Sevdiğini özleyenler buyurun

zaten askeriyede görüsmeninde keyifi olmuyor ki... ben gecen haftasonu istanbuldaydım ama kardes gibi oturduk şakkıdı

bizim pek kardeş gibi oturduğmuz söylenemez gerçi de...neysi. kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

valla askerliğe dair pek hoş düşüncelerim yok benim Mervecim.
Burada bahsetmiyim, forumda siyaset yapmak yasak.
:lepi:

bencede. Erkegi erkek yapan sey resmen. bizimki gözüme artık daha farklı görünmeye basladı konusması düşünceleri daha oturmus.

Hayatım bence genelleme yapmayalım...yerimseniben
Erkeklik askerlikle olan bişey değil kanımca...

bizim pek kardeş gibi oturduğmuz söylenemez gerçi de...neysi. kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

valla askerliğe dair pek hoş düşüncelerim yok benim Mervecim.
Burada bahsetmiyim, forumda siyaset yapmak yasak.

al benden de o kadar nisanım
çak kaydirigubbakcemile5

bencede. Erkegi erkek yapan sey resmen. bizimki gözüme artık daha farklı görünmeye basladı konusması düşünceleri daha oturmus.

yaşı küçük ve yeterince olgunlaşmamış bir erkek için bir şeyler katıyordur evet
ama ben eşime bir şey katabildiğini düşünmüyorum açıkçası

Aprılım sonuna kadar haklısın ....Savaş olmasın terör olmasın kimse ölmesin tabi

Eğitim amaclı olsun en azından erken kalkmayıı yataklarını toplamayı pıcamalarını katlamayı öğrenıyolar Bence qüsel bişi =)

Birazda sıkıya qelmeleri lazım...Ne olursa olsun vatan bızım vatan....

yavrum bu yatak falan eğitimini almanın yeri askeriye mi olmalı ?

herkes bunu bilmeli zaten. 20 yaşına gelmiş adamın bunu yeni öğrenmesi sence de garip değil mi ? ki benim sevgilim 29 yaşında. ve eminim ki, kişisel gelişimi ile ilgili yeni öğreneceği hiç bir şey yok askeriyede.

savaş terör ayrı mevzu canım. onların verdiği mücadeleyi de 'erkeklik' ile ölçütlendiremeyiz zaten değil mi ? Apayrı bir boyut o.

zaten adam o yaşına kadar belirli alışkanlıkları kazanmadıysa değişen bir şey olmaz ki
askerden gelince yine yapmaz
orda zorla yapıyor
eve gelince aynı rahatlık devam

Ama tek artısı şu oldu,

Kendisi kitap kurdu olduğu için, neredeyse 50-60 kitap bitirdi şimdiye kadar.

Her hafta 5 kitap taşıyorum yetişemiyorum hızına, kargoyla yolluyorum, bi de kendi internetten sipariş ediyor.

valla ansiklopedi alacam vericem artık...

Alim oldu iyice.
:roflol:

Ya balım haklısındaa hemen savunmaya gecıyosunn ...Şahsen benım sevqılımde herseyı bılıyo...Benden ıyı bulasık yıkıyo valla..Ama iş bu değil..

Babanla oturdugunda askerlık anılarından bı kac hıkaye anlatıyodur emınm...
Bu ap ayrı bişi .... Ademı daha dün gibi gönderdim 460 dı bugun 175 inanılır gıbı değil..

zaten adam o yaşına kadar belirli alışkanlıkları kazanmadıysa değişen bir şey olmaz ki
askerden gelince yine yapmaz
orda zorla yapıyor
eve gelince aynı rahatlık devam

kesinlikle öyle ayşecim...
bıkkınlık oluşuyor onlarda zaten, gelince daha fena dağınık oluyorlar: örnek ablamın eşi kaydirigubbakcemile3

Ne savunması kuzum, sen bana saldırdın mı yani ? fisfisfis

Valla dilinden askerlik hikayeleri düşmüyor diyim...

Fekat bu anlattığı hikayeler çok komik. Ve tuhaf...

Babam komando olarak yapmış benim, o da anlatır.

İnan ki hiçbir çekiciliği yok anlattıklarının...vereliniortak

Biz genel olarak anti militarist görüşe sahibiz canım. Sadece bu kadar diyim.

neyse derin konuları bırakalım
nisanım sevgilin de mi aynı bölüm mezunu

yok canım, turizmci kendisi. Ama neredeyse benle yarışacak kadar bilir benim mevzuları.
Bazen beni sıkan kitapları ona veririm, okur bana özet çıkarır, faydalı insan yaa
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…