asılsız da olabilir cnm üzme kendini hepsi Allaha emanet..:gitme:
heyy açılın nisan geldi..
mrs.sönmezim nirdesin..:sm_confused:Şeniz
bak koştum geldim. kaydirigubbakcemile
ya ben sizin hızınıza yetişemedimki hiç.çok hızlısınız.
ah bende senin gibi kavuştuğumu görürüm inş ya.
kısaca anlatem bak neler oldu..
şafak 428turkbayragiturkbayragi
1ayı geride bıraktık. bayramda gelecekti.yarın yemin töreni var ve bizde gidip nişanlımı alıp dönecektik. ama bayram izni çıkmadı.klava:
neyse umudumuzu dağıtıma bağladık,ama oda olmadı.
nişanlım ağladı bile ama dağıtım çıkmadı vs die değil.beni çok özlemiş.
nasıl dayanıcam 2 ay daha dedi ağladı. ve tüm sabrımla ağlamadan sakinleştirdim moral verdim:1hug:
şuan iyi,hiç bişey umrumda değil,süründürsünler,dövsünler,enağır eğitimi yaptırsınlar,mühim değil dedi.allah bana seni vermekle en büyük ödülü verdi zaten dedi.:kedi:
3hafta daha kastamonuda kalacak ve ordan 3haftalık eğitim için söğüte gidecek.
sorada dağıtım verecekler. ve %90 doğu çıkar diyolar, ki söğüt hep doğuya veriyo zaten.
hakkımızda hayırlısı olsun diyoruz. hayırlısıyla bitirip gelsin kavuşalım inş.:Saruboceq::Saruboceq:
ah ahh canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum sabah aynı duyguları bende yaşıyordum arayamamış benim askerimde nefes alamıyorum bende haber alamayınca yüreğim bedenime sığmıyo arar ama canım hiç merak etme nöbeti vardır yada benimki gibi kontörü bitmiştir kantinde kapalıdır mutlaka ilk fırsatta arar eminim oda şimdi aynı duygulardadır fırsatını kolluyordur sesini duymak için :teselli: nerde asker?
mesturecim kıbrıs çok güzel balım yaaa
kara sevdam allah kavuştursun
ya bak porselen ucuz olduğunu bilmiyordum dur çeyizi düzdüreyim ben ona orda :)))))
aa ayıp ettin bi kurtulsa o esaretten getirttiririz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?