Sevdiğini özleyenler buyurun

ayy gizem biliom gizem olduunu merve sölemiştide aklımda o var die ööle yazmışım(cicikız olna merve)kıh kıh kuh

ben öle beğendiğine sevindim diyincee üswtüme alındım cünkü proflinede yazmıştım yaa :bbo:

meeleeeimmm bitanem bak şimdi ben zaten sana yazdım ama yanlış anlaşılma oldu bak anlatıyorum....şimdi ben sana teşekkür ettim sen hem bloğumu sevdin die hemde beni uyardın die...tam o sırada aklımdan şey gecti...dier merveye sormuştum ben kk bişey der mi link veriorum die o da bişi olmaz dedi ben de bunu düşünürken gizem yerine merviş yazmışım...anlatabildim mi canım benim....yanii teşekkürüm de sanaaaaaaaaaaaaaaa sevinmemm de saannaaa gizoşummmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

sorun yok Şeniz
mervik gelmiş hoş gelmişşşşşşşş opuyorumnanaktan

ewt emme yazmıyoooklava:klava:

yaa keşke bende evde olsam daa yatsamm kıh kıh ev süprsem diicem sandınızzz demüüü:):):)

kızlarr geldim kuaförden geliorumm saçımın uçlarından hafif aldırdım birazda kat attırdım harika oldu yine uzun ama dedim kısaltmayın tm dedi yaptı bide fön çekti :)geldimmm

haıyr cnmm benim şubatta gitii askerim.ayrıca saçları muhteşem oldu ama sen sebep oldun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…