oyy kıyamam sana ben...
olmaz ama böyle...biz asker olsak, habire ceza alırdık, kaçıp sevdalımızı görmeye gitmekten
off nisan offf gecmio zaman işteyken hadi neyse biraz gecioda haftasonları gecmio alısveris merkezine bile gidemiorum icim acıo
Gizom yazı yanlıs olmus, until our wedding yazıyor kuzum uymamıs orası. a.s
ayy bugün nolduysa bana canım acaip seyler istiyor, anneme diyorumki iftar olsunda aksam sunu yiyelim, bunu yiyelim, oysaki iftarımı bi bardak suyla acıp yarım tabak corbayla doyan birisiyim ben akannehir
canım ya,
ben de hala Taksime gidince bi tuhaf oluyorum...
İlk göz göze geldiğimiz yerden falan geçince, hemen arıyorum sesini duymadan olmuyor... :gitme:
Gizos eski takvimin cok daha güzeldi bence, hem yeni bisey istiyosan 7910'da yap, en güzelleri orda bana sorarsan, ama renkler ve zevkler tartısılmaz tabi Şeniz
Nisoom senide yiyimmi cokacimcoook
sesini duyuncada aglıorum buaralar oda cok üzülüo offf tutamıorum kendimi hastalancam herlde o yusden böleyim 2 gundur
slm kıslarrr nasılssınızzz
ŞAFAK 180
MEHTAP 81 DÜZCEEEEEdelikafadulden:lepi:
bu kez izne gelmen için plaka sayıyorum ama izinden döndüğünde dönüşün için sayıcam bu plakaları ve bu sefer son olucakkkk...
ÇOK ÖZLÜYORUM SENİİİİmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bende gülcan abla 7910 dan çok beğenmedim ama şimdilik yapım bi tane misafir gitsind eğiştiririm saolun a.s.
Hayııırrrlmaz:
beni sevdalım yisin :jeyyar:
Hem zaten çöp gibiyim neremi yicen ki :çok üzgünüm:
ama gülcan abla haklısın 7910 dan yapıcamda misafirler gittikten sonraaa
bu nasıl :kaydirigubbakcemile3:
slm kıslarrr nasılssınızzz
aahahhaha Tarzaaaaaaaan :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?