Sevdiğini özleyenler buyurun

Heyaa doğru söledin nisanım o zaman tamm yaşımı gösteriyodum valla taş gibi hatundum ama rejim yaptımm =((

Cunku adem cok zayıff boyuda öyle cok uzun olmadıgı ıcın :S:S Benımde cılızz cılız olmam lazım :S:S:S Yoksa ben cok memnumdumm o halımdenn ..Böylede cok cırkın oldum :S:S: kucuk gösterıyorum :S sexılık felan kalmadı anacım yaa

Bıraz rejım yaptım bıraz asker stresı derkenn :S:S 49 dum qecenlerde... Aldım suan 51 52
Ama ben yesem alırım qene ... Ben yemıyorum balım her daimm rejım modundayım: Sız yıyosunuz alamıyosunuz
Ben bı yersem durmam valla
lülülülülülü

Ben ılk kez böle zayıf oluyorum valla Balık etliydım eskıdenn
Benımde bı huyum var 4 5 öğün yememde
1 kahvaltımı sıkı yaparım bıde aksam yemegını sıkı yıyorum hıc acıkmıyorumm kıloları alıyorum

Ademde cansununkı kı gıbı kalıplı olsaa süper olurduu =( Ben öyle istiyodum bahtıma cılız cıktı
O zaman hıc kılo derdım olmazdı =(( Taş gbi hatun olurdum

Son düzenleme:

Hey Allam deli bu kız yaaaaaa -tatlicadiarzu- Şeniz
YAvrum Adem askerden gelince azcık spor neyin yapar, besin desteği alır, amino asit falan, vücut yapar biraz, irileşir bölece...

Sen de 55 ol biraz ele gel be yavrum ne o öle :roflol:

Zaten erkek aynı boyda olsanız bile kadının yanında daha yapılıymış gibi duruyor vücutlu olunca...a.s

Gerçi benimki maşallah mankenus gibin, 1.90 boy, 78 kilo :asigim: Manken valla insan azmanı diyorum kendisine, yanında ben bile küççük kalıyom
:jeyyar: :asigim:

Ohh seninki hakketenn mankenn gibinn vallaa Ahh bana denk qelmedı ölesii
Ademde büyür ablasıı küçük daha 88li benım prensımm

Onlıne oluncaa resim koycam okişşş

buu arada annemden ne öğrendim :1shok:
annem bnm emekli çalışıyordu... o ara çeyiz yaptı bize ama yaş farkı demedi ne aldıysa 2 şer ttane aldı ablamla bana...

çatal kaşık takımı
yemek takımı
tencere setleriiiii
bornozlar
haman takımalrı
2 tane nevresim
geceliklerrr
havlularr

şuyanda aklıma gelmeyen birçok şeyyy inanamadım kaldım :1shok: ahaa böle :1shok:

çatıdaaa koca çeyiz sandığı var ablamla bana ayrı ayrı :roflol:
anneme diyorum hemen evlenesim geliyooo tutmayın beniii diyee
annem diyooo başkasına vercem:sm_cool:

hoş buldum mervemmmm

bn odama girin yatağımı ufak dokunun uyanırım öle yapım var

hastaydım ya bikaç gündür sabah annem oturdu 9 buçukta direk kalktım annemin kucağına yattım
annem diyoo 'hemende sırnaştın'' diyip saırldı odaa komikti ama :sm_cool:
sonrada evlendirmicem senii diyo :1shok:

ben annemi severkenn sıkıyorum her yanınıı acııyoo yaaa yapmaa lüğtfen diyip kaçıyo :sm_cool:

selam kızlarrrrrrrrr kim var bakimmm hamarat kızınız iş başındaydıı yine buyrunnn a.s.

Cicim naptın sen öle yau çok şeker görükiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:

Ben de ıncirlideydim, kuzen doğum yaptı ikiz, ama kuveze aldılar uzaktan görebildim...Çok tatlılar yaa...

Sonra da annemle Kervan'a girdik, ıyyhhh çok ağır mobilyalar örtüler falan ben hiç sevmem...Ama annem nevresim aldı bitane bana :)) :roflol:

Ablamın derdi yeni bitti, kadın çeyize doymuyor, Gizoşunki gibin
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…