.

Nisanım evet haklı olabılırsın ama adem etrafımda hıc kımseyı bırakmadı...
Sevdıgım arkdaslarımla gorusemıyorum.... Liseden erkek arkadaslarıma sıkıysa selam vereyim...

Dertlescek sıkıntımı paylasıcak...Zaten etrafımdakı tanıdıklarımda yeter artık dıyolar ..
Bu ademın kıskanclıkları 1 deıl 2 deıl ...

Kımseyle konusamadım nisan.... Abısı adem burdayken ahkam kesmeyı bılıyo.
Mervecım en ufak bıseyde bana qelceksın bırlıkte cözücez abicim.canın sıkılırsa ara bnı ben senı gezdırırım vss vss... Ben 5sene boyunca ılk kez abısı aradım nisan...Ve ılk kez ademın bı arkadasını aradım..Ne kdar caresızım bak....
Bırılerının benı dınlemesı lazımdı ..Ferhat konustuklarımızdan ademe hıc bahsetmemıs.
Çocugunda söyledıgı tek sey sabırlı olcaksın mervecım duzelcek görceksın...
Ademle zaten bu konuda hıc konusmadı ferhat.
Sadece benımle konusdu..

ama adem istemiyo diye dedim aprilcim ben...
çocuk istemiyosa kıskanıyosa,istemedigi kişilerin yanına gitmeyi versin durumları düzelene kadar...
eger ademle bi gelecek istiyosa onu üzen şeyleri yapmamaya çlşcak...oda güvenmesini bilcek ama...
tabiki erkek arkadaşlarmz da var yeri geldiginde hoş beş sohbet ediyoruz bu na lafım asla olamaz...

Ama abartıyor yaaa...Ne demek yani...
Etrafında kimseyi bırakmaması...Çok üzüldüm Mervem inan ki...Böyle olmaz.

Ben hatırlıyorum ki, o izine geldiğinde akşamları gayet eğlencelerdeydi. Tama mutlaka kafasını dağıtacak ama az buçuk ta adalet olacak aranızda...

Valla isterseniz Nick'imin altında yazan şeye bi bakın,
feministim ben, adaletsizliğe gelemem, ayarını bilecek erkek dediğin.

kadını sıkmakla, kısıtlamakla hiç bişeyden koruyamaz. Güven başta gelir.

Sen de zaten duracağın yeri bilirsin değil mi Mervecim ? Sen güven veremedin desem, yo kdeğil, sanmıyorum senin hata yapacağını...Hiç bişey değilse, sevgine güvenmek zorunda. Yoksa evlilik mevlilik olmaz öyle...

Hakkında bısıler ogrenmeye gıtmedım tatlım ya.....Cevremde herkes bosver dedıler..
O senı kaybettı dıyo herkes...Bısıler yapmam lazımdı..Bende ademın arkadasıyla görüştüm.. Konustuklarımız aramızda kaldı...

Ki ben bıle thmın etmıyodum söyler sanıyodum..Çocuk soylelemıss...Benı sahılde goren arkadasıda buydu onu bıle söylememıs dusunsenıze kızlar....

Çocugun bana soyledıgı tek sey...Sabırlı olcaksın adem hatasını anlıycak duzelceksınız.Ustune gıtme dedi...

Paticim ayrıca erkeklerle gorusme derken .Ben devamlı bırılerıyle gorusen bırı degılımkı:S:S:
Ilk olay komsumuz 15senelık komsumuz bızım...Zaten ademle bırlıkte oldugumuzu bılmeyen kımse yokkii....Bız gunduz vaktı elele gezerdık meydanda..Bıde bursanın ılcesındeyım kucucuk bıyer burası..

