Sevdiğini özleyenler buyurun

canim üzülme ya belki yoğundur aramaya fırsatı yoktur yakalanmamak için kullanmıyordur
yani oranın ortamını sadece tahmin edebiliriz tam olarak bilemeyiz
fırsat bulduğu an arıycaktır seni:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm canlarr...bu sel haberlerine ve şehit haberlerine o kadar üzüldüm ki başım ağrıyorsenağlama rabbim korusun feleketlerden sevdiklerimizi:Saruboceq:

canim üzülme ya belki yoğundur aramaya fırsatı yoktur yakalanmamak için kullanmıyordur
yani oranın ortamını sadece tahmin edebiliriz tam olarak bilemeyiz
fırsat bulduğu an arıycaktır seni:teselli:
haklııı cansum asi
asi cnm nbr gittin mi :bbo:

slm canlarr...bu sel haberlerine ve şehit haberlerine o kadar üzüldüm ki başım ağrıyorsenağlama rabbim korusun feleketlerden sevdiklerimizi:Saruboceq:

ewt cnm yaaa vallaha çok kötü oldum bendeeeeÇok üzgünüm çoook:a015:

ooff gizoşum yhaa canım yanıo
bi sesini duysam arahtlasamm ne zaman biticek bu hasrett mafoldumben

canım haklısın onunda tek isteği budur emin ol!!
bi sesini duysa o da güzel güzel görevine devam etse...
ama her an her istek olmuyor be bitanem senağlama
bekleee eminim fırsat kolluyordur aramak için:1closedeyes:
senn sevvvv içinii ferahh tut beklee :1closedeyes:
arar emin ol!
ilk fırsatta arar!

inşallahh canım inşallahh sesini duymaya çok ihtiyacım var çünkü senağlama

inşallahh canım inşallahh sesini duymaya çok ihtiyacım var çünkü senağlama

cnm dşünn onun da çok ihtiyacı vardır heleki o ortam daaa
şimdi yasakkelime daha güçlü veee konuşcağınız ani düşünnn Şenizlülülülülülü:jeyyar:

vereliniortak
mutlu olkii mutluluğun kalbinin sahibine ulaşsın vee ondada tüm zorlu koşullara rağmen tebessüm ettirsin :teselli:
anlaştık mıkaydirigubbakcemile5

tmm senağlama

selam kızlarr opuyorumnanaktan

cok yorgunum ya gözlerim bi kapanıyor zor acıyorum mirmirmirmir
kalamıcam fazla sonra gelirim yine, haberleri izlicem, Allahım sen koru vatandaslarımızı yarabbim :Saruboceq:

bu arada takvim yerine imza kullanan arkadaslar KK Kart üyesi degilseniz kullanması yasak o imzaların, görünürse ceza alabilirsiniz :çok üzgünüm:

oda aklıma geldi şimdi bnm ablacım
bi sorsalaar yöneticilere aslında:uhm:

bende özledim valla kaç gündürde yoksun
:sinifsinif:

sonra görüsürüz sekerparelerimm opuyorumnanaktan

+ askımm bitanem dün aksam coook güzeldi hersey, Allahıma sükürler olsun ki seni bana yar etti :Saruboceq: herseyimsin sen :asigim:

öpüldünüz kızlar Şeniz

oda aklıma geldi şimdi bnm ablacım
bi sorsalaar yöneticilere aslında:uhm:

bende özledim valla kaç gündürde yoksun
:sinifsinif:

yasak gizemim okudum bi topikte, hatta uyarı alıyor o kisiler, bu yüzden dedim yoksa imzalarınız cok güzel ama ceza almanızı istemiyoruz mafoldumben

bitanem ya haftaici cok giremiyorum, zaten 7 gibi isten cıkıyorum, iftar hazırlıgı, bulasık, sofra toparla, annemi camiye götür derken 10u buluyor, askımla konusuyoruz sonra 1-2 saat, annem geliyor saat 12, ee dogru yataga malum ertesi sabah 6da kalkıyorum akannehir

ama hepinizi coook özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…