Sevdiğini özleyenler buyurun

Liseyi neden bıraktın bitanem ya...
olsun ama açıktan bitirirsin, sonra üniversiteyi bilem kazanırsın, hiç bişey için geç değill =))a.s

resim eklemiştim bi kaç kez canım, gene eklerim bir ara =)

canım şimdi çıkıyorum, herkesi öpüyorum iyi gecelerrrrrr
:teytey:

ayyyy kızlaar nooolurr kusuruma bakmayın :kedi:
nispet yapar gibi olmaktan çok korkuyorum ama içim içime sığmıyor sevincimi sizle paylaşıyorum
aşkımıın gelmesine saatler kaldı.. opuyorumnanaktan
akşam 9 da uçağı incek inş.
ay napsam ne etsem bilemiyorum kabıma sığamıyorum delikafadulden
nasıl karşılardınız siz olsaydınız?
ben malesef işteyim şuan onu karşılamaya bile akşam ucu ucuna yetişcem mirmirmirmir

allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin de siz de yaşayın bu mutluluğu kısa zamanda inş. günleriniz su gibi geçsin :Saruboceq:

aminnnnn ablam :1hug:
çok seviniyorum adına vallaha
nispet felan gibide düşünmeelmaz:
inş. herşey istediğinizze göre olurrr
bencee sadeceee tüm sevginleee sarıl öp en güzel hediyee karşılamaa olurrr onun içinnopuyorumnanaktan

ayy çok sevindim :sm_cool:

tşk ederim cnm bnm.. :1hug:
aminn asıl şimdi başlıyoruz biz. 2 balayı gibi olcek bizim için :kedi: darısı başınıza..
akşam tüm asker bekleyenlerin adına birikmiş hasretimizle sarılcam kocişime..:sm_cool:
şu an bnm yerimde olmak isteyip de sevdiğini bekleyip gün sayan arkadaşlarım adına da öpüyorum seni dicem Şeniz

off ben ise bugün çok sitreliyim
bu arada kandiliniz mübarek olsun a.s.

bugün aşkımın kesin ceza tarifleri belli olucak
biz telefona 16 gün bekliyoruz mafoldumben
ama bizim deli nöbette yorgunluktann uyuyakalmış devriyeye yakalanmış mafoldumben onun içinde bi 4 12 gün arası bekliyoruz

yani ceza ya almıcaz(inş. hem mübarek gün insafa gelirler inş. ) ya da 20ile 28 gün arası alıcazmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canımmmmmmmm ya çok sevindimmmmmmm hihoyyyt
Nispet falan da duymayalım bi daha...
Ben de heyecandan bi tuhaf oluyorum göreceğim zaman canım...Önce gözlerine bak dakikalarca, en çok o özleniyor canım ya...
Allah bozmasın mutluluğunuzu...
:teytey:

Offf Gizoş çokmuş yaaa...:1no2:
Niye öyle oldu ne şanssızsınız yahu...:a015:
İnşallah almaz ceza.
:Saruboceq:

Kızlar ben bugün ALES'e başvuracam, çok gıcık bi iş yaa....:dilcikar:
Çıkıyorum o yüzden şimdi...
Gelince konuşuruz öptüm çok!
fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…