kızlar benim sevgilim en küçük kardeşleri arasında
evdeki tek bekar zaten şuan
iki abisi 1 ablası var
hepside evli
ve ayrılar
sanırım en küçük olduğu için gelini yani beni
yanlarına almak istiyolar
ama ben istemiyorum
1 oda bile olsa evim,yinede ben eşimle olayım istiyorum
ve herşey bi yana sebep bu mu başka bişey mi onu bile bilmezken
beni kırdığınn farkında olduğu halde gönlümü almak yerine üstüme geliyor
ben anlayışsızım tmm seni anlamıyorum,senin kadar ince düşünemiyorum falan filan..
ya insan en azından özür diler,istemden kırdım seni der
yarın gel görüşelim der
beni burda deli etti şimdi gelmiş yarın mutlaka çık görüşelim diyo
şeytan diyo gitme kapat teli de ne hali varsa görsün yaaa kötükedihüso
ya canım konuştuk biz seninle ne olur stres yapma kendine şimdiden
bi gelsin baka bakalım nasıl olucak davranışları
sen böyel stres yaparsan adamın her söylediğinden bi anlam çıkarırsınlmaz:
şimcik kafandan at bu düşünceleri
aşkının gelişini bekle ona kavuşmanın heyecanında ol olurmu :teselli:
Sonuna kdar haklısın bi ömür sürmüoki o cicim ayları :sinifsinif:
Eğer arkadaşların dediği gbi güzel dilden anlamıosa erkek ardakşn gerekirse sert bi dille söle birlkte oturmak istemediğini ister kira olsun ister 1 oda 1 salon ama çatın senin çatın olsun..
Asi evet cnm ben asker yolu beklemiorum:lepi:
yok balım yaaa
52 yaşındalar
maksat ayrı bir eve para vermemk
ve evde iş yapacak birine ihtiyaç duymak ben bunu anladım
ve kızlar aşkım bana kirada otururz demişti
kendimizi toparlayana kadar
şimdi babası 120 milyar verip dubleks ev almak istiyor
beraber oturmak kaydıyla
oğluma ev aliyim otursun fikri yok anladığım kadarıyla
ve anne babasının memlekete gitme durumları var
senide evlendirip oraya yerleşriz demiş
3-5 sene beraber oturduktan sonra
ama ben o 3-5 seneleri çok iyi bilirim:1ninca:
hep zaten en güzel zamanlar o ilk seneler değilmi
haksızmıyım kızlar yaa
istemiyorum ben:gitme:
tatlım şuan aynen dediğin gibiyim herşeyden bi anlam çıkarıyorum ve kafamda kurup kurup olayı büyütüyorum paranoyak oldum resmen elimde deil hayallerim heyecanım var tabi diz boyu hemde ama ez az onun kadar tereddütlüyüm ve kendim içinde onun içinde acabalarım acabalarım var offff mehtap sıkıştırması böle zorsa teskere sıkıştırması nasıl olcak kim bilir...akannehir
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyi bari canım sevdiğinden ayrı kalmıcaksın:asigim:
tatlım şuan aynen dediğin gibiyim herşeyden bi anlam çıkarıyorum ve kafamda kurup kurup olayı büyütüyorum paranoyak oldum resmen elimde deil hayallerim heyecanım var tabi diz boyu hemde ama ez az onun kadar tereddütlüyüm ve kendim içinde onun içinde acabalarım acabalarım var offff mehtap sıkıştırması böle zorsa teskere sıkıştırması nasıl olcak kim bilir...akannehir
canım ben pek yourm yaamıcam çünkü bende bunları yaşayıp yaşamamanın ucundayım ve stresliyim ama sana şunu söyleyebilirim erkekler gerçekten bizden daha çok stres yapabilirler bu konu hakkında bende bugün buna benzer bişi yaşadım kara sevdam bilio paylaştım onunla şaka yollu erkenden evlenip gençliğimimi harcıcam dedi bana ki aynı senin gibi o benmden daha çok istekliydi ben hiç açmazdım bu kopnuları hep o açrdı sürekli ne zaman gelioz istemeye der dururdu bugün bana öle söleyince beynimde şimşekler çaktı ve gelince karşıma alıp konuşcan gerçekten hazırmısın hazır hissediyomusun dicem bana kalsa onlar konuşurken laylaylom gelio onlara hevesleniolar ama iice düşünmdükçe işin ciddiyetini sorumluluklarını anlıyo ve tedirginlik yaşıyo olabilir bu benim nişanlım içinde geçerli üstüne gitmedim ben gelince konuşuruz bu konuyu dedim şakaya devam eder gibi ama ciddi ciddi konuşcam yani bugün kesin karar verdim bence sıkma canını hayatım ama dediğim gibi çokda bi yorum yapamıyorum şuan sana...:teselli:
hayır kuzum yapma sakın
sonra gene sen daha çok üzülürsün bunu tatlıya bağlaman gerek telefon filan kapatma sakın sonra üzülme
bak gene aynısını yapıyosun sadece kendi açından bakıyosun onun
kırılmış olabileceği aklına bile gelmiyor belki ona göre sende onu anlamıyorsundur..
