cnm burda adem çok haksız HATALIIIII hemde çook...
ortada %100 bir suç varsa %4 ü senindir diğeri onun!
veee sen her yaptığının hesabını vermek zorunda da deillsinki...
senin bi abin olsa abinin erkek arkadaşları evinize çağırmaya gelsee onlara ne dicekti acaba:Uhm:
merak etmee şu günler biticek atlatıcaz:teselli:
o zaman sen neden bunları bana yaptın diye sorcaksın...
hala sana güveniyo mu güvenmiyormu sorcaksın...
nisanımın dediği gibi seni ayrılmakla tehdt eder gibi hallereee tavırlaraa girmesideee kızgıonlığımın cabası...
bu lafların altında kalmamalısın dicem ama ne desen o o piskolojiyleee dhaa kötü olcak senide seviyorrr ama neden neden böylee yapyırrr? güvenmiyorum açık açık dedi diyosun :1shok:
erkeklerrr askerlik onlara ypılan bir haksızlık olarak göür BAZEN... sadece BU DIŞARI ÇIKAMADIĞI BİZİ GÖREMEDİĞİ YÖNLENDİREMEDİĞİ İÇİN...
nasıl davrandığını bilmiyor şu anda sen içini ferah tut herşey düzelcek cnm bnm :teselli:
aslındaa hakkım yok biliyorum bu kadr şeyi demeye ama kardeş gibiyzz dedin ya KOCA BİR AİLEYİZ bu sözünün üstüne bu şekilde konuşuyoruz bende bunu hissediyorum aile olduğumuzu...
a.s.
Sağol cnm benim sürekli bişileri açıklamakdan yoruldum ben...
Ademde düşünsün taşınsın ayrılcaksa ayrılsın.
Bedenimde ruhumda cok sıkıldı artık bu işden..
Anladım Mervecim ya...Üzüldüm çok...
Öncelikle, seni çok fazla sıkıyor. hareketlerini kısıtlıyor. ne demek evden çıkmamak, hem yazlıktasın hem denize bile girmiyorsun...Böyle şey olur mu ?
Askerde diye yapmayacağımız şeyler var elbette ama bu kadar da değil. Olmaz yani...
Ben açıkçası gelecek için endişelenirdim böyle olsak...
Sendeki ufacık kabahat te, arkadaşıyla bu mevzuda görüşmüş olman hayatım...
Çocuğun yakışıklı oluşunu falan bi tarafa bırakalım, hiç bir koşulda, bir başkası üzerinden Ademi konuşturmamalısın. Ki onun kadar kıskanç biriyse...Erkekler buna gıcık oluyor. Başka birine sordurmak yani. Üstelik bence çok çocukça bir davranış...Seni kırmak istemiyorum Mervik, çok ama çok seviyorum seni ama bazen beklenen olgunluğu gösteremiyorsun, sen de farkındasın...
Ağlamana çok üzülüyorum tatlım, nolur ağlama,
bir yerde Adem doğru diyor, 'ağlamaktan başka bişey yapmıyorsun' diye...Ağlayınca otomatikman kredi kazanıyoruz biz kadınlar...Erkekler de suçlu hissediyorlar kendilerini, doğru düzgün konuşmak imkansızlaşıyor o zaman...
Ama Paticim, erkek arkadaşalrımız da var bu hayatta...Toplumdan mı soyutlasın kız kendini. Hem de o çocuk Ademin çocukluk arkadaşı. Mervikin tek kabahati, Adem hakkında bişiler öğrenmek için çocuğa gitmesi o kadar.
Nisanım evet haklı olabılırsın ama adem etrafımda hıc kımseyı bırakmadı...
Sevdıgım arkdaslarımla gorusemıyorum.... Liseden erkek arkadaslarıma sıkıysa selam vereyim...
Dertlescek sıkıntımı paylasıcak...Zaten etrafımdakı tanıdıklarımda yeter artık dıyolar ..
Bu ademın kıskanclıkları 1 deıl 2 deıl ...
Kımseyle konusamadım nisan.... Abısı adem burdayken ahkam kesmeyı bılıyo.
Mervecım en ufak bıseyde bana qelceksın bırlıkte cözücez abicim.canın sıkılırsa ara bnı ben senı gezdırırım vss vss... Ben 5sene boyunca ılk kez abısı aradım nisan...Ve ılk kez ademın bı arkadasını aradım..Ne kdar caresızım bak....
