Sevdiğini özleyenler buyurun

maddi açıdan sıkıntısı yok canım hadi var dielim maddi sıkıntısı olan adam düğün arefesi yani önümüzdeki yaz di düğün var düşünülüyo,buna rağmen maddi durumlara ay uy edip gidip 3 milyarlık koltuk alırmı masayıdamı değişsek die benim ağzını yoklarmı ev konusunda babasıyla beraber bunların işi canım ayrı deil kurulu işleri var çok şükür ama ben gerekirse 2 sene beklerim orası öle zaten...

evet canım öyle olması lazım zaten konuşulması lazın dönerdekn 4 ayı kalcak bu çocuğum izne geldiğinde muhakkak aileler olmasa bile bia konuşcaz ki ailelerinde konuşup ona göre artık yollarına baklmaları lazım şimdi anlıyomusun beni canım mehtabı beklemek neden bu kadar çileli benim için herşey üst üste...:çok üzgünüm:

Ümmücüm evet şimdi anladım derdini :teselli:
ama dediğim gibi nişanlının alesi olduğundan
onun uygun dille konuşup örneklerle anlatması lazım
eğer yüzçevirecek olursa ozaman biraz iş zorlaşır
ama ozaman sana olan sevgisi ve senn iyi niyetinle aşıcaksınız bu konuları
mesela şöyle düşünmesini sağla
o senin ailenle otursa ne kadar rahat edebilir
evliliğne nekadar adapte olabilir ve ne kadar sevgisini belli edebilir
ilk zaman cicim ayları sarılıp saatlerce film izlemek isteyebilirsiniz mesela
bunları uygun bi dille anlatırsan nişanlınn senden taraf bakacağını düşünüyorum
aile onun ailesi oldğu için nişanlınn söylediklerine çok alınmazlar en azından
inşallalh geldiğinde bu konuyu çözümlersiniz canım :teselli:

konu epey bi derinmiş mühürlü kaderim anladığım kadarıyla bekar kardeşleri var sanırım nişanlının aynı evde yaşamanız hem onlar hemde sizin için zor olur
evet canım baya bi derin konu menardan bana döndü baksana kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın ama napim nası yok diyi..onlarda farkında aslında anneminde babamında caını baya sıkıyo bu olaylar ama ben seviorum die bişi demiolar bide kyınpeder falan maşallah çok tatlı dilli o diliyle kandırıyo herkesi...

ah keşke senin gibi yapabilsemde biraz uzaklaşsalar benden en azından aynı evde oturmak istemicek kadar ama olmuyo olmuyo olmuyo...eltim çok akıllı davrandı karşı apartmanlarında oturuyodu ordan bile kaçtı uzaklaştı...

evet canım haklısın ama napim nası yok diyi..onlarda farkında aslında anneminde babamında caını baya sıkıyo bu olaylar ama ben seviorum die bişi demiolar bide kyınpeder falan maşallah çok tatlı dilli o diliyle kandırıyo herkesi...[/QUOTE]

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış kayınpedern öle herlde babanda huzursuzluk olmasın die tmm diodur o tatlı dili yiyceğinden deil yani.
Nolursa olsun babana bunu ima edersen kızının mutluluğu diil kayınpederin başbakan gelse ikna olmazz..

kızlar .ok uykum var ben kaçar öptüm hepiniziii

iii geceler canım saol görüşlerin için.daha yolun başındayım hayatım eşim olcak insanın annesi mecbur ii geçinmek zorundayım belki evlendikten sonra cadılaşabilirim ama bende onu yapcak yürek yok valla hdi öptüm seni canım yat hadi i geceler Allah rahatlık versin...opuyorumnanaktan

cnm benim onlarda öcü değiller herhalde okadarda negatif bakma şimdiden
bişeyler yaşamadan kesin hüküm verip uzaklaştı kaçtı felan deme bence
sonuçta onlarda senn ailen olucak :ecrin_bebek:
bırak bazı hükümleri yaşadıkça ver,düşüncelerin ona göre şekil alsın
sadece aynı evde oturamayacağını nişanlına anlat
onunda anlayacağını düşünüyorum
sen nasıl onu seviyor ve annesini seinnle ilgili kesin kararlarından dolayı kırmıosan
o da seni sevdiğinden aynı evde oturamayacağını anlatmalı ailesine :teselli:

elti akıllıda sen nesin yawrum...ay cevap yazmdan yatamadım canım ya kim demiş istemez isterlerde
işte istemesinler:jeyyar::jeyyar:

bende iyi geçinmek zorundayım herkes zorunda zorunluluktan ziyade huzur için:1rolleyes:
anam yürek neden olmasın cadılaşmıcaksın azıcık cilveli olucan annadın
tabi yapabilirsen şekerimsengözlerimebaksanab

ya valla sevdiğim mutlu olsun başka bi isteğim yok yeterki yüzü gülsün ölürüm ben ona
ya onun huzuru kaçmadan çözülsün herşey tek cadılığım bu olur aşkım üzülür sıkılırsa bunalırsa o gözlerindew sıkıntı olursa cadılaşırımklava::asigim::asigim:

sende biraz iyidewn bak belki artılar bulursun kayınavlidende:kedi:
hadi yattım yarın akşam devam ederiz kızlar mucuks sizeeeeakannehir

