Sevdiğini özleyenler buyurun

Şafak 130 Hakkarı Cukurcaya Selam..

Allahım tum askerlerımızı korusun.....

yaa ben yöneticilerlee konuştum bana saolsunlar yardım etti Uzman 'a tşk ederim galiba artık alıntılarrr yapabilcem
Iyı geceler kızlar, Allah rahatlık versın..

olduuu sanırm:lepi:

oleyyyyyyyyyyyyyy butonlarada basabiliyorum

bu arada istanbul için çok üzüldüm yaaa mafoldumben

bideee bugün 9 eylül izmirin kurtuluşu inş. bi bomba patlatmazlarr izmiri o konuda çoks eviyolar mafoldumben
annemlerde dışardaaa bugün nedense bölee kötü oldum :sinifsinif: bugün korkuyorum açıkçası ben yaaaaa

canım benim ya bende tüm marmara için çok üzüldüm 20 kişi hayatını kaybetmişmafoldumben efet bugün bende teditginim cnm izmir için ama bişi olmaz :Saruboceq:

canım benim ya bende tüm marmara için çok üzüldüm 20 kişi hayatını kaybetmişmafoldumben efet bugün bende teditginim cnm izmir için ama bişi olmaz :Saruboceq:

aynen cnm çok ama çok üzüldüm senağlama

Offfff offffffffffffff nerdesınızzzzzzzz kızlarrrrrr :S:SS:

Ben geldımmmmmmmmm

Mervem Şeniz:içelim:

burda hep gösteri olur bu saate kadar çoktan olmalıydı ama yapmadılar mı ben mi ses duymuyorum kötükedihüso
ama temin uçak gördüm azcuk yaptılar sanırım kurtuluş şerefine :içelim::hooray:

Gunaydın kızlar....

BIr felaket haberlerıdır gıdıyor, Allah sonumuzu hayır etsın....

Gelecekten korkuyorum vallahı, tuylerım dıken dıken oluyo...

Eşimle konustum az once... bana moral olan tek sey onun sesı zaten... her zamanda bana moral vermek ıcın guzel konusuyo sesınden enerjı alıyorum... bende oyle konusuyorum..

Bu catısma olayları onlara cok yakın bı bolgede olmus... ama daha yakınlarında tugay var o bakımdan belkı bıraz daha guvendedıler ama hııc bellı olmazz ! ??

Tamdaa nerdesinizz diye çığrıyodumkii Sen geldınn sarissaa hosgeldın sefalar getırdınn =)
Nerde bızım eksı ekıp gelmıyolar artık hıcc =((

Gızemcım olur heralde ben bılmemkı ızmırı =)

hepsi Allaha emanet canım
sağ salim bitirip gelecekler inşallah...

sağol canım
nasılsın

ayşeden haber yok mu kızlar
ne zaman gelecek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…