Sevdiğini özleyenler buyurun

oy oy oy
kızlar ebn çıktım
gelrim akşammmm

Aaa güzelmiş Ayşem ya...kaydirigubbakcemile5
Ama onun için dışarı çıkıp et almak lazım...:umursamaz:
Du bakalım yaparuk belkim, çok güzel tarifmiş tesekkurler kuzummm
Şeniz

:hade leyn smilisi: kaydirigubbakcemile3

Valla billa be :ecrin_bebek:

rica ederim canım
güzel oluyor gerçekten de
tabii kuzu etiyle de daha yumuşak olur

kızlaarr ben geldiimm
eşim msj atttı biraz önce sanırım ağrı tutak karakoluna düşmüş
usta birliğini burda yapıcak sanırım :çok üzgünüm:
tutakla ilgili bilgisi olan var acep :çok üzgünüm:

Cansum hayırlısı olsun bitanem ben bişey bilmiyorum ne yazık ki... fisfisfis
Ama bugüne kadar hiç kötü şekilde de duymadım oranın adını, iyi bir yer demek ki kuzucum...

Gidemedim bebeğim..
Daha doğrusu gittim de bayılınca acile kaldırdılar dolayısıyla kardiyolojideki randevuyu kaçırmış oldum, bayramdan sonraya kaldı benneyaptımki

Neden bayıldın be tatlım ?akannehir Stresten mi yoksam ? kıyamam ki sana...oyy...:çok üzgünüm:

Neden bayıldın be tatlım ?akannehir Stresten mi yoksam ? kıyamam ki sana...oyy...:çok üzgünüm:

Dün gece Osman fenalaştı.. Sabah erkenden onu veterinere götürdüm.. Khavaltı da yapmadım belki tahlil isterler diye.. Aç kalınca tansiyonum 9-4 e kadar düşmüş.. Serum verdiler kendime geldim ama randevum da yanmış oldu benneyaptımki
Osman'ım da ben de fenalardayız bu aralar :1ninca:

Canım ben biliyorum orayı.. Kötü bir yer değil.. Kışın soğuk oluyor sadece ama askerler etkilenmiyor bu durumdan zaten.. Endişelenecek bir yer değil inan bana..

Anladım kuzum benim...Osmancığa da kıyamadım hiç...mafoldumben
İyi bak ama kendine güzelce bol bol ye bu akşam he mi ?
cokacimcoook

Canım ben biliyorum orayı.. Kötü bir yer değil.. Kışın soğuk oluyor sadece ama askerler etkilenmiyor bu durumdan zaten.. Endişelenecek bir yer değil inan bana..

ayhh eğer öyleseyse eii souk olsun da lanet olasıca terör olmasın :çok üzgünüm:
ooff peki karakolda olunca çarşı izni oluyormu biliyormusun canım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…