Yenı mı bellı oldu canım hadı hayırlı olsun.. guzel yer...
evet canım yeni belli oldu bugün saat 7 de acemi birliğindeydi bilmioyorum ne olcak şu an başka bi mevzu yuzunden çok kzgınım ona sabırla aramsını beklyorum işin aslını öğrenmek için....çok gergin ve sinirliyim...
çok özledim çok... 1.5 aydrı görmüyorum mafoldumben
evet canım yeni belli oldu bugün saat 7 de acemi birliğindeydi bilmioyorum ne olcak şu an başka bi mevzu yuzunden çok kzgınım ona sabırla aramsını beklyorum işin aslını öğrenmek için....çok gergin ve sinirliyim...
çok sinirliyim be merve anlatcak halim yoq zaten şimdi anlatsam bile belki saçma gelir ama benim canım sıkıldı şu işin aslını öğreneyim belki ben yanlış anlıyorum boşu boşuna üzülüyorum...arasın bi bakalım....püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
charm canım ben normalde ki o aradığında da öyle çocuğa orda sıkıntı vercek kafasını takcak onu üzcek şekilde konuşmam sadece kendimi üzüyorum şimdi ben..inat gbi de aramıyo bak şimdi...yoksa kıyamıyorum ben de sesini duyduğum da sinirim de geciıo ama işte...bol bol can sıkıntısı....kapıya ascam..itina ile can sıkılır...özene bözene ağlanılır...ıkına sıkına çıldırılır....o anlar beim ses tonumdan zaten bişeye bozulduğumu...ama böle iletişimzilik oluyo ya insan kafasına takılanı çat diye arayıp soramıyo ozman deli oluyorum...Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?