Tamamm üzülmee 2hafta dediğin nedirr hemen qelirr meraklanmaaa =)))
Nisanım sordummu hatırlamıyorummm edirneye giderken evdekilere sölüyomuydun hayatım senn ?opuyorumnanaktan
Hişşşş caktırmaa bı ruyaaa gördümmmmmmmm keyfım pek eyikötükedihüso
canlarımmmmm saolunnn işallahh arar işallah...bende cok özlediiiiiiiiiiiiimmmmmmmm offf allah bizi sevdiklerimize kavustursun sağsalim..buarada bugun kaynanam aradııııı ilaçlar zararlı deilmiş dedi sanki özürdiler gibiydi:)
oooooo süper hayatım yaaaaa kaydirigubbakcemile2
akıllı kadının hali başka :hooray:
Tabii ki söylüyorum hayatım,
Ailelerimiz karşılıklı tanıştılar bizim.
Babamla falan araları pek iyidir maşallah...:lepi:
Neredeyse tüm sülalem biliyor sevdalımı ve devamlı Edirnede gittiğimi kaydirigubbakcemile3
Rüyanı da anlat dicem ama hadi neyyyyyysssssiiii akannehir kaydirigubbakcemile3
valla kaçan kovalanır bu kaynana ilişkilerindede böyleymiş yeni anladım:))))
Anammmmmmmm süper valla =))) bızımkılerde biliyodaa daha öyle izin vercek kadar modern olamadılar bılmezden gelıyolar ehehehhe
Sız askerden sonra hemen bısıler yaparsınız ozman gecıktırmeyın düğün görek anacım yaa :)))))))
Rüyamıda anlatabılırım yogun ısteek olursa
sengözlerimebaksanab
Deniz nabcazz bu kaynanaları bılmıyorum vala.Benımkı hala aramadı cok kırqn ve uzgunum =(kötükedihüso
bizimki aramayınca darılıyor. esime sşikayet ediyor artık beni aramıyor özledim diye
bizimki aramayınca darılıyor. esime sşikayet ediyor artık beni aramıyor özledim diye
valla hiç takmıorum ben daha evlii dilim ya ondan cnmm sen evlisin mecburen
Anammmmmmmm süper valla =))) bızımkılerde biliyodaa daha öyle izin vercek kadar modern olamadılar bılmezden gelıyolar ehehehhe
Sız askerden sonra hemen bısıler yaparsınız ozman gecıktırmeyın düğün görek anacım yaa :)))))))
Rüyamıda anlatabılırım yogun ısteek olursa
sengözlerimebaksanab
Deniz nabcazz bu kaynanaları bılmıyorum vala.Benımkı hala aramadı cok kırqn ve uzgunum =(kötükedihüso
Benimki öyle aramayınca şikayet ediyoo onuda nerden bılıorumm :S:S
Ademm bazen arıyoo annemı en son ne zman aradın dıye soruyookem küm leyince basıyoo kalayıı Kavqa edıyoruzz
Slm kizlar geciyordum bi ugrayayim dedim
Nasilsiniz
hoşbulduk canım opuyorumnanaktanjeloo selam canım...nerede asker sevdalın ? :teselli:
dirim, Mervik öpücüklerrrrrr Şeniz
aynen canımBenimki öyle aramayınca şikayet ediyoo onuda nerden bılıorumm :S:S
Ademm bazen arıyoo annemı en son ne zman aradın dıye soruyookem küm leyince basıyoo kalayıı Kavqa edıyoruzz
yavrum askerden önce
isteme olacaktı ama denk gelmedi zaman olarak. 3 günde asker oldu devre kaybı olduğu için...kaydirigubbakcemile3
sonra dağıtım izninde gelelim dediler, tam ablamın düğünü gününe denk geldi, olamadı...
ancak izne çıkarsa gelebilecekler ama izin istemiyoruz aslında, bakalım...
ama askerlik biter bitmez kavuşmak istiyoruz kuzum ya,
İstanbulda oturmicaz çünkü,
Nerede iş bulursak orada. ama İstanbul istemiyoz. O yüzden de hemen evlenmek amacındayız...kaydirigubbakcemile5
ben geldim ateşim varr :mirmirmirmir:
Aprılım iyiymiş sızınkı balım yaaa =)))
Benım ıcınde bı enqel yok ..Allhın ıznıylen olur ınss..
senemımm nolcak bu halımızz =)) Ben sımdı kırqınım valıdeye..Babamın amelıyat olcağını söyledğim halde gecmıs olsun dıye aramadı bende aramıycam bi süre....Benımkı qene sorcak bılıyorum..Bende sölıcem annen benı aramadı ben neden arıyım dıcem valla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?