Sevdiğini özleyenler buyurun

Niye gözü dönsün ayol ne amaçla ekliyi ki kızları ? akannehir

Benı kıskandırcak işde....Ekledıklerınıde az cok tanıyorum..
Burdan tipler....

Ben öyle düşündümde kafasında ne vardı bılmıyorum..

Hanı ben onu aldattımya...Bı erkekle sahıllere cıktım gezdım.Ona laf getırdım..
Oda aklıncaa kızlarla ırtıbata gectı heralde .. bılemıyorum hanqı psıkolojıyle neler yaptı.

Bıdakı hafta carsıya cıkamayıp onları sılemeyınce bana yakalandı..
Öfkeyle kalkan zararla oturur işde

Canlarım ben çıkıyorum, öpüyorum her brinizi...

ıyi geceler...

Şafak 336/ 335 (cuma) =)
:hooray:

kızlar uzun bi aradan sora geldimm.ilk önce şafagımı yazayım baya bi düştük bugun 254...
ayrıca aşkım 3 gündür hastanede yatıo arka bacagının üst kısmındaki bi yara kan toplamıştı kuzum uuyamıodu bile doktora gitti ve küüçük bi ameliyat geçirdik dün herneyse hala orda yatıo allahtan bende heryöne bedava kamu varda odasında telle sürekli knşoruz odada tek başına şans eseri ..
ve aşkım bayramda kendi izinlerini kullanarak izine gelcekti.
dilekçeyi yazacagımız gün hastaneye kaldırıldı bugunde doktor demiş bu ameliyata 1 ay rapor yazarım samsuna gidip askeriye hastaneside onaylarsa hava degişimi ev izini veririz çok sevindim aslında hasta kuzum ama çok büyük bişe degil inş evde olursa bi haftaya toparlanır.kendi izinini kullanmadan sanırım 1ay izin vercekler ve baya düşücek şafagımız....
ayrıca bugun yıldönümümüz ..herşyde bi haıyr vardır.seni bekliorum askerim..
seni çok seviyorumm

emosummmmmmm

hem üzüldüm hem sevindim canım ya,a.s

Çok çok geçmiş olsunnnnnn a.s.

Ve umarım izniniz onaylanır, harika olur, hem şafaktan düşecek, süper olur canım ya...:dance:

Hemencik iyileşir sana kavuşunca zaten =)
a.s

Bu arada yıldönümünüz kutlu olsunnn kaydirigubbakcemile5

Yarın da bizim yıl dönümümüz =))
:lepi:

aprılımmm çok tşkler bitanem..bende hem üzüldüm hem sevindim...izin günleri bitmeden bedava izin ..:)
saol canım sizinde yarın ki yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun melegim...
sevdigine yarın sevdigini daha çok göster inadına!

ben şimdi knştum kuzuma pansuman yapcaklardı kapadık...
unutmamış bugunümüzü aşkımmm minik bebegim dedi bana bi kötü oldum agladımmm aşkım seni çk seviroum ayrılmayalım dedi...bebegim dayan 10 güne yanındayım dedi haremden geliceksin beni alcaksın dedi.kıyamam ona ya

Oyyy ne güzel canım ya, :1hug:
Kavuşacaksınız uzuuun bi süre de berabersiniz maşallah çok sevindim ya..
:1rolleyes:

Oyyy ne güzel canım ya, :1hug:
Kavuşacaksınız uzuuun bi süre de berabersiniz maşallah çok sevindim ya..
:1rolleyes:

inş canımm.allah herkesi sevdigine kavuştursun ..çok özledik biz artık sıgmıor içimize allahım yarabbim nolur kavuşalım izini olsunnn.bayram günü yapcam burayı :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…