Bırılerının benı dınlemesı lazımdı ..Ferhat konustuklarımızdan ademe hıc bahsetmemıs.
Çocugunda söyledıgı tek sey sabırlı olcaksın mervecım duzelcek görceksın...
Ademle zaten bu konuda hıc konusmadı ferhat.
Sadece benımle konusdu..
Ama abartıyor yaaa...Ne demek yani...
Etrafında kimseyi bırakmaması...Çok üzüldüm Mervem inan ki...Böyle olmaz.
Ben hatırlıyorum ki, o izine geldiğinde akşamları gayet eğlencelerdeydi. Tama mutlaka kafasını dağıtacak ama az buçuk ta adalet olacak aranızda...
Valla isterseniz Nick'imin altında yazan şeye bi bakın,
feministim ben, adaletsizliğe gelemem, ayarını bilecek erkek dediğin.
kadını sıkmakla, kısıtlamakla hiç bişeyden koruyamaz. Güven başta gelir.
Sen de zaten duracağın yeri bilirsin değil mi Mervecim ? Sen güven veremedin desem, yo kdeğil, sanmıyorum senin hata yapacağını...Hiç bişey değilse, sevgine güvenmek zorunda. Yoksa evlilik mevlilik olmaz öyle...
Hakkında bısıler ogrenmeye gıtmedım tatlım ya.....Cevremde herkes bosver dedıler..
O senı kaybettı dıyo herkes...Bısıler yapmam lazımdı..Bende ademın arkadasıyla görüştüm.. Konustuklarımız aramızda kaldı...
Ki ben bıle thmın etmıyodum söyler sanıyodum..Çocuk soylelemıss...Benı sahılde goren arkadasıda buydu onu bıle söylememıs dusunsenıze kızlar....
Çocugun bana soyledıgı tek sey...Sabırlı olcaksın adem hatasını anlıycak duzelceksınız.Ustune gıtme dedi...
Paticim ayrıca erkeklerle gorusme derken .Ben devamlı bırılerıyle gorusen bırı degılımkı:S:S:
Ilk olay komsumuz 15senelık komsumuz bızım...Zaten ademle bırlıkte oldugumuzu bılmeyen kımse yokkii....Bız gunduz vaktı elele gezerdık meydanda..Bıde bursanın ılcesındeyım kucucuk bıyer burası..
Sımdıkı arkadasıda ademın cocukluk arkadası ....Adem askere gıttıgınde yanında olan tek arkadası..Yuzlerce arkadasın ıcınden ugurlamaya gelen tek arkadası buydu..Ademı cok sevıyo ...Ben pamuk prenses degılımkı bana asılsın ....20senelık arkadasını kaybetsın:S:S
Adem o cocugu benımle aynı ortam bulundurmamasnın sebebı kıskanması.Bıde adem anlatıyo anlatıyo ama gorusturmuyo....Ferhat dıyomus hep gorustursene merveyle alalım kız arkadaslarımızı bırlıkte bısıler yapalım felan..Adem ck kısknc...
Ben kısılık yapısı olarak ademın arkadasıyla samımı olmam...Bazen selam bıle vermem cocuklara...Hep ne kdr soguk bı sevgılın var dıyolar ademe..
canım bnm 10dkkadır konusmaları okuorum...bence ademinyaptıgı tamamen kaaybetm e korkusundan dolayı..buraya gelemio müdahele edemio olaylara ordan cıkamıo sana sorun cıkarıo oyuzden ayrıldık dese bile hiç takma kafana gelince afedersn köpek gibi gelir kapına ayrıldık diosa bile he de gec sadece dinle dönnce acısını cıkarırsın benden sana tavsiye bitanem
Nisanım ben biraz alımlı bi kızım met etmek gııbı oluyo sevmıyorum...
Hanı cok gösterişliyim ... Nasıl anlatılır bılmıyorum....
Cok ılgılenıyo ınsanlar benımle....Adem kız arkdaslarımı yasakladı .Onlar cafeye gıdıyolar dıye..... Erkek arkadaslarım zaten bastan yasak......
Sacımı boyamama ızın vermıyoo...Guzel oluyomus herkes bana bakıyomus...
Kı sız ademıde gordunuzz benım yanımda kendıne guvenı yok:S
Adem otur dedı oturdum kalk dedı kalktım sımdıye kadar..
Beni yönetiyo kukla gibi :S:S
herşey istediği gibi olsun istiyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?