Sevdiğini özleyenler buyurun

Hevinim doğru kararı verdin balım kaydirigubbakcemile5
Hayırlısı olsun üzmeyin birbirinizi
a.s

arkadaşlar merhaba
kendimi çok kötü hissediyorum. etrafımda anlatabileceğim akıl alabileceğim kimse yok lütfen bana yardım edin..

erkek arkadaşımla daha 1.5 aydır beraberiz. 2 ay boyunca beni ikna etmek için peşimden koştu, jestler, sürprizler arayıp sormalar falan..ama şimdi bunlardan eser yok
ikimizin de işleri çok yoğun doğru düzgün görüşemiyoruz. yaklaşık 3 haftadır adam gibi görüşemedik. hep ayaküstü 5 dk birbirimizi görüyoruz. geçen hafta onun için çok önemli olan bi iş vardı. o yüzden çok stresliydi ve gözü başka bişey görmüyodu. o yüzden de beni artık aramıyordu bile. ben de artık dayanamadım ve birşeylerin ters gidip gitmediğini neden böyle yaptığını sordum. o da bnm onun için çok değerli olduğumu ama bişeye odaklandığı zaman etrafındaki herşeyi unuttuğunu ama söylediklerimi dikkate alacağını ve daa fazla çaba göstereceğini söyledi. ertesi gün hep arayıp sordu ama sonraki günler yine aynı :S
dün başka nedenlerden ötürü 2mizin de morali çok bozuktu, görüşelim dedim. o da yakın ark.ına söz verdiğini çok kötü durumda olduğunu söyledi.
benden her geçen gün biraz daha uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum. çok fazla kafama takıyorum sanırım ama onu kaybetmek istemiyorum. lütfen bana bi akıl verinnn benneyaptımki

sanmıyorum.. çok yoğun çalışıyor. gün aşırı nöbeti var ve başını kaşıyacak vakti yok biliyorum. ama önceden de aynı durumdaydı yani beni tavlamaya çalıştığı dönemden bahsediyorum.. tamam her dk konuşmuyorduk ama şu anki gibi de günde 1 kere değildi ve daha ilgiliydi. sadece 10 dk beni görmek için akşam geç vakitlerde bile atlayıp geliyordu. ama şimdi bunların hiçbiri yok.
acaba bütün hevesi geçti mi? ((

ablaaaammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınn??? timucin aradı konustuk bi roblem yokmus gayet güzel konustu sadece teller bozukmus tek tel oluncada cok sıra oluomus oyusden pek arayamıomuss

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt biz dedik sana bu adamlar askerde mallaşır arada diye

ne iş yapıyor
belkide işi ile ilgili sıkıntıları vardır

gizoooo çok tatlısın canım yaaa
:roflol::roflol::roflol:
olsun geldi sevdiceğin hayırlısıyla çok şükür Allah'a

ablaaaammmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınn??? timucin aradı konustuk bi roblem yokmus gayet güzel konustu sadece teller bozukmus tek tel oluncada cok sıra oluomus oyusden pek arayamıomuss

canım bak söylemiştim vardır mutlaka bir nedeni
diye hemen üzülüp ağlama bi daha opuyorumnanaktan

bu arada abla bende battiz istiyom :1closedeyes:

doktor.. geçen hafta çok yoğun geçti sıkıntılı bir dönemdi. bazen acaba ben mi çok sabırsızım diyorum. ama onu çok özlüyorum. bir de 2 günde 1 görüşürdük önceden şimdi görüşemiyor olunca paniklemeye başladım sanırım. ne düşüneceğimi bilemiyorum bazen.
bi gün arıyor soruyor bi günse hiç ses yok. ben de afallıyorum. o arayana kadar aramıcam ve buluşalım diyene kadar ben hiçbişey söylemicem diyorum. ama dayanamıcam diye korkuyorum

r
evet cnm birazcık öle oldu:)saolunnnn

canım benim,işi yoğun ve stresli
bence biraz sabret gevşek bırak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…