Sevdiğini özleyenler buyurun

bizde canım yarın bu konuştuklarımızı düşün sakın empati yapmadan konuşma öpüldünn

özenli cümleler kurmayı unutma canım olurmu
hadi ei geceler Allah rahatlık versin Şeniz

ii geceler menarcım konuşuruz inşallah ama yarın malum kaynanada olcağım için geç gelirim kesin ama sakin ol sakinlikle beraber kararlı bi tutum sergile anladığım kadarıyla karşı taraktaki büyüklerin tutumları birebir aynı ikimizdede Allah yarın yardımcın olsun canım güzel haberlerle dönersin inşallah...opuyorumnanaktan

mühürlü kaderim ismin ne canım ya nikin uzunca:kedi::kedi:

bide kayınvaliden sana evini temizletiyor da seni üzcek cümle kurma bölümüne takıldım neden

vazgeçtin eltini mi seviyormuş:kedi:

Ya kızlar yapmayın Allah askna muhurlukaderim sen bunları göre göre hala iyi niyetini koruosun tmm bu çok güzel bi huy fakat sen onun evini temizlemek zorunda deilsinki eli ayağı tutuo yaa misafirliğe gidersn çay içersinz yemek yersinz tmm onları sen toplarsında özellikle temizliğe gidilmez lmaz:
Birde aileninde burda tepkisini koyması lazım kızımın kesinlikle birlikte oturmasını istemiorum demesi lazım tbi anlattğn kadryla durup dururken bunu sölicek insanlar deiller konsu açıldğnda dahi o yzden senin hafiften ailene böle bi konu oldğnda senin uygun bulmadığını onları şüphelendirmeden söylemen lazım BENCE..

canım ben ona aynı dediğin gibi o kadar sıcak samimi tutumla yaklaşıp anlattımki oda bilio oda kesin istemio bana ben sana sarılıp bi televizyon bile izleyemedikten sonra ne güzelliği var öle evliliğin demiş oda bilio bunu ama sadece ailesinin kırılmamasından sebep cayma ihtimali var caysa bile istemeye istemeye oturucak ve benim evde bizden büyük bekar kaynım olcak kayınpederim daha genş 45 yaşında Allah göstermesin ama neler duyuyoruz artık etrafta şeytan bu ne malum benim başıma gelmiceği,böle düşünmek istemez kimse ama olan şeyler gözardı edemeyiz dimi...

ümmü annene babana beraber oturmak istemediğini ve huzurunun olmaycağını söyle
sen söyleyemessin şimdi onuda :mymeka:klava:

yok canım ailem bilio babam evde bekar kaynım olcak die istemio annemde daha şimdiden seni ev temizliğine çağırıyo ben seni hizmetçiliğe göndermem oraya dio karşı çıkıyolar bende kaynanaya duyuruyorum bi şekilde ev muhabbeti açılıyo mesela eşyadan konuşuluyo ama öle kaba eşya deil normal küçük eşya ben araya laf sokuyorum diyorum işte evet karşıda çok ucuzmuş ev eşyaları mobilyalar falan annem şimdiden onları takip edip numaralarını almaya başlamış diorum mesela böle böle beli ediyorum ama siz bilmiyosunuz benim kaynana düğün yapcak 6 ay var oğlunun gelmesine hazırlık yapcağına kendi evini yeniliyo neden bir gidiym die eşyaları düzüyo ne uyanık varyaaa....

ümmü annene babana beraber oturmak istemediğini ve huzurunun olmaycağını söyle
sen söyleyemessin şimdi onuda :mymeka:klava:

yok ablacım biliolar onlarda istemiolar ama karşı taraf ısrarcı davranırsa izimkilerde üstüne ısrarla gitmez e hadi tamam öle olsun napalım der ondan korkuyorum ben...

