Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm bnm sorun bu adem askerden öncede bu şekilde kaırşıyordu DİYE BİLİYORUM
arkadaşları konusunda...

kıskanc yapısı varsa ya mervecik bunu kabul edicek yada bitiricek cnk kıskanc insanla basetmek zor kabullenirsen bu böle die basetmek zorunda kalmazsın yada catısırsın sonuc ayrılıga kadar gider kararı kendi vericek...cunku aynı seyi baska konuda ben yasadım

ben çıkayım ablama vereyim neti çok kaldım bugün :kedi:
mervem nolur üzme kendiniii lütfennnn :1hug:

gece belkim girebilirim 15 20 dklığına a.s.

masallah cnm bnm allah nazardan saklasın

kızlar kızlarrrrrr

saçıma aske yaptım şimdik,

ısıtılmış zeytinyağı
bademyağı
1 yumurta sarısı
1 bepanthen ampul

bakalım nası olicik sonucu yazarımm
zemuszemus

bence de canım...güven de çok önemli bir faktör tabii...ve akıl. a.s

aynen öle ben çok kıskanc bi insandım deli gibi ama timuçine karsı hiç kıskançlık yapmadım herkes soruıdu nasıl deiştin die ben deişmedim aramızdaki güven bağ cok farklı bence bir ilişkide güven cok önemli bizim ilişkimizin bu zamana kadar bitmemesi( cok kavgalar ayrılıklar atlattık) sebebi güvendir

yani 2 gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor.. aşılamıyacak problemler olabiliyor..yada kabullenilemeyecek şeyler..güven eksikiği şartların uyumsuzluğu..

bende maske yaparım zemuszemus
yaparsanz şu kızlar=

z yağı
bir yumrta sarısı

sürüp bekletiyosun

yıkıyım durularkene suyun içine elma sirkesi koyuyosun
bu kadarcık :kedi:

kızlar ben geldim ama gidicem her zmanki gibi nasılsınız bakayım:)

mervecim canın gene sıkkın canım ya düzelmediniz mi dahaa sizz:S:S

Evet kızlar qenel vardığımız sonuc ademın kıskanclıkları...
Adem bana kısıtlama koydukca bende ona koydum..Obastırdı ben bastırdım bugunlere geldık...

Şimdi onun ne kız arkadası olabılır nede benım erkek...
Ben cok kez oturdum konusdum bunu ademle... Anlattım hayatı bırbırımıze eziyet haline getirmeyelım vs vss diye ama nuh dedi peyqamber demedi..

Bu askerlık döneminde kıskanclıklarını yendiğini düşündüm..Meğer o yenmemıs ..Ben cok dıkkat edıyomusm ..En kucuk bıseyde qeene eskı adem..

Noldu yanı görüştüysemm...Dünyanın sonumu geldi...Yada ferhatla 3gunluk gızlı askmı yasadık:S:S

Ahh sevgılım ahhhhhhh

ayy merveeeeeeee hiç çekilmez bi adam seninkisi bee delirtti tüm topiği valla delikafadulden
nisancımmm kafana okdr şeyi niye sürdün bacımm ne için :))

mervem yine bişiler olmuş ama bu kadar çok yıpratmayın kuzum kendinizi ve ilişkinizi.sabırla düzeltirsiniz inşallah herşeyi.bu arada selamlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…