Sevdiğini özleyenler buyurun

Betülcüm haklısın canım ama ha uzun dönem ha kısa dönemm birilerinin bu işleri yapması gerekıyo sanırım :S:S:S Bence senın eşinde bu potansiyeli görmüşler bu görevi vermişler..Emınım eşinde layikiyie yapıcaktır...

Eğitim almadan giden çeşitli görevlere giden bi ton asker var..Örnek yakın bı zamanda aıle dostumuzun oglu gıttı..Kısa dönem diye gitti....Sınıra mayın taramaya vermişler çoçuğu.

Yapcak bişi yok allaha emanet edicez...Öğrenicekler mecburlar..

İnşallah hayatım...
Ama ilk gecemi annatamam ehehhe
Valla benim için nikah-düğün çok büyük böle dört gözle beklediğim hayaller değil, evlilikten korkuyorum açıkçası ama
Hiç ayrılmayalm, hep beraber olalım o yeterli
kaydirigubbakcemile2

Sen annatırsın, Cicim anlatır, onunki bence daha yakın :lepi:

Hayırlı ıftarlar arkadaslar, Allah kabul etsın oruclarımızı..
8 dk kaldı burda... sonra gorusuruz...

Görüşürüz bitanem...Afiyet olsunn opuyorumnanaktan

Bu arada yok, ben abarttım kızlar, kendimi köprüden falan atacak değilim :roflol:

Zaten yükseklik korkum var, çıkamadan ölürüm :roflol:

Daha kolay yollar var, ilaç falan içerim :1rolleyes:

Şaka şaka kızlar yapmam ben öle şey
lmaz:

Ademde acemılıkde trenle 3 komutanıyla eskişehire mühimmat götürmüştü..
Bu terötistlerin her aksam haberlerde oldugu zamanlardı ...Sureklı bıryerler bombalanıyodu.
Ademlerın görevıde batıdakı brlıklere destek mühimmat götürmekdii..

Acemlelıkdeydı daha yat kalk sürün koş eğitimi alırken böle bi göreve gitti..Elinede vermısler tüfeğiii.
Nasıl kullancağını bılmezkenn düşünsene :S:S:S Nasıl korkuyoduu hıcde bellı etmedı canım benım..
Uzzun bı sure yollarda gectı zamanı... Onunda yuregı agzındaydı bızımde...

Neden ademı secmısler..Fızıksel olarak uygun gormusler...Bıde komutanlı özellıkle konusmus..Guveneblcegımız bı asker lazımdı demıs.... Tonlarca silahın topun tüfeğin sorumluluğu aldı.
Komutanları uyurken o bekledı.

velsahılı kımse rahatda değillll :S::S

kızlar Allah kavuştursun sevdiğine sevdiğini özleyenleri..ben hemen hemen hergün görsemde aşkımı çok özlüyorumm ama yinede şükür ediyorum ki askerde fln değil aşkım ve şükürler olsun beni tanımadan önce yapmış yani şafak fln saymıcam benn zemuszemus

ayy inşş aproşummkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı :lepi:

çok manyaksın kızım sennn delüüüüüüü :lepi:

ben de çıkıyorum kıslarrr iftar vaktiiia.s.

Tatlım, balım, kuzu kavurmam :), bızde benım esım yapmasın senın ademın yapsın demedık yaa.. :))

BIlıyorum ıste bızım de bahsettıgımız bu, kızdıgımız bu... ne uzunuyla ne kısasıyla derdımız..
Sısteme kızıyorum sadece.. benım esımıde fızıksel olarak uygun gormusler demekkı kı o kadar kısı arasından gondermısler..
ama ıs sadece fızıkle bıtmıyo, bır kere oranın cografyasını bılen, tecrubelı, rutbelı askerlerın olması gerekıyor.. yada uzun sure egıtım almıs komandolar olmalı.. ama işte..

mesele senın benım meselem degıl genel olarak elestırıyorum.. kımse rahat degıl elbet, emın ol kı kımsede rahatlık ıstemıyor :)
yoksa askerlık yapmıs olmanın ne manası olur..

Ademın yapsınmı dedık kısmı cok iticiydi betüll :S:S:S

Ben cansunun kısa dönemler postacılık yazıcılık vs vss yapar sanıyoduk ama böyle değilmiş yorumu üzerinee o yorumu yazdım...

Herneyse kapatalım oke

Kızlar şuanda çok üzqünümm...Çocukluk arkadasım en samımı arkım :S:S
Onunla hıc ılgılenmıyorum görüşmüyorum doğru düzgün :S:S:S

Gecen aksam onlardaydım..Yenı bırıyle tanısıcakdı.... Bı erkek arkadasının arkadasıymıs cocuk..
Benımde onunla gıtmemı ıstedıı =(( Hem tanısmamı hemde yanında olmamı ıstedi :S:S:

Benn adem kızar diye gidemedimm :S:S Bide kıskanclık yapıp ben gelmıyorum dıye baskasını alma yanına yalnız görüş dedimm :S:SS

Oda okuldan bı kız arkadasını almıs yanına :S:S kızada gıcık oluyorum yokluğumdan istifada yapısıyı iyice =(((

Velhasılı güzel bı aksam gecırmısler..Asık olmus bunlar bırbıırınee :S:S Faceden cocugun resımlerıne baktım cok tatlıydı..Yakıstırdım arkadasımaa =((
Ama yanlarında olmayı ısterdım =(( Adem yuzundennn herseyden kopuk yasıyorummm :S:S:S
Çok üzqünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hay Allah ben de bişi oldu arkadaşına kandırıldı taciz oldu falan sandım be Mervecim yaaaaaaa...

Olsun mutlu olmuş ya....

Ben de öyle uzaktan bakıyorum şuan bazı arkadaşlarıma ama yapacak bişey yok.

Telafi edilebilecek şeyler bunlar...

Soyledigim farkli biseyken o duruma geldi cunku..
Ben baska bisey anlatiyorum, sen farkli biseyi savunuyorsun..
Cansunun dedigini bana yonelik cevapladin.. Sorun degil.. Kapandi.

Ayşecimm hoşgeldinn=)

Aprıll öyle deme bu aksam nedensee içim bi kötüü :S:S:S
Sanırım bazı şeyler kıpırdadıı :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…