Bak canım beklemen gerekiosa kaynananın ikna olması nişanlının kendini maddi acıtan toparlaması için gerekirse bekle ama kaynananla (Allah korusun ) bir ömür unutamıcan şeyler yaşıycana hiç aynı evde oturma dha iyi.
Kadın imadan güzel laftan anlamıosa illa çirkefleşmeni istiosa bilmem sen çirkefleşirmsn ama ben büyü konuşmym çirkefleşebilrdm :sm_confused:

ümmücüm eğer konu buralara kadar ilerlediyse
nişanlın geldiğinde muhakak konuşmalı tavrını dile getirmelisin
siz onlarla oturmuyorsunuz diye yüz çevirmeleri de çok yanlış
herkesin bi düzeni bi yaşantısı var sonuçta lmaz:
kii evde bekar bir kaynın darmış hiç rahat edemzsin..
nişanlında kendi ailesine tavrını belli etsin
madem öyle nişanlın oturup güzel ve kırmadan sakin bir uslupla
ayrı evde oturmak istediğinizi ailesi olduğundan daha rahat bi şekilde
örneklerle anlatsın bencee..lmaz:

yok ablacım biliolar onlarda istemiolar ama karşı taraf ısrarcı davranırsa izimkilerde üstüne ısrarla gitmez e hadi tamam öle olsun napalım der ondan korkuyorum ben...

sende evlenmiyorum de kaydirigubbakcemile3
canım onlar ısrar etmeyi biliyosa sizde bileceksiniz
kızlarından bıkmışlarmı ki verecekler hizmetçi niyetine
şmdiden söle annene sürekli istemediğini

nese ben kaçtım hadi herkese tatlı rüyalar
kötü hallerimizde doğruyu bulmamız için birer sebeptir
onun için takmayın kafanıza ve bol bol dua edin
Allah büyüktür hayırlı kapılar açar

mühürlü kaderim ismin ne canım ya nikin uzunca:kedi::kedi:

bide kayınvaliden sana evini temizletiyor da seni üzcek cümle kurma bölümüne takıldım neden

vazgeçtin eltini mi seviyormuş:kedi:

canım ismimde uzun ümmühan ama ümmü de herkes öle der kaynanam beraber oturmak isteyice nişanlım bak abimlari istemio bizi istiyo çünkü seviyolar daha yakın geliyosun sen onlara demişti o lafı beni biraz yumuşatmıştı ama geçenlerde kayınvalidem bana ailemin birlikte otur yada oturma diolarmı die ne düşünüyolar die ağzımı armıştı bende az çok çıtlattım bana ben bu satten sonta tek yapamam dedi o lafı benim bütün olabilirliğimi sildi anladınmı canım eltimi seviyo ama eltim herşeyi söler içine atmaz kendini ezdirmez rizeli yanı dobra baya dilinde var,onla aynı evde yapamaz ondan...

sağol ablacım inşallah hadi hayırlı geceler sanada öptüm kocaman...opuyorumnanaktan

konu epey bi derinmiş mühürlü kaderim anladığım kadarıyla bekar kardeşleri var sanırım nişanlının aynı evde yaşamanız hem onlar hemde sizin için zor olur

ei geceler canımm
Allah rahatlık versin
unutmayalım bu arada
bir GÜN gelecek bir GÜN kalacak :lepi:

O zaman sende seninle aynı evde yapamıcanı düşünmesini sağla gerçi böyle temizliğine falan gidersen o biraz zor.
Ailene söle diorus fakat sizinkileride kıllandırmaman lazı bizim kızımız neden böle istiolar die düşüneblirler sonuçta üzüomu bizim kızımızı derler sonra aman tatsızlık çıkmasın.
Bence nişanlın senin nasıl yumuşycağını bildiği için bak bizi sewiolarki istiolar demiş sende bunu ksra bkma yemişsn.
Bide kaynın olcakmş ewde güzelim hiç rahat edemezsin nişanlın napsın etsin bi yolunu bulsun ona at topu direk yerimseniben

sende senlede yapamıcağını göster canımcım malesef kaynanalarla iyi geçinmek zorundayız canımcım en azndan evlenene kadar yani düzen olana kadar spnrası gelir..
çünkü sevgilimin üzülmesini istemiyorum merak etme canım herkste var bu dertler
ama benim kaynanam asla gel temizlik yap demez daha doğrusu yapamıcağımıda

bilir öle ufak tefek bekler bende yapmıyorum bazen üşengeç anıma denk geliyor
adım beceriksize çıkıcak yapmak lazm:kedi::kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…