Sevdiğini özleyenler buyurun

bbendeee öleee ŞenizŞeniz
herkesiii çok seviyorummmdelikafadulden
bölece topiğimizii çoook seviyorum :1closedeyes:

ben özlemlee yanıyom tutuştum şafak sıkıştırması bu olsa gerek delikafaduldenakannehir

dün eşeğimin sesini duydummm
daha iyyim
tşk ederim a.s.

bugün inşşşşşaaallahh belii olcakk ne olurr bi kerecik olsa içinizden bizim için dua edin....hadii resim koyalım canım çektiii:ecrin_bebek:

kızlar çıkıorum şimdilik dışarı belki saçlrın ucundanda aldırırım hafif::)ajanda alcam günlügüm bittide.yenisine başlıycamöpüorumhepinizi

aklıma koydun valla:)canım ben ozmn gidiyim bugun uçlarından azıcık aldırmaya birazcıkda kat attırıyım ne dersiniz..
çok güzel olur cnm bnmmm a.s.

bugün inşşşşşaaallahh belii olcakk ne olurr bi kerecik olsa içinizden bizim için dua edin....hadii resim koyalım canım çektiii:ecrin_bebek:

tabiki etmem miiii
inş. güzell bir yer çıkar:Saruboceq::Saruboceq:
mesela izmir turkbayragi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olur resim koyak :içelim:

çok güzel olur cnm bnmmm a.s.

tabiki etmem miiii
inş. güzell bir yer çıkar:Saruboceq::Saruboceq:
mesela izmir turkbayragi
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

olur resim koyak :içelim:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa giiizemmm ankara deeseneee yada istanbull püfffff (ne yüzsüzüm demi:kedi:

gizemciğim ben bloğumun linkini veriyim sen hemm ona bak incele hem resmim var ona bak

Son düzenleme:
gizemmm ben de saçımı kestrmek istyrum ama benim guduruk istemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....sevgülüm gittinden beri hiç kuafre gtmedm

Çok özledim amaaaaaaaa...mafoldumben
Pazar gününe çok yağışlı demiyorlar...ınşallah gidecem.
akannehir

hehe benimde bi ara istemiiyii di
daha doğrusu soruyodum kestireyim mi karar sızım oda kestirme aşkım uzat diyodu çünkü bende uzatmak yanaydım...
bu seferkini sölemeidm o gelmeden önce azcuk bakımmlıyım kendimiii :kedi:
ama cnmın içi bence bi krııklarını aldır!!!
sevdiğin senin saçlarının sağlıklı olmasını daha çok ister a.s.

Çok özledim amaaaaaaaa...mafoldumben
Pazar gününe çok yağışlı demiyorlar...İnşallah gidecem.
akannehir

ama cnm bnmmm tekirdağ da da bu gece vee yarın çok yağış sel uyarısı varr akannehir
bence haftaya git bana aa kızmaaamafoldumben
haklısın çok özledin bende özleidm mafoldumben
ama gene sanslısın birkaç hafta önce gördüns evidğini nee güzelllllvereliniortak
biraz daha sab ırrrr vereliniortak
:1hug:

Ama Gizoş sesini duysan, ne kadar üzülüyor korkuyor görüşemicez diye...senağlama

Ben zaten duramıyorum görmeden, bi de o öyle konuşuyor, ağlayıp oturuyorum...mafoldumben

Off. Gidicem ya.

mm bu durum olduğunu bilmiyordum afedersin btnm :çok üzgünüm:
senağlama
o zaman git görr sevdiğini oda sende rhatlayın :1hug:

bi kez daha link veriim mi die sormuşitum bişi olmaz dedi arkdşlar oyusden bi daha verdm ama sildim merviş beendiğine sevindim digital günlüümüü=)=)=)takip edersn hep artık

cnm bnmnm ben gizem opuyorumnanaktan
beğendim valla...
takip ederim tabii!

nisanım inş. :Saruboceq::Saruboceq:
bilemiyorum bi gelişmeler var ama bana sölemiyooo sanada süpriz bana da diyo...
bilemiyorum inş. ceza iptal olu veee
inş. sen gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…