denizzzzzzzzzzzzz kuzummmm a.s.
ablaaaammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınn??? timucin aradı konustuk bi roblem yokmus gayet güzel konustu sadece teller bozukmus tek tel oluncada cok sıra oluomus oyusden pek arayamıomuss
sanmıyorum.. çok yoğun çalışıyor. gün aşırı nöbeti var ve başını kaşıyacak vakti yok biliyorum. ama önceden de aynı durumdaydı yani beni tavlamaya çalıştığı dönemden bahsediyorum.. tamam her dk konuşmuyorduk ama şu anki gibi de günde 1 kere değildi ve daha ilgiliydi. sadece 10 dk beni görmek için akşam geç vakitlerde bile atlayıp geliyordu. ama şimdi bunların hiçbiri yok.
acaba bütün hevesi geçti mi?((
otobüste talibim çıktı gerçekten iyi çocuğa benziyordu
kağt çıkardı usulca numrasını yazdı sonra sordu bu sizden düşmüş olabilir mi
(o kağıda telefonunu yazmıştı nerden anladım:
ben hayır diyince yüzüne baktım aşık aşık bakılordu sonra telefonunun ekranını bana doğru çevirdi numurasını yazmış ben şaşkın bakınca alıyorum sandı iyice döndürdüü
keşke alsaydım numarasınııııı
yemin ediyorum böle bişi oldu hatta sonra bizimkinede msj attım
birileri için süslendim ama otobüstekiler fark etti numarasını verdi
yaaa iştee üdnyaaa dedim
kime niyet kime kısmet gibisinden konuştum
kızmışş beyimiz nasıl konuşmaymış o
yemekten sonra konuşucaz dedi msj atarım
yarına kadar atarsın inş dedim :hulya:
ablaaaammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınn??? timucin aradı konustuk bi roblem yokmus gayet güzel konustu sadece teller bozukmus tek tel oluncada cok sıra oluomus oyusden pek arayamıomuss
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt biz dedik sana bu adamlar askerde mallaşır arada diye
evet ablamm yaaa bir an önce gelsindeeee kurtulalımm
rgizoooo çok tatlısın canım yaaa
:roflol::roflol::roflol:
olsun geldi sevdiceğin hayırlısıyla çok şükür Allah'a
canım bak söylemiştim vardır mutlaka bir nedeni
diye hemen üzülüp ağlama bi daha opuyorumnanaktan
bu arada abla bende battiz istiyom :1closedeyes:
doktor.. geçen hafta çok yoğun geçti sıkıntılı bir dönemdi. bazen acaba ben mi çok sabırsızım diyorum. ama onu çok özlüyorum. bir de 2 günde 1 görüşürdük önceden şimdi görüşemiyor olunca paniklemeye başladım sanırım. ne düşüneceğimi bilemiyorum bazen.
bi gün arıyor soruyor bi günse hiç ses yok. ben de afallıyorum. o arayana kadar aramıcam ve buluşalım diyene kadar ben hiçbişey söylemicem diyorum. ama dayanamıcam diye korkuyorum
canım benim,işi yoğun ve stresli
bence biraz sabret gevşek bırak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?