Sevdiğini özleyenler buyurun

sen de varya pek esereklisin anam bigün geliosun btun dunyan yıkılmışş bigün güllik gülistanlık(sanki kendm çok farklıyım pehh)

geldimm geldimmmmmmmmm ben de geldimmmmmmmmm :))

selamlarrrrr herkese :))))

sevdiceğimle yaşadıklarım yöneltti benı buraya, bissürü kişi tanıdım, yalnız olmadığımı hissettim (KK bayanları oyle hissettirdi). Sonra sevdiceğimle aramız düzeldi. Donem başladı, iş güç yoğunlaştı...

epeydir uğrayamıyordum. öslemişim sizi....

ama artık daha sık uğramaya çalışacağım.

opuyorummmmmmmm

ya ben de demek istyrum...yıllar önce burdaydım asker yolu bekledim şimdii çolum çombalağam var hey gidi günlerrr=)=)=)

sonunda burdayım tekrar uzun bi aradan sonra.netim yoktu yazlıktan nakil yaptırdık falan.artık buralardayım görüşürüzzzz

ya ben de demek istyrum...yıllar önce burdaydım asker yolu bekledim şimdii çolum çombalağam var hey gidi günlerrr=)=)=)

bi zamanlar ben de beklemiştim diyebiliyorum ama çolum çombalağam var diyemiyorum halaakannehir
o günler de gelicek beeesositososito

kızlae netten uzaklaştı yahu nerde bu ahali acepp topik boşken hiç güzel olmuyo muhabbet olmuyo:gitme:

Ben geldimmmmmmmmmmm hihoyyyt

Artık buradayım kızlarrrrrrr :sm_cool:

Çok özledim siziiiiiiii

Pazar günü inşallah gidicem Edirneye =))
:1ninca:

Sevdiğim yanımda ama onu çok özledim..tabi ki eski hallerini..tatlı ve sevecen olan hallerini..artık o adam yok yani. mafoldumben

canımmmmmm napıyım ya dugun kosusturmacası canım cıkıyo sen neler yapıyon kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…