oda senin onun ruh halini anlamadığını düşünüyodur sonradan insan siniri
geçince hatalarına bakınca inan çok üzülüyor yerimseniben
herşeyi tatlı dille çözmelisin evet biraz fedakarlık sendee yani biz kadınlarda kalıcak ama
inan sevdiğine değer kuşum şimdi sakinleş yarına baştan negatif başlamabuyrunnnnnnnnn
yok balım yaaa
52 yaşındalar
maksat ayrı bir eve para vermemk
ve evde iş yapacak birine ihtiyaç duymak ben bunu anladım
ve kızlar aşkım bana kirada otururz demişti
kendimizi toparlayana kadar
şimdi babası 120 milyar verip dubleks ev almak istiyor
beraber oturmak kaydıyla
oğluma ev aliyim otursun fikri yok anladığım kadarıyla
ve anne babasının memlekete gitme durumları var
senide evlendirip oraya yerleşriz demiş
3-5 sene beraber oturduktan sonra
ama ben o 3-5 seneleri çok iyi bilirim:1ninca:
hep zaten en güzel zamanlar o ilk seneler değilmi
haksızmıyım kızlar yaa
istemiyorum ben:gitme:
sen nişanlısın canım yaa
başından konuşmadınız mı bunları
neden bu kadar can yakıyo bilyomusun
hayal kuruyoruz kocaman balonlar halinde
sonra bi iğne batıyo patlıyo
ve canımız yanıyo
aslında ben kendime söz vermiştim
hayal kurmicaktim hiçbirşey için
çünkü hayal kırıklığı bende çok çok can acıtıyo
yapamadım ama mafoldumben
asicim benim kılıma zarar gelsin istemez o zaten
benim bu kadar üzüldüğümüde kesiteremiyor
ama en azından biliyor
mesajlarımda ne aşkım ne hayatım hiçbişey demiyorum
öle ortaya konuşuyorum gibi yazıyorum
napıyon,nerdesin gbi..
ben eğer böyle konuşuyorsam mutlaka çok kırgınımdır
o bunu çok iyi bilir
buna rağmen gayet rahat
önceden böyle değildi
şaşkınım..ben askerlik sonrası değişmez diyordum
gerçektn değişiyormuş..
cansucum gitseler bile memlekete buraya geldiklerinde bende kalacaklar
büyük abisinin eşiyle annesinin arası gayet mesafeli
diğer abisi başka ilde zaten
geriye bi ben kalıyorum
ne bakıma muhtaçlar,ne yoksullar
her türlü halleri vakitleri yerinde
bu yüzden bana yüklenilmesini istemiyorum
tavrımı koycam kızlar
umarım yarın sabrımıda koruyabilrim :çok üzgünüm:
sen nişanlısın canım yaa
başından konuşmadınız mı bunları
neden bu kadar can yakıyo bilyomusun
hayal kuruyoruz kocaman balonlar halinde
sonra bi iğne batıyo patlıyo
ve canımız yanıyo
aslında ben kendime söz vermiştim
hayal kurmicaktim hiçbirşey için
çünkü hayal kırıklığı bende çok çok can acıtıyo
yapamadım ama mafoldumben
konuştuk canım biz kendi aramızda konuştuk ve oda istemiodu bende ama o askerlik var önünde die ailesiyle gelince konuşma derdindeydi ama onun ailesi sade bize bırakmıyo bu kararı aileler oturup konuşcak hep beraber karar ver,lcek öle bakıyo olayab ama benim ailemde öle pek ısrarcı deil bi iki lafa tama derler kötü olmamak için,bende kendi aramızda konuştuktan sonra ne hayaller kurmaya başladın en basiti ben normalde kapalıyım ama evimde giymek için elbiseker kapriler atletlet neler neler aldım var ya iki hurç dolusu kıyafet sırf benim evde kocanım yanında giyer gezerim die hayalini kurduğum kıyafetlerim bu en basiti.... ama benim nişanlımda ailesinin özzellikle annesinin bi iki duygu sömürüsüne ve babasının ona yüz çevirmesine karar deişebilir daha gitmeden kaygılanıyodu zaten nolcak bende bilmiorum...
