Sevdiğini özleyenler buyurun

Tabii ki söylüyorum hayatım,
Ailelerimiz karşılıklı tanıştılar bizim.

Babamla falan araları pek iyidir maşallah...:lepi:

Neredeyse tüm sülalem biliyor sevdalımı ve devamlı Edirnede gittiğimi kaydirigubbakcemile3

Rüyanı da anlat dicem ama hadi neyyyyyysssssiiii akannehir kaydirigubbakcemile3

oooooo süper hayatım yaaaaa kaydirigubbakcemile2

akıllı kadının hali başka
:hooray:

Anammmmmmmm süper valla =))) bızımkılerde biliyodaa daha öyle izin vercek kadar modern olamadılar bılmezden gelıyolar ehehehhe

Sız askerden sonra hemen bısıler yaparsınız ozman gecıktırmeyın düğün görek anacım yaa :)))))))
Rüyamıda anlatabılırım yogun ısteek olursa

sengözlerimebaksanab
Deniz nabcazz bu kaynanaları bılmıyorum vala.Benımkı hala aramadı cok kırqn ve uzgunum =(kötükedihüso

bosver mervecimmm hiçç takma daha degerli oluosunnnn

yavrum askerden önce
isteme olacaktı ama denk gelmedi zaman olarak. 3 günde asker oldu devre kaybı olduğu için...kaydirigubbakcemile3
sonra dağıtım izninde gelelim dediler, tam ablamın düğünü gününe denk geldi, olamadı...

ancak izne çıkarsa gelebilecekler ama izin istemiyoruz aslında, bakalım...

ama askerlik biter bitmez kavuşmak istiyoruz kuzum ya,
İstanbulda oturmicaz çünkü,

Nerede iş bulursak orada. ama İstanbul istemiyoz. O yüzden de hemen evlenmek amacındayız...kaydirigubbakcemile5

Slm kizlar geciyordum bi ugrayayim dedim
Nasilsiniz

İyiyiz canım sen geldin daha ii oldukk kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben sevdalımın annesine de aşığım resmen ya...
Muhteşem bir insan, onunla telde konuşunca da acayip rahatlıyorum...O da kızı gibi sever beni canım benim...

Görümcem de en yakın arkadaşımdı İstanbulda otururlarken..Şimdi başka şehre taşındı kendisi Eczacı...Çok tatlı kızdır, hastayım ona da :) :lepi:

Aprılım iyiymiş sızınkı balım yaaa =)))
Benım ıcınde bı enqel yok ..Allhın ıznıylen olur ınss..

senemımm nolcak bu halımızz =)) Ben sımdı kırqınım valıdeye..Babamın amelıyat olcağını söyledğim halde gecmıs olsun dıye aramadı bende aramıycam bi süre....Benımkı qene sorcak bılıyorum..Bende sölıcem annen benı aramadı ben neden arıyım dıcem valla ....

jeloo selam canım...nerede asker sevdalın ? :teselli:

dirim, Mervik öpücüklerrrrrr
Şeniz
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
Benimki öyle aramayınca şikayet ediyoo onuda nerden bılıorumm :S:S
Ademm bazen arıyoo annemı en son ne zman aradın dıye soruyoo kem küm leyince basıyoo kalayıı Kavqa edıyoruzz
aynen canım
eşim bana sürekli soruyor annemleri arıyormusun diye :bbo:
şikayet ediyomudur gerçekten
hiç düşünmemiştim :bbo:

seninki uzun dönemi istemişmiydi cnm?bnmki istioduda olmadı...bide ayıp olmassa nekadar maas veriolar uzun döneme

cnm hayırdır ne ameliyatı oldu babn gecmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…