Sevdiğini özleyenler buyurun

Canlarımm nasılsınız...Benim canım çok sıkılıyor...

sevgisiz kelebek canım tanıştık mı seninle ? Ben Nisan =)

anam dur korkutma benı sıncık hepsı degısırmı evlenınce yoksa turlerı var mı

tanısmıs olabılırız nısanım ben esra memnun oldum canım yenıden tanısmık olduk =D

Canım koşturdum bikaç gündür kuzenim bizdeydi, gezdik ettik, bi de sel vs. keyif kalmadı tabii.
Edirneye gidememekten korkuyorum.

Cumartesi bizim 3. yıl dönümümüz ama Cumartesi şiddetli yağış bekleniyor, Pazar gününe izin aldı, inşallah gidebilirim kızlar dua edin, çok acayip özledim...
mafoldumben

uyuz oldumya dıngıl pc donuyo sureklı bı daha donarsa acmayacam bugun annemle camıye gıttık pıre calmısım yanlıslıkla her yerım kasınıyo butun evı ılacladık ama ben hala kasınıyorum keneden sonra pıreeeeee

:1no2: ben de bitanemi..biricik sevdiğimi çok özledim..
ama ta Ankaralarda..aylardır görüşemiyoruz..ne bir haber ne bir selam..

bikaç haftada bir telefonda yada msn de görüşebiliyoruz..
yoruldum artık bu hasretlikten.. :a015:

sadrain, neden ayrı düştünüz canım ? :a015:

Mervem ya, alışınca böyle, görüşememek çok fena yapıyor insanı. Zaten 2 hafta oldu, 1 hafta daha beklemek...mafoldumben

Çok sıkılıyor benim bitanem, dayanmasının tek yolu beni görebilmek, benim de öyle...
senağlama

Ayşem Betüşüm hoşgeldniz canlarımmmmmm sırnaşık şey

Ay ben Aşkı Memnuyu unuttum yaaaaaaaa püh bana.
:tomato:

arkadaşlarr dua edin içim çok sıkılıyo kocacımın usta birliğini nerde yappacağı bugün belli olacaktı aramadı kendimi çok kötü hissediyorum senağlamamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…