zaten askeriyede görüsmeninde keyifi olmuyor ki... ben gecen haftasonu istanbuldaydım ama kardes gibi oturduk şakkıdı
bencede. Erkegi erkek yapan sey resmen. bizimki gözüme artık daha farklı görünmeye basladı konusması düşünceleri daha oturmus.
bizim pek kardeş gibi oturduğmuz söylenemez gerçi de...neysi. kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
valla askerliğe dair pek hoş düşüncelerim yok benim Mervecim.
Burada bahsetmiyim, forumda siyaset yapmak yasak. :lepi:
bencede. Erkegi erkek yapan sey resmen. bizimki gözüme artık daha farklı görünmeye basladı konusması düşünceleri daha oturmus.
al benden de o kadar nisanım
çak kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
annadın sen onu ballım kaydirigubbakcemile5
Aprılım sonuna kadar haklısın ....Savaş olmasın terör olmasın kimse ölmesin tabi
Eğitim amaclı olsun en azından erken kalkmayıı yataklarını toplamayı pıcamalarını katlamayı öğrenıyolarBence qüsel bişi =)
Birazda sıkıya qelmeleri lazım...Ne olursa olsun vatan bızım vatan....
savaşma seviş anafikrinde toplanıyoruz yani :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
yavrum bu yatak falan eğitimini almanın yeri askeriye mi olmalı ?
herkes bunu bilmeli zaten. 20 yaşına gelmiş adamın bunu yeni öğrenmesi sence de garip değil mi ? ki benim sevgilim 29 yaşında. ve eminim ki, kişisel gelişimi ile ilgili yeni öğreneceği hiç bir şey yok askeriyede.
savaş terör ayrı mevzu canım. onların verdiği mücadeleyi de 'erkeklik' ile ölçütlendiremeyiz zaten değil mi ? Apayrı bir boyut o.
yavrum bu yatak falan eğitimini almanın yeri askeriye mi olmalı ?
herkes bunu bilmeli zaten. 20 yaşına gelmiş adamın bunu yeni öğrenmesi sence de garip değil mi ? ki benim sevgilim 29 yaşında. ve eminim ki, kişisel gelişimi ile ilgili yeni öğreneceği hiç bir şey yok askeriyede.
savaş terör ayrı mevzu canım. onların verdiği mücadeleyi de 'erkeklik' ile ölçütlendiremeyiz zaten değil mi ? Apayrı bir boyut o.
zaten adam o yaşına kadar belirli alışkanlıkları kazanmadıysa değişen bir şey olmaz ki
askerden gelince yine yapmaz
orda zorla yapıyor
eve gelince aynı rahatlık devam
zaten adam o yaşına kadar belirli alışkanlıkları kazanmadıysa değişen bir şey olmaz ki
askerden gelince yine yapmaz
orda zorla yapıyor
eve gelince aynı rahatlık devam
Ya balım haklısındaa hemen savunmaya gecıyosunn ...Şahsen benım sevqılımde herseyı bılıyo...Benden ıyı bulasık yıkıyo valla..Ama iş bu değil..
Babanla oturdugunda askerlık anılarından bı kac hıkaye anlatıyodur emınm...
Bu ap ayrı bişi .... Ademı daha dün gibi gönderdim 460 dı bugun 175 inanılır gıbı değil..
neyse derin konuları bırakalım
nisanım sevgilin de mi aynı bölüm mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?