Sevdiğini özleyenler buyurun

Gizom yazı yanlıs olmus, until our wedding yazıyor kuzum uymamıs orası. a.s

ayy bugün nolduysa bana canım acaip seyler istiyor, anneme diyorumki iftar olsunda aksam sunu yiyelim, bunu yiyelim, oysaki iftarımı bi bardak suyla acıp yarım tabak corbayla doyan birisiyim ben akannehir

off nisan offf gecmio zaman işteyken hadi neyse biraz gecioda haftasonları gecmio alısveris merkezine bile gidemiorum icim acıo

canım ya,
ben de hala Taksime gidince bi tuhaf oluyorum...
İlk göz göze geldiğimiz yerden falan geçince, hemen arıyorum sesini duymadan olmuyor...
:gitme:

yi kuzum yi cokacimcoook

hangii arkaa planı kullanayım nisan cım cnm aylar 1 2 3 diyte gösterilmiyoı bunda:S

bunların yanıunada avatardaki kalbi koyum diyorum ama en çok 2 ve 3 ü bğeendim bana bişi diyin hemen yapım
misafir gelcekk kalır yoksa kafamçokkarıştı

Gizos eski takvimin cok daha güzeldi bence, hem yeni bisey istiyosan 7910'da yap, en güzelleri orda bana sorarsan, ama renkler ve zevkler tartısılmaz tabi Şeniz

Nisoom senide yiyimmi cokacimcoook

yavrum sadece kuş olsun kalbi koyma bnece çok karışık oluyor o zaman...bu bnm fikrim tabii tatlışım.hihoyyyt
Arka plan olarak ta 2. çok beğendimm
alkisalkisalkis

canım ya,
ben de hala Taksime gidince bi tuhaf oluyorum...
İlk göz göze geldiğimiz yerden falan geçince, hemen arıyorum sesini duymadan olmuyor...
:gitme:

sesini duyuncada aglıorum buaralar oda cok üzülüo offf tutamıorum kendimi hastalancam herlde o yusden böleyim 2 gundur

Gizos eski takvimin cok daha güzeldi bence, hem yeni bisey istiyosan 7910'da yap, en güzelleri orda bana sorarsan, ama renkler ve zevkler tartısılmaz tabi Şeniz

Nisoom senide yiyimmi cokacimcoook

Hayııırrr lmaz:

beni sevdalım yisin
:jeyyar:

Hem zaten çöp gibiyim neremi yicen ki :çok üzgünüm:

slm kıslarrr nasılssınızzz

ŞAFAK 180
MEHTAP 81 DÜZCEEEEEdelikafadulden:lepi:

bu kez izne gelmen için plaka sayıyorum ama izinden döndüğünde dönüşün için sayıcam bu plakaları ve bu sefer son olucakkkk...
ÇOK ÖZLÜYORUM SENıııımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım benim ne güzel azalıyor şafağın maşallah... kaydirigubbakcemile5

bende gülcan abla 7910 dan çok beğenmedim ama şimdilik yapım bi tane misafir gitsind eğiştiririm saolun a.s.

oyy balım nasıl mutlu oluyorsan öyle yap Gizosum, sana hepsi yakısır a.s

Hayııırrr lmaz:

beni sevdalım yisin
:jeyyar:

Hem zaten çöp gibiyim neremi yicen ki :çok üzgünüm:

ayy cok meraklıydım zatii lülülülülülü

ama gülcan abla haklısın 7910 dan yapıcamda misafirler gittikten sonraaa

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…