hevinim ama bu kadar zaman sonra zaten merak edip onun araması lazımmmm akannehir
neden aramıyor olabilir sence kuzum
hevinim ama bu kadar zaman sonra zaten merak edip onun araması lazımmmm akannehir
Bencede :çok üzgünüm:
kaç doğumlusunnn
arayamıyor ablam, acaip pahalı trden almanyayı aramak, ablam bile caldırır beni ben ararım hep, ya bu bastan beri böyle degildi taa ki bu kriz olana dek, yaklasık bir senedir kontör yükleyemiyor telefonuna borclara veriyorlar paraları, ya asıl korktugum buraya geldikten sonrada böyle sorumsuz olursa naparım ben :çok üzgünüm: gerci yanyanayken bambaska oluyor yanımdan ayrılmaz sacımın teline zarar gelmesine izin vermez gözünden sakınır beni o derece :çok üzgünüm:
Anladım hevincim benim üzülmekte ve kızmakta haklısın bitenem, çok fedakarlık yaptın ve hala da yapıyosun...
Ama sevginizle aşarsınız bunları tatlım, eminim ben...:1hug:
Melek'cim, hayırlısıyla az kaldı şafağınız sağ salim gelsinler de =)a.s
Krizin vurduğu kesim toparlanamıyor işte bitanem...
Sabretmekten başka yapacak bir şey yok tatlımmm...
Onu en iyi tanıyan sensin, biz ne desek hayali olur...Sevginizi biliyorum ama, elbet aşacaksınız bunu da...
sorumsuzluk deildir ya yoksa nasıl yapsın yani imkanı varda aramıyorsa o baska
Insallah Nisanım :Saruboceq:
Yok imkanı kendim bile sahit oldum bu krizin ortalarıydı biz nikah kıydırdıgımızda ben istanbuldaydım ve hallerini gördüm gercekten üzüldüm o zaman ama insanoglu bencil iste benide anlayın :çok üzgünüm:
peki sonuc olarak ne diyorsunuz kızlar ben bu suskunlugu bozup arayıp arayı düzeltsemmi? dügün olana kadar biz kavusana kadar aramaya devam etsemmi gururu bi köseye atsammı? :çok üzgünüm:
gülüm yani sen daha ii tanıyorsun ama genel olarak şöle bişi var askerlk rahatta olsa adı ağır emir altında sevdiklrinden uzak biz sıkılınca bi yerlere gidp kafa dağıtıyoru onların öyle bi imkanı yok yani hep sıkıntıda ve hep naz makamındalar biizm büyükler derler hep bu kadar değr verme askerden gelince değişir bende herkes çok söyleyince düşündüm neden değişirler sonra aklıma geldi yani daha askere gitmeden sıkıntıları baslıo ve ilgi alaka bekliyorlar bi erkeğin en çok destek görmek isteidği zamn askerlik ve maddi imkansızlıklar içindeyken sevdiğinin ona destek vermesidir e vermeyince askerden geldikten sonra da benim zor zamanımda yanımda olmadı dyip kendileri bile fark etmeden sevgilerinde azalma oluyor davranşları değişiyor
hülasa-i kelam askerlk zor sabır lazım sen ara destek ol yoksa geldiğinde sen üzülürsün
bitanem ne güzel yazmıssın böyle ama benim nisanlım askerde degil canım o istanbulda ben almanyadayım ama bir nevi askerlik gibi bizimkide sonucta göremiyoruz birbirimizi ama yukarda kalınlastırdıgım cümlen cok dogru cok sagol kuzum gercekten Şeniz
hadi yaa neyse sen yinede ara ama askerde olmamasına sevindim sırnaşık şey
:roflol: inan bana sizden hic bi farkımız yok canım oda diyor zaten hep askerde safak sayarken bidaha safak mafak demem diyordum der, simdi yine safaklara kaldık diyor :roflol:
sag salim kavusalım hepimiz yeterki Allahın izniyle :Saruboceq:
bana müsade kızlar tekrar sagolun hersey icin,
gizemim doya doya sarıl arife tamammı bitanem :jeyyar: :1hug:
:roflol: inan bana sizden hic bi farkımız yok canım oda diyor zaten hep askerde safak sayarken bidaha safak mafak demem diyordum der, simdi yine safaklara kaldık diyor :roflol:
sag salim kavusalım hepimiz yeterki Allahın izniyle :Saruboceq:
bana müsade kızlar tekrar sagolun hersey icin,
gizemim doya doya sarıl arife tamammı bitanem :jeyyar: :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?