Sevdiğini özleyenler buyurun

hevinimm nasılsın tatlımm opuyorumnanaktan

iyiyim balparem nurtanemm Şeniz
gec kalktım biraz uyku sersemiyim hala simdide iftarı bekliyorum masumane bi sekilde cokacimcoook

sen nasılsın nisosum neler yaptın görüsmeyeli opuyorumnanaktan

Napayım be yav, evde oturuyom arada çıkıyom kalp krizi geçirme korkusuynan eve dönüyom...akannehir

Ama Edirneye giderken hiç atak olmuyom hahhehhe, gerçi sabahın karanlığında çıkıyorum yola, kimseler olmiyi caddelerde ondandır
kaydirigubbakcemile3

Napayım be yav, evde oturuyom arada çıkıyom kalp krizi geçirme korkusuynan eve dönüyom...akannehir

Cok mu sıcak kuzum akannehir
Burası iki gündür serin, yagmır yagıyı sıkır sıkır :roflol:

April .!.:
Ama Edirneye giderken hiç atak olmuyom hahhehhe, gerçi sabahın karanlığında çıkıyorum yola, kimseler olmiyi caddelerde ondandır kaydirigubbakcemile3

:roflol: isini biliyon sen Nisanım valla zemuszemus
Yarında gidiyormusun Edirneye yoksa bu hafta pasmı gectiniz?

Arora'dan haber yok dimi :1ninca:

Sıcaktan değel kuzum kalabalıktan sanırım. Evden çıktığım anda kalbim başlıyor güm güm pat pat...akannehir

Bu hafta pas geçtik ebet...mafoldumben

Aroram da memlekette, çok özledim onu da...
:a015:

Hmm.. Panik atak gibi biseymi canım?
Aman dikkat et, sende cok kalabalık olan saatlerde cıkmamaya gayret et kuzum emi :teselli:
Olsun bu hafta olmazsa haftaya yanında olursun insallah :Saruboceq:

Yalnız Keskülle Bitter'e bittimm :roflol: :roflol:

çok özledimmmm çok çok çokkk yanına gitmek istiorum beni ondan ayırmasınlar razıyım orda terörün içinde olmaya askerlik yapmaya onla beraber

çok özledimmmm çok çok çokkk yanına gitmek istiorum beni ondan ayırmasınlar razıyım orda terörün içinde olmaya askerlik yapmaya onla beraber

oyy kıyamam sana ben...
olmaz ama böyle...biz asker olsak, habire ceza alırdık, kaçıp sevdalımızı görmeye gitmekten
kaydirigubbakcemile3

yeni ticker nasıl bnm?

yaa yine 49 diye mi sayım 76 diye mi mafoldumben
fikir verim?

canım kuş nereye gidiyor belli olmamış, estetik olarak güzel ama ay hesabı olduğundan bölümler belli değil sanki..fisfisfis

bi de sanırım mecburen 76 dan sayıcaz
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…