Ayyh Mervecim geri al o zaman kilo yaaaaaaa a.s
Çok güzeldi o manken gibin pozun falan...maşallah...mannak mısın neyine rejim yaptın ? zaten stressten kilo alamıyoz topikçek...:gitme:
Cansum sen de bizdensin yaaaaaa...vereliniortak
Benim de 51 kilo almış halim.
Uzun yıllar 48.5 idim. 49 bile olamadım baya. :a015:
doktora gittim, ileri derece kansızlık çıtkı, demirim yokmuş nerdeyse, doktor nası yaşıyon böle didi, hap verdi, 6 ay demir hapı içtim de 51 oldum ama 55 e ulaşamıyorum kafayı yicem. (artık zaten bi yemediğim kafam kaldı :roflol:)
Heyaa doğru söledin nisanım o zaman tamm yaşımı gösteriyodum valla taş gibi hatundum ama rejim yaptımm =((
Cunku adem cok zayıff boyuda öyle cok uzun olmadıgı ıcın :S:S Benımde cılızz cılız olmam lazım :S:S:S Yoksa ben cok memnumdumm o halımdenn ..Böylede cok cırkın oldum :S:S: kucuk gösterıyorum :S sexılık felan kalmadı anacım yaa
Bıraz rejım yaptım bıraz asker stresı derkenn :S:S 49 dum qecenlerde... Aldım suan 51 52
Ama ben yesem alırım qene ...Ben yemıyorum balım her daimm rejım modundayım : Sız yıyosunuz alamıyosunuz
Ben bı yersem durmam vallalülülülülülü
Ben ılk kez böle zayıf oluyorum vallaBalık etliydım eskıdenn
Benımde bı huyum var 4 5 öğün yememde
1 kahvaltımı sıkı yaparım bıde aksam yemegını sıkı yıyorum hıc acıkmıyorummkıloları alıyorum
Ademde cansununkı kı gıbı kalıplı olsaa süper olurduu =( Ben öyle istiyodum bahtıma cılız cıktı
O zaman hıc kılo derdım olmazdı =(( Taş gbi hatun olurdum
Hey Allam deli bu kız yaaaaaa -tatlicadiarzu- Şeniz
YAvrum Adem askerden gelince azcık spor neyin yapar, besin desteği alır, amino asit falan, vücut yapar biraz, irileşir bölece...
Sen de 55 ol biraz ele gel be yavrum ne o öle :roflol:
Zaten erkek aynı boyda olsanız bile kadının yanında daha yapılıymış gibi duruyor vücutlu olunca...a.s
Gerçi benimki maşallah mankenus gibin, 1.90 boy, 78 kilo :asigim: Manken valla insan azmanı diyorum kendisine, yanında ben bile küççük kalıyom :jeyyar::asigim:
tamam bebeim grsrz
hastaymıssın ii olmana sevındımm
optumm canım
mrve seninki 88/4 mü??
mervem bbaban nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?