bitanem benim, ben sanmıyorum öyle yapacaklarını ama,
sen hep ferah tut içini olur mu Betüşüm benim,
hiç bir şey olmayacak, Benim bir arkadaşım Şırnakta kısa dönem yaptı
Rahat etmese de, sağlığına bir zeval gelmez hayatım, merak etme sen... :teselli: :1hug:
cnm bnm nedesem bilmiorum bende bundan korkuyorum cunku allahım hani kısaydı yaaa rahat ederdi off allahım yardım et betülcüm inan seninle aynı duyguları paylasıorum allah sabır versin bitanm dua et sadece cok ihtiyacları var cnm bide nasıl yemin töreninden önce belli olmus
Çok saolun arkadaslar, Allah razı olsun hepınızden ıyıkı varsınız..ahh betülcüm üzme kndini nolur :teselli: olumlu düşün ki olumlu olsun a.s
canm senn ki çok tripciymiş hee :bbo:
kimle görştün merviş
:mymeka: kız 10 bin sayfa mı okuyom delüüü kaydirigubbakcemile3
Şırnak Silopi de yaptı benim bir arkadaşım canım...
Ayrıca 94 te yani en kötü terör döneminde kuzenim yine Şırnak Cudi Dağında yaptı komando olarak, sağ salim geldiler çok şükür...
Yine bu topikten arkadaşımız yeşil'in nişanlısı da Şırnak Gabar dağında uzun dönem yaptı ve geldi canlarım, gönlünüzü ferah tutun nolur, bizler hep duacıyız onlar için...
gizoş seninki nerdeydi ki kuzum
Betülcüğüm, hep buradayız biz, için sıkıldığı gibi buraya koş he mi canparem ? opuyorumnanaktan
adanada korkulcak bişi olmaz gizemcim ya.benmkide jandarmaydı göreve çıkarlardı köye
arama fln yaparlardı okdr yerimseniben
ahh Mervecim...
Ne gibi yalan söyledin anlamadım...
Asla asla asla askerdeyken hele ki, yalan söylememeliyiz....Kızsa da böğürse de gerçekleri bilecek...
Sen ne zaman onun arkadaşıyla görüştün?
O arkadaşına neden güvenmiyor ?
Bir de hakkaten, sen onun güvenmediğini bile bile ne sebeple o arkadaşla görüştün be Mervecim ?[/QUOT
Ademle ayrıldığımızda görüştük cocukla. Ne yapmam lazım bıde sen konusurmusun bıtırmısmı kafasında gıbı bı konusma gecmısdı aramızda. Hatta ademde darqınız merveyle buyuk bı sorun yok halledebılıırız demısdı telefonda o cocuğa..
Ademle bu cocuk cocukluk arkadası...Adem asker oldugundada en destek olan arkadası ..
Neden guvenmedıne gelınce..Çok yakısıklı bı cocuk ıstnbulda unıversıte okuyo ve cok tatlı çoksıcak kanlı tatlı dilli bişi konusmasıyla cok rahat etkılıyo karsısındakını...Cok kız arkadası varmıs..
Yuksek ıhtımal kıskanıyoo adem o yusden..Bızı aynı ortamda bulundurmadı hç..
Benımle cocukla gorusmemdeki amac ademle konusmasını ıstemekdı.
Yanı sadece bı sorun olup olmadıgını sormasını ıstedım .
Hatta cocuk benım yanımda ademı aradı konusdular..
Adem buyuk bı sorun yok halledebılırız kırdım merveyı moralım bozuk felan demısdı.
Daha sonra bıkac kez arayıp nasıl oldugumu sordu cocuk..
Bı kezde köpeğimi görmek ıcın görüştük .Hem konusuruz hem bakarım dedi..
Ben o olaydan sonra satmayı dusunuyorum cunku köpeği oda alıcaktı.
Ya kızlar kukla gıbı oldum artık :S:S:S Koskoca yaz qeçti ve 1 kez denıze girdim.
Arkadaslarımla cay bahcesıne bısıler ıcmeye bıle cıkmadım..
15 gun evden adım atmadımı bılıyorum.
Hayır görüştüysem ne olcak..O senın canın kanındı hani.Madem dusqun bı ınsan değil sevdıgın ınsanı emanet edemıyosun neden goruyosun.. İzne geldiğinde gunduzlerı benımle aksamları o arkadasıyla gorustu ama.
Allahdan bu sefer kırıcı şeyler söylemedi...İçini döktü..Ona göre butun sorun bende..
Kaybetmekden korktukca daha cok sorun cıkıyo karsıma...
Ayrıca yalanda söylemedım..Neden gorustugumuzu söylememısım bu yalanmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?