Sevdiğini özleyenler buyurun

Valla nediyem şaşırdım canım yaa..benımkı qene ben sakin oturunca sesin çıkarmıyo .d
Uslu accık benimkii :d

Oyy oyy şimdi burda olsada:jeyyar:

kızlarr şimdi çıkmam gerek yarın bu vakitler gelicem gene nasipse seviyorum hepinizi mucuks

Ama sevdalım, her türlü kişisel gelişim planlarıma destek veriyi...a.s

Fransızca kursuna başlicam mesela, onu kendisi de çok istiyor. Ben sadece İng. biliyom, o 2 yabancı dil biliyo diye eziyo beni ya...Altta kalmamam lazım :lepi:

Sonraa sertifika programları beni bekliyor. Galatsaray Üniv den 2 sertfikam var, bi tane de Ortadoğu Siy. Sertifika kursuna gidicem. vereliniortak

Sonraaaaa, Türk Marka Patent enstitüsü sınav açıyor, onu geçersem Marka vekili olacam, alkisalkisalkis ona hazırlanmam gerek. ALES ve KPSS... :bbo:

Sonraaaaaaaa, İSMEK'te yemek kursuna başlıyorum bu ay sonu...Bu da ev hanımlığı tarafı hayatın...Sevdalım mutfakta uzman, gene ondan aşşa kalmamam lazım ehehhe, gerçi güzel yimek yaparım zati ama değişik yimekler öğrenecem... kaydirigubbakcemile2

Sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, motorsiklet ehliyeti alicam...Motorumuz var ehliyet yok hahahahah

:roflol::roflol:

amma da işin varmış nisoşumm bee
yimek kursuna anam da gitmişti
osmanlı, geleneksel ve pasta kursları oluyo süppeerr
tabi bu işten en karlı biz çıktık cokacimcoook

bitmez ki yiwrumm sağlam atmışlar temeliyerimseniben

Mervişim öyle deme ..Nisan için demiyorum..
Genel olarak bu hayatta herşey oluyo... Neler gördük neler duyduk..

Allah nazarlardan kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden korusun sevenlerii. Bütün sevenler kavuşsun =)

Kız Mervik annamadım ben, çok kötü olurum annamında mı diyon ?
Valla sanırım o zaman beni Boğaz köprüsü paklar kanımca...
:1no2: :gitme:

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq:

Kız Mervik annamadım ben, çok kötü olurum annamında mı diyon ?
Valla sanırım o zaman beni Boğaz köprüsü paklar kanımca...
:1no2: :gitme:

Aynen bende böle düşündümm ...Neyse boşverrr ..
Güzel şeyler paklar bizii
Kızz daha istemeye geldıklerı qeceyi annatacan bize
Sonra düğün qeceni :d

Anam sırada sen olduna göre ılk annatan sen olacan :

Amin kuzucum...

Hepimiz kavuşalım hiç te ayrılmayalım amin.
:asigim:

Ayrıcalık beklenmıyor hayatım sadece profosyonellık meselesı, mantıklı olmak lazım..
Daha elıne sılah almamıs yada bı ıkı kere almıs ınsanın dogu da teror bolgesınde mevzı basında gece nobetınde ne ısı varr ??
uzun donemler egıtımlerını daha uzun surede ona gore alıyor, komando oluyor cıkıyor...
10 gunde yat kalk egıtım almıs, 2 gunde sılah egıtımı almıs bırının burada ısı ne tuhaf olan bu...
helekı doguda boyle bır bolgede uzun donem asker acıgının olması nedenıyle kısa donem brını boyle bı gorev vermek hepten sacmaa !
asker acıgı ne demek ya gonderın kardesım nerde eksık varsa , asker en cok doguda lazım dagıtım ona gore olsun...
sacmalık bu, kızdıgımız bu.. yoksa gıtsın tuvalet temızlesın banane, herkes ısını yapsın..

Evet canım aynen bahsettıgın gıbı...
Ama ısın en acı tarafı halk neyı desteklerse desteklesın, devlet bazı sacmalıklara devam edıyor..
Helekı ulkenın en onemlı kolu olan askerıye bunu yapıyorsa daha kıme ne dıyeceksın..

Aramıza hosgeldın canım, cook az kalmıs kavusuyorsun askerıne, Allah sag salım kavusmayı nasıp etsın..
Darısı basımıza ınsallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…