Sımdıkı arkadasıda ademın cocukluk arkadası ....Adem askere gıttıgınde yanında olan tek arkadası..Yuzlerce arkadasın ıcınden ugurlamaya gelen tek arkadası buydu..Ademı cok sevıyo ...Ben pamuk prenses degılımkı bana asılsın ....20senelık arkadasını kaybetsın:S:S

Adem o cocugu benımle aynı ortam bulundurmamasnın sebebı kıskanması.Bıde adem anlatıyo anlatıyo ama gorusturmuyo....Ferhat dıyomus hep gorustursene merveyle alalım kız arkadaslarımızı bırlıkte bısıler yapalım felan..Adem ck kısknc...

Ben kısılık yapısı olarak ademın arkadasıyla samımı olmam...Bazen selam bıle vermem cocuklara...Hep ne kdr soguk bı sevgılın var dıyolar ademe..

mervem seni 3 aydır tanıyorum ama hakkatten ademin yaptıkları hiçte doğru seyler değiller lmaz: :sinifsinif:
senidee anlyıorum zamanını geçirdin HAYATINII ONA ONUN İSTEĞİNEE GÖREEE DÜZELLEDİNN
'''''''''''''''''''EĞİTİMİNDEN TUT ARKADAŞLARINA KADAR''''''''''''''''''''''''''

ayrılmak düşüncesi aklına gelsee bilee 5 yıl kolay değil 5 yıl olmasaa bileee o burdayken hep onunnlayydınn bak en basit örnek ben topiğimize 3 ay önce bağlandım ama bırakamıyorum.... bu düşünce seni delirtiyodurr ZOR olcağını biliyosundurr...
bu yüzdenn bunu kaldırcak kadar güç kendinde bulamadığın için HALA bunları yaşıyorsun!!!

BAK SANA NE ANLATÇAM NCM BNM SIKILMADAN DİNLİYEBİLCEN Mİ BİLMİYORUM....

kuzenim 89 lu TAM 20 yaşındaa...
çok olgun 3 buçuk yıldır mecburen çalışıyorrr lisesini bitirdi!!!!
babası akrabam olur veee çok sinirlide değil ama ailecek çok ama çok problemleri olduu (BU KONUDA ÇOK ŞANSLISIN HERRR ZAMANNNN DESTEKLER) tbai nonunda ailesi destek ama babasıı onları maddiyatta çökertti biraz :gitme:
neyse...
bu ve ablasıı çalışıyoduu annesi çalışıyoo ama bbası şeker hastası olduğundan çalışamıyordu :umursamaz:
veee o kadar sorunla büyümeye kız iyi sağlıklıydııı

8 ay önce bir sevgili yaptı! vee ONU MUTLUU EDİYOO DİYORDUMMM
gördüğümdeeee dee bana hiç öle gelmiyordu :sinifsinif:
allah var şimdi çocuk iyi biirii!!
amaaa bazı şeyleri banane tavırlarındaa vee ÇAYCIYA abi demedi diyee kuzenlenn ayrılığaa kadarrr gelmiş biri:gitme:
en SONUNDA NOLDU BİLİYOR MUSUN ??
dün sabah ayrılmışlardı! sonraa
kızzz bunun yaptıklarını düşününce fenalaşıyoo ARTIKK VEEEE 16 6 (FENALAŞTIKTAN YARIM SAAT SONRAKİ TANSİYONUUU)
oluyorr... kalp hastanesiineee koşturrr(nabzı 136)
VE TAMAMEN BİTTİ

kuzene bişey diyemiyordum ama ayrılmasını içten içe istiyordum 1 günde mutlaka 1 kere gözyaşı akıtıyoduuu....

vee benn artık bu sonuca kesin olarak vardım,

NEDENNNN MUTLU OLUYORUZ BİLİYOR MUSUN onun yanımızda oldğunu hissettiğimiz için!!!!! yani onlar bizi %100 mutlu edior diye biliyorsak onlar %30 40 ediyorlarr diğerlerii onla

iyi düşünerek bir konuşma hazırlaa derimmm
onun seni NE KADAR FAZLAA KIRDIĞINI BELİRT!
gününü gün etmediğini tam olarak anlattt anlıcağı şekildee

konuşmamı çok toparlıyamadım k.bakma

Nisanım ben biraz alımlı bi kızım met etmek gııbı oluyo sevmıyorum...
Hanı cok gösterişliyim ... Nasıl anlatılır bılmıyorum....

