Sevdiğini özleyenler buyurun

aynen canım napalım ya ole olucak dıe cok korktuk.tabı yenı evlı olunca daha koydu bıse daha bısey yasayamadan gıttı balım ya

ben de 6 aylıkken göndermiştim
zaman çabuk geçiyor merak etme
yani yaşarken öyle gelmiyor ama
bitirip gelince yaşanmamış gibi hissediyorsun

ben de 6 aylıkken göndermiştim
zaman çabuk geçiyor merak etme
yani yaşarken öyle gelmiyor ama
bitirip gelince yaşanmamış gibi hissediyorsun

valla ınşallah dedıgın gıbı olur.ben burda dayanamıyorum artık cok daraldım.valla gunlerde nedır anlamadım bı uzun kı sorma yıl gıbı bıtmıo

valla ınşallah dedıgın gıbı olur.ben burda dayanamıyorum artık cok daraldım.valla gunlerde nedır anlamadım bı uzun kı sorma yıl gıbı bıtmıo

çok uzak bir yerde değilmiş
sık sık gidersin yanına
bak bunu nisan(april) var ya
her hafta sonu gidiyor mesela delikafadulden
ballı hatun

ben çıkıyorum canlarım
aşkım karpuz hazırlamış, çağırıyor kaydirigubbakcemile3
öpüyorum sizi
yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

Oofff tam tahmin ettigim gibi 56 kisi var aski memnu da ...

hulos inanmiyorum yaa benim esime ist ciksaydi bende ailemin yanina gelmek zorunda kalmazdim
kendi evimizde dururdum.. Kismet iste.. Olsun cok sukur ki ailem var diyelim olmasaydi napardim..
Benim esim doguda hakkari.. Bende istden geldim ailemin yanina..

Zaman cabuk gecsin yaa Allahim cok ozledim esimi, sarilip guc almayi ozledim..
Kendimi guvende, huzurda hissetmeyi ozledim.. Cok ozledim..
Ruh halim cok cesitlendi.. Biraz once kahkaha atarken bi dk sonra gozlerim dolabiliyor..

Son düzenleme:
Güzel yerdeymiş canım, burada zaman çabuk geçiyor, bekleriz her gün =) :teselli: :1hug:

valla cnm ıns ole olur.cok uzak degıl ama ben ızmırdeyım suan bana uzak he ıcım bıras olsun rahat o ayrı.valla uzakta olanlara doguda olanlarada cok uzuluyorum .onların bambaskadır dertlerı allah kavustursun hepınızı

çok uzak bir yerde değilmiş
sık sık gidersin yanına
bak bunu nisan(april) var ya
her hafta sonu gidiyor mesela delikafadulden
ballı hatun

ben di mi kaydirigubbakcemile3
maşallah diyin be ya
akannehir a.s.

Ben hala öyleyim bitanem...sık sık görsem de telefonda sesini üzgün duyayım, o gün içim dopdolu oluyorum... :çok üzgünüm:

canım benim de yakın Edirnede, ama ayrıyız sonuçta, özgürlüğü yok, sıkıntısı bol...

Doğuda eşi sevgilisi olan da çok topiğimizde, onlarınki apayrı...Kalplerimzin yarısı da onlarla inan ki...
a.s

canım benim de yakın Edirnede, ama ayrıyız sonuçta, özgürlüğü yok, sıkıntısı bol...

Doğuda eşi sevgilisi olan da çok topiğimizde, onlarınki apayrı...Kalplerimzin yarısı da onlarla inan ki...
a.s[/QUOTE]

evet haklısın onların uzagımızda olupta rahat olmaları farklı bır durum ama ıste askerlık ellerı kolları baglı esım hergun arayıp bana hulya keske herseyın kıymetını bılseydım burda elımız baglı dıo ıcım yanıo ama tesellı vermek zorunda kalıyorum.hergun aynı senaryo hergun ama.valla ınanın esım sabahtan aksama 2 kılometre yuruyup gunde 30 kesde sayım yapıolarmıs bu kadar baska bısey yok ama asker sukur ama yane ne bılem ya bısey demek ıstemıyorum.

Sıkıldımm :S:S:S:gitme:

ben de sıkılıyom yavrum. iyidir. otur oturduun yerde vereliniortak :roflol:

acemilik daha zordur canım ama
bunlar inan ki zor şeyler değil, sıkıcı evet hem de çok sıkıcı ama
daha büyük dert vermesin tanrı...
geçiyor zaman...bizlere de hem onlara teselli vermek, hem birbirimizi avutmak kalıyor...
kaydirigubbakcemile5 a.s

Amin canim amin, cok zor gercekten..
Allah razi olsun canim, kalplerimiz bir..

Son düzenleme:
Ahaaaaaaaa aradı şimdii beyimizzzzzzzzz.......
ışi anca bitmişşş ...Çarşısı kitlenmişş.. yarın anlatırım hayatım dedi :S:S:S

Ahaaaaaaaa aradı şimdii beyimizzzzzzzzz.......
İşi anca bitmişşş ...Çarşısı kitlenmişş.. yarın anlatırım hayatım dedi :S:S:S

uyy yazık yaaa...:a015:
Neden kitlenmiş acaba ?

Ben de bu hafta sonu gitmicem galiba...
15 gün sonra demişti sevdalum.
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…