Kız Mervik annamadım ben, çok kötü olurum annamında mı diyon ?
Valla sanırım o zaman beni Boğaz köprüsü paklar kanımca... :1no2: :gitme:
Ayrıcalık beklenmıyor hayatım sadece profosyonellık meselesı, mantıklı olmak lazım..
Daha elıne sılah almamıs yada bı ıkı kere almıs ınsanın dogu da teror bolgesınde mevzı basında gece nobetınde ne ısı varr ??
uzun donemler egıtımlerını daha uzun surede ona gore alıyor, komando oluyor cıkıyor...
10 gunde yat kalk egıtım almıs, 2 gunde sılah egıtımı almıs bırının burada ısı ne tuhaf olan bu...
helekı doguda boyle bır bolgede uzun donem asker acıgının olması nedenıyle kısa donem brını boyle bı gorev vermek hepten sacmaa !
asker acıgı ne demek ya gonderın kardesım nerde eksık varsa , asker en cok doguda lazım dagıtım ona gore olsun...
sacmalık bu, kızdıgımız bu.. yoksa gıtsın tuvalet temızlesın banane, herkes ısını yapsın..
Evet canım aynen bahsettıgın gıbı...
Ama ısın en acı tarafı halk neyı desteklerse desteklesın, devlet bazı sacmalıklara devam edıyor..
Helekı ulkenın en onemlı kolu olan askerıye bunu yapıyorsa daha kıme ne dıyeceksın..
Aramıza hosgeldın canım, cook az kalmıs kavusuyorsun askerıne, Allah sag salım kavusmayı nasıp etsın..
Darısı basımıza ınsallahh..
Aynen bende böle düşündümm ...Neyse boşverrr ..
Güzel şeyler paklar bizii
Kızz daha istemeye geldıklerı qeceyi annatacan bize
Sonra düğün qeceni:d
Anam sırada sen olduna göre ılk annatan sen olacan:
Hayırlı ıftarlar arkadaslar, Allah kabul etsın oruclarımızı..
8 dk kaldı burda... sonra gorusuruz...
İnşallah hayatım...
Ama ilk gecemi annatamam ehehhe
Valla benim için nikah-düğün çok büyük böle dört gözle beklediğim hayaller değil, evlilikten korkuyorum açıkçası ama
Hiç ayrılmayalm, hep beraber olalım o yeterli kaydirigubbakcemile2
Sen annatırsın, Cicim anlatır, onunki bence daha yakın :lepi:
Bu arada yok, ben abarttım kızlar, kendimi köprüden falan atacak değilim :roflol:
Zaten yükseklik korkum var, çıkamadan ölürüm :roflol:
Daha kolay yollar var, ilaç falan içerim :1rolleyes:
Şaka şaka kızlar yapmam ben öle şeylmaz:
Ne güzel Büşracım Allah ayırmasın:smiley-cool:
Betülcüm haklısın canım ama ha uzun dönem ha kısa dönemm birilerinin bu işleri yapması gerekıyo sanırım :S:S:S Bence senın eşinde bu potansiyeli görmüşler bu görevi vermişler..Emınım eşinde layikiyie yapıcaktır...
Eğitim almadan giden çeşitli görevlere giden bi ton asker var..Örnek yakın bı zamanda aıle dostumuzun oglu gıttı..Kısa dönem diye gitti....Sınıra mayın taramaya vermişler çoçuğu.
Yapcak bişi yok allaha emanet edicez...Öğrenicekler mecburlar..
Ademde acemılıkde trenle 3 komutanıyla eskişehire mühimmat götürmüştü..
Bu terötistlerin her aksam haberlerde oldugu zamanlardı ...Sureklı bıryerler bombalanıyodu.
Ademlerın görevıde batıdakı brlıklere destek mühimmat götürmekdii..
Acemlelıkdeydı daha yat kalk sürün koş eğitimi alırken böle bi göreve gitti..Elinede vermısler tüfeğiii.
Nasıl kullancağını bılmezkenn düşünsene :S:S:S Nasıl korkuyoduu hıcde bellı etmedı canım benım..
Uzzun bı sure yollarda gectı zamanı... Onunda yuregı agzındaydı bızımde...
Neden ademı secmısler..Fızıksel olarak uygun gormusler...Bıde komutanlı özellıkle konusmus..Guveneblcegımız bı asker lazımdı demıs.... Tonlarca silahın topun tüfeğin sorumluluğu aldı.
Komutanları uyurken o bekledı.
velsahılı kımse rahatda değillll :S::S
Ademın yapsınmı dedık kısmı cok iticiydi betüll :S:S:S
Ben cansunun kısa dönemler postacılık yazıcılık vs vss yapar sanıyoduk ama böyle değilmiş yorumu üzerinee o yorumu yazdım...
Herneyse kapatalım oke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?