canım sana yemin ediyorum konumuz baştan sonaaaa aynı...hiçbi fark yo bizde evin en küçüğüyüz ve bi bekar abisi varken bizi yanlarına istiyolar,nişanlım ben istemideiğimi sölediğimde bana şöle düşün nede abimler değilde bi çünkü bizi seviyolar senide benim kadar seviyolar ondan demişti bende o laftan sonra olabilirlik payı bıraktım ama öle deilmiş bunu yakın bi zaman önce kaynanam açıkça ifade etti ben bu saatten sonra tek yapapmam dedi yaşıda 43...bu laftan sonra olabilirlik payımda kalmadı ve annesinin bu lafından nişanlımın haberi yok sölemedim eğer seninki gibi bi durum olursa o zaman sölice.... bizimkilerde 4_5 yıl birlikte otururz sonra ayrılırız diolar ama imdi yanına i için isteyen biri 4_5 yıl sonra dahada bakıma işe muhtaç olcak nası ayrılıncak bunlar bahane fasofiso neymiş babası emekli olunca 6 ay zonguldakta 6 ay burda kalırmış ne alaka yaa bi kere evliliği ayktat tutan tek şey sevgi olmuyo bi süre sonra sen eşine bi cilve yapamayınca bi aşkım diyemeyince ne anlamı evliliğin onun mutluluğu ne kadar sürerki kocan gelcek gitcek odaya seni beklicek sen yok kayınpederinin yemeğini meyvesini vercen yok onları kaldırcak yok ayıp olur büyüklerin yatmasını beklicem o zaman huzur muzur kalmaz eşler arasınsa ben kesinlikle karşıyım ama benim karşı olduğum kadar karşı tarafda istekli olay ciddi bizdede sercan gitmeden kara kara düşünüyodu nası onları kırmadan sölicem die kaynana banada defalarca duyurdu beraber oturma meselesini nolcak bilmiyorum herşey izinde konuşulcak bakalım Allah yardımcımız olsun canım...mafoldumben
muhurlukaderim senin kaynananın kocası yokmu nası yanlız kalıo yaa kocan var senin onunla kalcan dha ne oğlunu gelinini yanında istiosun Allaha şükür elin ayağn tutmuomu muhtaçmısın. Çok yanlş birilerinin bunlara bu gerçeklerden bahsetmesi lazımmmmmlmaz:
Kendileri yeni gelinken böyle bi durumla karşılaşsalar nasıl dawranırlarmş acaba şimdi sorsan onlara aa ben isterdim derler tbki pehhh
canım sana yemin ediyorum konumuz baştan sonaaaa aynı...hiçbi fark yo bizde evin en küçüğüyüz ve bi bekar abisi varken bizi yanlarına istiyolar,nişanlım ben istemideiğimi sölediğimde bana şöle düşün nede abimler değilde bi çünkü bizi seviyolar senide benim kadar seviyolar ondan demişti bende o laftan sonra olabilirlik payı bıraktım ama öle deilmiş bunu yakın bi zaman önce kaynanam açıkça ifade etti ben bu saatten sonra tek yapapmam dedi yaşıda 43...bu laftan sonra olabilirlik payımda kalmadı ve annesinin bu lafından nişanlımın haberi yok sölemedim eğer seninki gibi bi durum olursa o zaman sölice.... bizimkilerde 4_5 yıl birlikte otururz sonra ayrılırız diolar ama imdi yanına i için isteyen biri 4_5 yıl sonra dahada bakıma işe muhtaç olcak nası ayrılıncak bunlar bahane fasofiso neymiş babası emekli olunca 6 ay zonguldakta 6 ay burda kalırmış ne alaka yaa bi kere evliliği ayktat tutan tek şey sevgi olmuyo bi süre sonra sen eşine bi cilve yapamayınca bi aşkım diyemeyince ne anlamı evliliğin onun mutluluğu ne kadar sürerki kocan gelcek gitcek odaya seni beklicek sen yok kayınpederinin yemeğini meyvesini vercen yok onları kaldırcak yok ayıp olur büyüklerin yatmasını beklicem o zaman huzur muzur kalmaz eşler arasınsa ben kesinlikle karşıyım ama benim karşı olduğum kadar karşı tarafda istekli olay ciddi bizdede sercan gitmeden kara kara düşünüyodu nası onları kırmadan sölicem die kaynana banada defalarca duyurdu beraber oturma meselesini nolcak bilmiyorum herşey izinde konuşulcak bakalım Allah yardımcımız olsun canım...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?