Sevdiğini özleyenler buyurun

ay örgü örmek istiyorum zaten yarın gidip yün alıcam valla =) :hulya:

ayşem ablam ii dinlenceler kuzum :teytey:

bugün keyfim iyi canım asim ya, gece çok ağladım sevgilimi çok özledim, duygusala bağladık telefonda,

ama sabah iyi uyandım...
:a015: a.s

oy kıyamam nisanıma şafak mı sıkıştırdı kuzum az kaldı sabır elbet bitmeye ecbur şafak bebeğim

iyi kalk tabi canım benim

yusum eşim veteiner hekimdi
sözleşmeli subaylığı kazandı
kursuna gitti
bitiş töreni için elbise arıyordum
şimdi subay oldu badem gözlüm
desene diyar diyar gezeceksin ayşecim.
zor ama güzel bir meslek. hayırlıs olsun canım sizin için :Saruboceq:
resimleri ben de merakla bekliyorum. yarın okula gideceğim sabahtan uyuz,kel,bodur ve şişko müdür yardımcısı geleceksiniz diye tutturdu, boş okulda ne yapacaksak artık. :mymeka: inşallah ozamana denk gelmez eklediğin resimler de ben de görürüm sizin aşkınızı kaydirigubbakcemile3

Asimm daha şafak 332...sıkıştırsa da faydasız...

3 haftadır gidemedim, alıştık sık sık görüşmeye, çok ama çok özledim burnumun direği sızlıyor yeminle...

kıyamam sana canım benim ya bende kasımda başlıcam saymaya düşün halimi

nerde yapıo bebeğim

nisanım siyah saçla ilgili konunu okudum kuzum bende saçımı şuan daha hiç boyatmadım doğal hali boyatmayıda çokk sonra düşünüyorummm yıpranmasın diye önce sarı sonra siyah yapıcam hepsinden hevesini alınca tabi ama öle dedin korktum yahuuu

yok canım benim ya kasımda gitçek daha sevdiceğim:gitme:

kaç saat kuşum ne sıklıkta gidion:ecrin_bebek:

oyyy olsun daha varrr bol bol sarılın asiiii :gitme:

aman hayatım sakın siyah yapayım deme... lmaz:
çıkmıyor kafasından insanın!
hele ki dipten açık renk geldi mi çok kötü görünüyor.
ben baya para döktüm de yanmadan açtırabildim. yoksa Orial ile kafanda saç kalmaz...akannehir

şimdi yazın çok güzel bir kahve idi saçlarım çok şükür ama yıkaa yıkaya açıldı bu sefer fazla açık kaldı, bi ayar tutturamadım kaydirigubbakcemile3

tekrar altınlı bi kahveye boyatıcam bakalım bu hafta, resim eklerim boyayınca =) :lepi:

anladım canım ya bizim kursta bi kız boyattı çok yakıştı kıza ama tamam boyatmam

vazgeçtim zaten çok dökülmeye başladı ya

zübeydecim sen de mi örgüye başladınn =) :hulya:

asim bu arada unutmuşum, ıstanbuldan 2.5 saat sürüyor, sabah gidip akşam dönüyorum...çok şükür...:smiley-cool:

2 haftada 1 gidiyorum (gitmeye çalışıyorum) canım...darısı sizlerin başına inşallah...
:Saruboceq:

amin nisanım aminnnnnnnn

kuzum sen hiç resim ekledin mi buraya ben görmedim ama::::::::::::::::)

muhasebe ve finans canım yani aslında ben okulu bıraktım 2 sende gitmedim lisede bıraktım şuan arkadaşlarım ünide ben daha liseyi açıktan okucam die uğraşıyorum ama işte buda meslek kursu aa iğrendim ay kurtulmak istiyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…