Sevdiğini özleyenler buyurun

Ya nisann benım görümcekk pek iyi pek gusel bı hatun...... Ama benı ademın arkadaşı gibi görüyoo ...
Eşi olarak düşünemiyo hayla sanırım ..Neden dersen....

Benımle cok iyi anlaşıyo..Oturup genel konulardan cok gusel sohbet edıyoruzz..Zevklerımızde aynı ..Bırlıkte alısverıs cıktıysak mutlaka sorar ..

Ama qel velakinn ademle ılgılı hıc konusmuyoruzz..Ademden konu acılsınn o benım cocugum ısde kucukken böle yapardım şöle yapardım bana cok baglıydı felann felan baslıyo anlatmaya =))

Zaten ben ademı cok iyi tanıyorum ama...Iyılık olsun dıye benım konusabılır mesela..
Mervecım şöyle yaparsanız ılıskınız daha ıyı olur kalıcı olur... Hanı bunları yapmayın vss vss..
ılerde şöle olur böle olr..Felnn fılann yokk tık yokk

seninki uzun dönemi istemişmiydi cnm?bnmki istioduda olmadı...bide ayıp olmassa nekadar maas veriolar uzun döneme

bitanem uzun dönem. Önlisans mezunu olduğu için...ABD de üstüne okuduğu 2 sene için YÖK ten denklik çıkmadı...
O nedenle böle uzun dönem oldu...benneyaptımki

Maaşı ise aylık 17 TL...harca harca bitmiyi
:roflol:

cnm hayırdır ne ameliyatı oldu babn gecmiş olsunn

Varislerinden oldu canımm gec kalındığı ıcın kansere cevırıcekmıs nerdeyse..Kangren olabılır bacagı bıle kesılebılırmıs..Neysekı amelıyat olduda suan bı tehlıkesı yok..

Tamam cok rıskı bı amelıyat olmuyabılır ama sonucta bı gecmıs olsun demek cok zor olmasa gerek..Ben sızı her halta arıyorum sızde benı arayın bı kez nolcak yanı..

Çok kırqınım bu konudaa =)

kuzum, olabilir, nolcak ki...
bence ilişkinize karışmaması çokkkkkkk daha iyi artı bir özellik...
arkadaş gibi olmanızı sağlar, Adem den bağımsız bir dostluk gelişir aranızda ki bu çok güzel bir şey...
ayrıca demek ki ilişkinizde kusur görmüyor.
boşver kurcalama bence iyimiş.
:lepi: a.s

Allah kaynananla muhhabbetinizi artirsin adasim süpermis zemuszemus
Gecmis olsun gizemcim neyin var
Geldim ama yine gidiyorum kizlar , ise devam
görüsüürzz

Oruç tutma bikaç gün Gizemim yaaaaa kaydirigubbakcemile

yaa 3 4 günsdrü zaten vardı bişey üzerimde dün tutmadım bugünde tutmadım
bugün sabahtan alışverişe gittik annemle bayramda geliyo ya etek felan aaldımkendimee
şuanda çok kötüyüm midem bulanyıooo yanmaaa oluyo gözlerimden sanki alev fışkırıyoo ateşim çok olmasada varr (37.2)
çıkıcam şimdi pikemi örtüncem bi yatayım
annemle ablamda pazara gitti babam içerde

Anamm ölemii diyosunn ben bu bakımdan düşünmedimm hiç =))
Haklı olabılırsınn bılemıyorum kı valla....genel olarak ıyıler...
Bakalım ılerlıyen zamanlarda neler olucakk =)

Allah kaynananla muhhabbetinizi artirsin adasim süpermis zemuszemus
Gecmis olsun gizemcim neyin var
Geldim ama yine gidiyorum kizlar , ise devam
görüsüürzz

saoalsın cnm senden hemen sonra 1 dk bile olmamış yazdım :mirmirmirmir:

asom Şeniz

bu arada jared hoş geldin aramıza cnm :1hug:

Gızemımm gecmıs olsun kendıne hıc ıyı bakmıyosun valla....

Aprıl güll hosgeldın canımm =))
Asoo nerde kaldın senı beklıyoduk bızde dedıkodu kazanları kaynatıyoduk qene

hmmm cnm ben sandımki dier 12 ay gidenler varya ondan sandım teğmen mi ne oluolar 1000 küsür maaş alıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…