Sevdiğini özleyenler buyurun

banada ilgi gösterin bende şafak sayıyorum :) 321...ve çok özlüyorum...şimdi nekadar özlediğimi yazmıcam çünkü mektuplara yazacak kalmıyor sonra:)biyere bişey yazınca mektupta yazacaklarımı ikinci kez yazıyorum sanıyorum:):)

cnm bnm hoşg eldin aramıza :1hug:
nerde askerinn?
inş. bran öncekavşun

mervecim yapma böle cnm bnm her insanda ara sıraa böle gi gel olur

ya yalnız ben bugün aşırı yoruldummm
odamı temizledim tüm yatak bazaları kaldırdık annemle :bbo:
o yüzden bu gece erken çıkabilirim affedin a.s.

bu arada immortale?angelo

cnm ben gizem memmun oldum a.s.
tekrar hoş geldin aramıza normalde topik böle sessiz değildirr bi dk aşka yer baksan 1 s ayfa atlar:roflol:
bugün böle bi zamana denk geldin:çok üzgünüm:
ama her zaman üzüntülerimizi paylaştığımızı sevinçlerimizi coskuyla kutladığımızı bil a.s.
ama yarın felan emin ol süper olur az konuşalım senle ben de sonrasında çıksam affeder msiin bni?

teşekkür ederim canım.kütahyada yapıyor görevini.inşallah bene ölmeden:)

şiii:benneyaptımki:
öle demek yok!!!!!!!
o nasıl bi cümle

Kavuşçaz en yakın zamanda
ne kadar çabuk geçti zaman diceksi eminim!!
bak 460 şafaktan bugün şafağım(12yi geçti ya) 40 kaldı turkbayragi
nasıl geçti anlamadım yaz geleseye kadar :sinifsinif:
helee kış geliyoo vee genelde alışıldığından 200 ler daha kolay geçiyoopuyorumnanaktan

inş. biran önce kavuşur bir daha hiçççççç ayrılmazsınız hasret kalmazsınızzopuyorumnanaktan

buu arada dün gece aşkımla konuştum 1 buçuktan 3 e kadar mirmirmirmir
sonra bide mzk dinledim erke n kalkçağımıbile bile :1shok:
bende mzk hastalığı va yaaaaa :1shok:
biii dalmışım saat 3:55 hemen yat dedim kendimee:roflol:
anneme saolsn 8:5 te baş ucumda beni kaldırmaya çlaışıyodu:roflol:
şimdi yatmadan önce yarım saat dinlemezsem UYUYAMAM:1shok:

canım kusura bakma forumda mesajlarımı takip edemiyorum oyüzden görmedim yazdıklarını galiba eksik bakıyorum yani biyerlere tıklamam gerekiyor galiba amabilmiyorum.ilk kez bi forumu çözemedimneyse..inşallah dediğin giibi olur...aslında bende geçeceğini biliyorum birşekilde..hele o ilk 3 gün geçtiyse ohooo ooo her halükarda geçer:) görüşmek üzere canım...
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…