Sevdiğini özleyenler buyurun

Ben varım betülüm nasısın ? Eşin göreve başlamış, hayırlısıyla üstesinden gelecek kuzum sen merak etme... :1hug:

Ben varım betülüm nasısın ? Eşin göreve başlamış, hayırlısıyla üstesinden gelecek kuzum sen merak etme... :1hug:

ıyı canım ıdare edıyorum sen nassın ?

evet basladı dun gece.. 5 ten sabah 5 e kadar.. ben uyuyorken o mevzi de yanı (
ınsallah balım..

Son düzenleme:

ıyı canım ıdare edıyorsun sen nassın ?

evet basladı dun gece.. 5 ten sabah 5 e kadar.. ben uyuyorken o mevzi de yanı (
ınsallah balım..

Canım benim...Ama kalan vakitte uyuyordur dinleniyordur sadece değil mi ? Saçma bi iş falan vermesinler de...Uzun nöbet çünkü...

Canım benim...Ama kalan vakitte uyuyordur dinleniyordur sadece değil mi ? Saçma bi iş falan vermesinler de...Uzun nöbet çünkü...

yok canım ayrı bı gorev daha vermezler artık :))

valla bu sabah ruyamda gordum esımı, hıc uyanmak ıstemedım yaa... uyanınca tekrar uyumaya calıstım yıne gorduumm cok guzeldıı.. :asigim:
:gitme::gitme:

Ayy bu kadar olur hayatım, :lepi:
Ben de resmen 2 saat direndim uyanmamak için, hep sevdalımı gördüm... :asigim:
öğlen 2 de kalktım valla, arıyor beni kızıyor sonra bu kadar uyunur mu gün bitti diye,

napim seni görüyodum dedim, sevindi kuzucum...
:asigim:

valla yaa yataktan kalmak ıstemedım hıcc... bır de cocuk gıbı gozumu kapatıyorum uyandıgım halde yıne goreyım dıyee.. :roflol:

Zaten ben gelene kadar ancak ruyamda gorurum bu gıdıslee... :gitme:

valla yaa yataktan kalmak ıstemedım hıcc... bır de cocuk gıbı gozumu kapatıyorum uyandıgım halde yıne goreyım dıyee.. :roflol:

Zaten ben gelene kadar ancak ruyamda gorurum bu gıdıslee... :gitme:

Kuzuma, moral virmek içün,

Benimkisi asker olalı hemen hemen senin kalan şafağın kadar oldu. 120-130 gün civarı.

İnan ki zaman çabuk geçti...Evet sık sık görüştük belki ama zaman bu, aynı akıyor hepimiz için...
Kısa dönem olsa gelmesine az kalmıştı yani...Hey gidi. Kader...
:gitme:

şafak kaç ....
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…