cnm bnm sorun bu adem askerden öncede bu şekilde kaırşıyordu DİYE BİLİYORUM
arkadaşları konusunda...
masallah cnm bnm allah nazardan saklasınyavrucum,
zaten kırılma diye söylemedim ama,
bu davranışlar, kendine güveni olmayan erkek davranışları...
senin güzelliğin, aile terbiyen, mutlaka onu onore ediyordur ama, bunlar doğal olarak var olan şeyler, ne olsun yani şimdi, o mutlu olsun diye çirkin olmaya mı çalışacaksın ?
seni anlıyorum hayatım ya, eski sevgilim vardı benim, 3 sene çıktık, 15 yaşımdan 18 e kadar...beni aynen bu şekilde öyle çok bunalttı ki, dayanamdım. ve inanır mısın tam 6 ay ayrılmaya çalıştım...yok intihar ederim yok kapında yatarım bilmem ne...saçma sapan şeyler. güzel bir şey giyemezdim, arkadaşlarımla bir yere gideyim, o günü bana mesajlarıyla zehir ederdi. çok mücadele ettim ama düzelmedi. en sonunda sevgim bitti zaten tahammülüm kalmadı ona...ve bi gün aramızda sorun yokken, normal çay içerken,
'ben seni sevmiyorum, ayrılmak istiyorum' dedim ve masadan kalktım, öylece tırs tırs gittim.
bir daha da yüzünü görmedim. çok aradı sordu falan ama yok...nitekim intihar falan da etmedi, gayet düzgün okulunu bitirmiş falan, yaşıyor.
bi de beni o yaşta evlilik evlilik diye bunaltıyordu, ben daha çocuktum gerçi o da 3 yaş büyüktü benden ama işte, takıntılı kişiydi...neyse....
hayırlısı olmuş ki, 1 sene kadar sonra şimdiki Sevdalım çıktı karşıma...o 1 sene kimseyle olamadım, bakamadım bile, arada karşıma çıkanlar ya aşırı maçoydu ya da aşırı salla pati...:roflol:
canım sevgilim, tam istediğim gibi biri...Karşıma çıkaran Allaha şükürler olsun...
12 Eylülde karşıma çıkışının yıl dönümü...3 yıl doluyor...:asigim::asigim::asigim: :1rolleyes: :kedi:
sevgi yetmiyor bazen...
bence karsılıklı sevgi varsa herseye yeter gercekten sevgiyse tabi
bence de canım...güven de çok önemli bir faktör tabii...ve akıl. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?