Cok ılgılenıyo ınsanlar benımle....Adem kız arkdaslarımı yasakladı .Onlar cafeye gıdıyolar dıye..... Erkek arkadaslarım zaten bastan yasak......

Sacımı boyamama ızın vermıyoo...Guzel oluyomus herkes bana bakıyomus...
Kı sız ademıde gordunuzz benım yanımda kendıne guvenı yok:S

Adem otur dedı oturdum kalk dedı kalktım sımdıye kadar..
Beni yönetiyo kukla gibi :S:S
herşey istediği gibi olsun istiyoo..

canım bnm 10dkkadır konusmaları okuorum...bence ademinyaptıgı tamamen kaaybetm e korkusundan dolayı..buraya gelemio müdahele edemio olaylara ordan cıkamıo sana sorun cıkarıo oyuzden ayrıldık dese bile hiç takma kafana gelince afedersn köpek gibi gelir kapına ayrıldık diosa bile he de gec sadece dinle dönnce acısını cıkarırsın benden sana tavsiye bitanem

cnm bnm sorun bu adem askerden öncede bu şekilde kaırşıyordu DİYE BİLİYORUM
arkadaşları konusunda...

en başta verdin tavizi,karışmasına izin verdn canm a.s
şimdide istediği gibi bagırıyo çgırıyo işte...çünkü biliyo onu çok sevdigini,koydugu yasaklara uyacagını...
ama üzülüyosun bu arada bu ayrı...sırf onla da mutlu olunmaz ki..arkadaşlarda var hayatta...
seni yoldan çkarcaklarını düşünüyodur kesin...hergün gezip tozarsn bşkasnını bulrsun diye kuruntu yapıyo işte...kaybetme korkusu...

yavrucum,
zaten kırılma diye söylemedim ama,
bu davranışlar, kendine güveni olmayan erkek davranışları...

senin güzelliğin, aile terbiyen, mutlaka onu onore ediyordur ama, bunlar doğal olarak var olan şeyler, ne olsun yani şimdi, o mutlu olsun diye çirkin olmaya mı çalışacaksın ?

seni anlıyorum hayatım ya, eski sevgilim vardı benim, 3 sene çıktık, 15 yaşımdan 18 e kadar...beni aynen bu şekilde öyle çok bunalttı ki, dayanamdım. ve inanır mısın tam 6 ay ayrılmaya çalıştım...yok intihar ederim yok kapında yatarım bilmem ne...saçma sapan şeyler. güzel bir şey giyemezdim, arkadaşlarımla bir yere gideyim, o günü bana mesajlarıyla zehir ederdi. çok mücadele ettim ama düzelmedi. en sonunda sevgim bitti zaten tahammülüm kalmadı ona...ve bi gün aramızda sorun yokken, normal çay içerken,
'ben seni sevmiyorum, ayrılmak istiyorum' dedim ve masadan kalktım, öylece tırs tırs gittim.
bir daha da yüzünü görmedim. çok aradı sordu falan ama yok...nitekim intihar falan da etmedi, gayet düzgün okulunu bitirmiş falan, yaşıyor.
bi de beni o yaşta evlilik evlilik diye bunaltıyordu, ben daha çocuktum gerçi o da 3 yaş büyüktü benden ama işte, takıntılı kişiydi...neyse....

hayırlısı olmuş ki, 1 sene kadar sonra şimdiki Sevdalım çıktı karşıma...o 1 sene kimseyle olamadım, bakamadım bile, arada karşıma çıkanlar ya aşırı maçoydu ya da aşırı salla pati...:roflol:

canım sevgilim, tam istediğim gibi biri...Karşıma çıkaran Allaha şükürler olsun...
12 Eylülde karşıma çıkışının yıl dönümü...3 yıl doluyor...:asigim::asigim::asigim: :1rolleyes: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…