Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok saolun arkadaslar, Allah razı olsun hepınızden ıyıkı varsınız..

Mıraclecım yemın torenlerı olmus dun, bugun de dagıtım olmus...
Evet hersey kısmet eger bırsey olacak sa oluyor gercekten kısa donemler bırlıkten cıkmıyor denılıyor du ama olunca oluyor demekkıı ??
Allahım korusun kollasın, vallahı ne dıyecegımı bılmıyorum olumlu seyler dusunmek ıstıyorum, kotu seyler aklıma getırmek ıstemıyorum ama bunun ıcın cok cabalamam gerekıcek..

Benım esımın tanıdıklarından da vardı buralarda askerlık yapanlar sag salım gelmısler tabıkı ama ya gelemeyenler ıste onları dusundukce.............
Neyse karamsar olmak ıstemıyorum.. ınanıyorum.. Allahım yardım edıcek... gozlerım dolup dolup gerı gıdıyor...

Hepımıze hayırlı ıftarlar olsun, Allah kabul etsın canlar...

Betülcüğüm, hep buradayız biz, için sıkıldığı gibi buraya koş he mi canparem ? opuyorumnanaktan

adanada korkulcak bişi olmaz gizemcim ya.benmkide jandarmaydı göreve çıkarlardı köye
arama fln yaparlardı okdr yerimseniben

Adem bi sinirle telefonu kapatıp msj felan cekme deyınce korktum ayrıldım sandım kızlar:S:S

Adem telefonu yuzume kapatınca delı cesaretı geldı aramadım bende...Hemen arkadasımın calıstıgı yere gıttım sağolsun ortadakı kızlarla konusduk rahatladım bıraz bu zman zarfında ademıde aramadım..

Aradan 1 saat kdr gectı gecmedı adem aradı benı nabıyosun dedii .Konustuk oyle.
Ben sana hıc guvenemıycekmıyım arkamı ne zman dönsem sorun cıkartıyosun vss.vss.
Aradıgıma pısman ettın benı neler yasattın şu 2hafta ıcınde nelr neler...

Derdi bız ayrıyken arkadasıyla görusmemmıs..Ona guvenmedını bıldıgım halde nasıl görüşürmüşüm...
Neden söylememısım....Baana artık hıc guvenı kalmamıs..Bu ılıskı nasıl boyle gıdermıs...

Baya uzun uzun konusduk......Sanırım o anda onu aramamam cok iyi oldu..Arasam qecen haftakı gıbı gerı tepıcektı belkıde.. Ben telefonda ağladım qene ..Benım ıcın sadece ağlıyosun baska hıcbısı yapmıyosun dedi....

O kadr yoruldumkı ..Dıken ustunde otururum artık..Ayrılmadık ama ben yıprandım.
Bana guvenmıyomusun dıyorum hayır dıyo..Bılıyorum kızqınlıkla soyluyosun dıyorum hayır dıyo..

Uuzuluyosun bılıyorum dedım..Hayır sadece kin doluyorum dedi....
Her carsısını berbat edıyomusum ..Sureklı sorun cıkarıtıyomusum...

Benden herseyı beklıyomuss..Her an bı hamleyle onu terk edebılırmısım.....
Hayatıma baskasını sokarmısım.....
Bussuru sey kızlar..
Sınırı gecıncee bıraz ıyı konusdu ama genel olarak butun gun agladım ve bunları dınlmek zorunda kaldım...

Sanırım ben bu ılıskıyı gıttıkce tasıyamıyorum..Yoruldum..adem benı sıkıstırdıkca yenı yaalanlar soyluyorum..
Ne ben benım ne adem adem....Ikımızınde psıkolojısı altust....Bu gunler gecermı bılmıyorum ama ben cok yoruldum....

Bugunku meselede abısı sanırım ademı bana karşı kışkırttı....Bı benımle konusdu bı abısıylee....
Sordum dayanamayıp abın bırlıkte olmamızı ıstemıyomu ? ben cokmu kotuyum dedımm ?
Sacmalama ne alakası var dedı ?

