enemmm kim delmiş cnm bnm :1hug:
hoş geldin
nasısın nasıl gidiyor
artık kavuştun günlerinizz nasıl:)
ev kurmaya başladınız mı :roflol:
Çookkk güzelll aşgum dün bizdeydi iftardaopuyorumnanaktan valla rüya gibi hiç askere gitmemiş sanki kaydirigubbakcemile3 ev kurmaya başladık tabi artık eşyaları yavaş yavaş alıyoruz ben indirimde görüdüğüm çeyizleri alıyorumm hemennzemuszemus ama evliliğe daha var önmüzdeki bahar-yaz arasıakannehir
Çookkk güzelll aşgum dün bizdeydi iftardaopuyorumnanaktan valla rüya gibi hiç askere gitmemiş sanki kaydirigubbakcemile3 ev kurmaya başladık tabi artık eşyaları yavaş yavaş alıyoruz ben indirimde görüdüğüm çeyizleri alıyorumm hemennzemuszemus ama evliliğe daha var önmüzdeki bahar-yaz arasıakannehir
:hulya:
ay çok güzellllllll bu smili
Yaaa benim aklım Arora'da yaa
Tekirdağı sel aldı çok fena, o nasıl acaba meraktan öliciğim...:a015:
okula başladı mı bugün ayşe apla ?
Yaa dün indirimden ecobellanın saten nevresim takımını aldımmm 59 tl inmiştiikaydirigubbakcemile2 ama biyerinde ütü izi var sanırımmmm defoluymuşşakannehir bugün gidip değiştircemmmkaydirigubbakcemileaah yeşilimmmmmmmmm annem de başımın etini yiyo benim yaa onu alalım bunu alalım bi uçtan başlayalım sonra yetişemeyiz diyor kaydirigubbakcemile3 :hulya:
sana tiyo verim kuzum Kervan da nevresim takımları süper indirimde, biz 1 tane aldık zorla
69 lira çift kişilikler çok güzel sade renkleri var her zevke uygun delikafadulden
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ohh ohh ne güzellloooooo süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool::sm_cool:
hep birliktee coscaz artık :sm_cool:
gülcan ablanında mayıs taydı sanırım :sm_cool:
topiğimizdeee seneye düğünlerr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafaduldendelikafadulden
:lepi::lepi:
belkim niso da evlenir ENıŞTE KAÇIRIR DıCEM AMA NıSO ENıŞTEYıı TUTAR KAÇIRIR :roflol:) onada kışın düğün yaparızzz
oooooooooooooohhhzemuszemuszemuszemus
inş. hep çok mutluu olun inş. :Saruboceq::Saruboceq:
hee vılla
ama askerin gelincee örgüyüü görür mü gözün bilemem :jeyyar:
mervem hoşgeldin kız o nasıl Türkçe yazmak
açıkçası ben de daha hesaplı bir operatöre geçmek istiyorum ya...
Avea ya gidip konuşçam bugün. Kamu hattı almayı düşünüyorum babamın üzerinden.
selam kızlar
nasılsınız bakalım
hani ayşe gelecekti nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?