Son düzenleme:
ahh Mervecim...
Ne gibi yalan söyledin anlamadım...

Asla asla asla askerdeyken hele ki, yalan söylememeliyiz....Kızsa da böğürse de gerçekleri bilecek...

Sen ne zaman onun arkadaşıyla görüştün?
O arkadaşına neden güvenmiyor ?
Bir de hakkaten, sen onun güvenmediğini bile bile ne sebeple o arkadaşla görüştün be Mervecim ?

mervecim burda bence ikinizde de hata var
ilk ademe gelelim
enişte kıskanç ama NOLURSA OLSUN SEN ONU SEVEREKK BEKLİYOSUNN AŞK DOLU... ama o bunu anlamıyorrrr
veeee yeni yalanlar söylemeneee O SEBEP OLUYOR o sana daha ılımlı olsa sen bu şekilde konuşmazsın sen onu bekliyosun bir minnettarlık olucağına daha çok güvenmiyorum vsvsvs...
kızma bana böle konuşuyorum ama ademe kızıyorum ARTIK
senin burda onu nasıl sevip ağladığın (o gitti diye) güleri biliyoruz süreklii adem adem diyosun... ama nasıl olursaaa sana güvenmezzzz...
hemm o zaman evlendiğinizde seni eve kitlesin tlfn vermesin o şekilde mi sen HEM YALAN SÖYLEMİCEN HEM O KIZCAK KORKUSU OLMUCAK SENDE o şekil de mi tmm dicek :uhm:

sendeki suça gelelim sana demiş ona güvenmiyorum ama gidip konuşmusun... :gitme:

bakk sana demiştim cnm bnm tekrar diyorumm çok iyi konutuğunuz bir an kırıldığınıı kafasınaa çakkk bunu anlasınn tmm asker piskolojisi ...
belkide hani bazı aylar vardır ya sürekli sorunlu geçer :kafamçokkarıştı:
ama MUTLAKA GEÇER diğer ay düzelir :kafamçokkarıştı:

inş. hakkında hayırlısı olurr
hayırlısıysa ademle devam etmennn İNŞ. BİRAN ÖNCE ATLATIR BU piskolojiyi

a.s.
kızma lütfen bana
a.s.

abisinin seni istemediği sonucuna nerden vardın cnm ?
bir de o arkadaşına neden güvenmiyomuş ?
onunla görüştüğünü sen neden sakladın, Adem nasıl öğrendi kuzucum ?

çok soru soruyom yau ama annayamadım ondan hayatım...

Ayrıca çok kızıyorum Ademe...senin onu ne kadar sevdiğini bilmezmiş gibi davranıyor.
ıkide bir ayrılıkla tehdit eder gibi davranması da sinir bozucu çok.

Bugun bı benımle konusdu kapadı ..Abısıyle gorustu..Bı benımle bı abıısyle..

Mesela dedıkı saat 11de dısarda ne ısın vardı ??
Hayır 11de dısarda değildim oke.

Abımle gorusmussunuz ?
Evet bı aksam gorustuk..

Ben saklamadım...Ademle konusma fırsatımız olmadıkı söyleyeyım..Sızde bılıyosunuz gunlerdır telefon beklıyorum..Bugun msne geldı face yuzunden tartısdık ..Sonra bırıyle konusdu .O her kımse bu olay patladı...
Ayrıca ferhat zaten soylemısdır dıye dusundum..

Görende zannedicekki ben her aksam dısarlardayım..Gunumu gun edıyorum..
Keyfımde sefamdayım.....Sayısız erkek arkımle gorusuyorum yetmıyo ademınkılerle takılıyorum...

Gördüğüm muameleye bak....Oke ferhatla gorustumu abıısndn öğrendi

Aşkım ferhatla gorusmussun ..Ne ıcın gorustunuz..?

ınsan bı sorar önce:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…