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış kayınpedern öle herlde babanda huzursuzluk olmasın die tmm diodur o tatlı dili yiyceğinden deil yani.
Nolursa olsun babana bunu ima edersen kızının mutluluğu diil kayınpederin başbakan gelse ikna olmazz..
[/QUOTE]

evet canım aynen öle sırf ondan bişi demiolar ama ben babamdan çekiniyorum hala kayınvalidem demeye bile çekiniyorum onun yanında utanıyorum sıkılıyorum konuşamam yani kesinlikle sercanın adınıa anamıyorum bizim olay farklı canım biz 5 yıldır sevioruz birbirimizi görüşüyoruz askere gitmeden tanıştıralım dedik tanıştılar geldiler sözü izne bırakcaktık ama sercana zor olur die gelmişler ben işteyken annemlerle konuşmışlar biz ciddi ciddi bu niyet üzere geldik böle böle düşünüyoruz demişler ve söz nişan kararı almışlar bi hafta sonra geldiler isteme söz nişan bi arada oldu ondan bi hafta sonrada askere gitti yani benim herşey tanışmadan nişanana kadar bi buçuk iki hafta içinde oldu o yüzde sercanda yok ya alışamıyorum bu durunma sanki hala gizli kapaklıymış gibi geli iş sercana gelince ondan konuşamıyorum canım ve bütün bunlarla tek başıma uğraşıyorum fazla bişide diemiorum anneme sen istedin kızım falan dicek die sadece ev muhabbetini sölüyorum o karad nişanlılığınıda yaşayamıyorum zaten o yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraş dur...mafoldumben...

evet canım aynen öle sırf ondan bişi demiolar ama ben babamdan çekiniyorum hala kayınvalidem demeye bile çekiniyorum onun yanında utanıyorum sıkılıyorum konuşamam yani kesinlikle sercanın adınıa anamıyorum bizim olay farklı canım biz 5 yıldır sevioruz birbirimizi görüşüyoruz askere gitmeden tanıştıralım dedik tanıştılar geldiler sözü izne bırakcaktık ama sercana zor olur die gelmişler ben işteyken annemlerle konuşmışlar biz ciddi ciddi bu niyet üzere geldik böle böle düşünüyoruz demişler ve söz nişan kararı almışlar bi hafta sonra geldiler isteme söz nişan bi arada oldu ondan bi hafta sonrada askere gitti yani benim herşey tanışmadan nişanana kadar bi buçuk iki hafta içinde oldu o yüzde sercanda yok ya alışamıyorum bu durunma sanki hala gizli kapaklıymış gibi geli iş sercana gelince ondan konuşamıyorum canım ve bütün bunlarla tek başıma uğraşıyorum fazla bişide diemiorum anneme sen istedin kızım falan dicek die sadece ev muhabbetini sölüyorum o karad nişanlılığınıda yaşayamıyorum zaten o yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraş dur...mafoldumben...[/QUOTE]

sercanın geldiğinde yaşıycaksın canım nişanlılını üzülme
bunlar halolucak konular yeterki saygı ve sevgi çerçevesinde konuşulsun herşey
dediğim gibi nişanlında anlayacaktır sen anlatınca
senn üzülmeni istemez sonuçta :teselli:

Canım tabikide sen istedin fakat böyle olmasınıda istemedin annen o senin öle dese bile alınma sen içinden gelerek sölemez oda kızının mutlu olmasını ewliliğinin en güzel zamanlarını öle geçirmesini istemes.
Bende yeni sözlendim babamın yanında sözlüme bakamıorum bile bi çift bna bakıo hep gözü bizim üzerimzde babamın ya delirtck beni he raht edelim die sözlendk yaw bi huzur ver :roflol: şaka şaka azcık gülelim demii..
Bu kadar kötü düşünme cnm birasck ei düşünmeye çalş kimse sna istemediğin bişeyi zorla yaptıramaz yeterki sen istemediğin şeylerin arkasnda sonuna kadar dur yerimseniben

asii sen çıkmıomuydun ayrılamıon burdan demi yorumlarımı merk edion sırnaşık şey ben bunları yazarken çıktysan ksra bkma =)

kızlar ii insanlar gerçekten ama gördüğüm bi çok şeyde var sonuçta ben sercanla başladım 2 ay sonra ailesiyle tanıştım aradan 5 buçuk yıl geçti ben bunlarlayım az çok gördüm bişiler ama tabi insan ii ce içne girip yaşamadan bilemez herşeyi iiler ama hatalarıda çok büyük abisi babayla konuşmuyo baba biraz ters aslında ii ama ters çocuklarına karşı etrafın lafıyla dolup çocuklarına dalabiliyo sürekli kavgalar oluyo ve bi kavgada bütün herşeye resti çekebilio mesela bursa sercanın abisiyle kavga ediyo taaa o sinirle gidi o hırsla sercanı arayıp askerdeki çocuktan çıkarıyo hıncını ocada resti çekiyo dükkanı satıyorum sanada bilet milet göndermiyorum ne halin varsa gör dio yani çocuklarına düşkünler evet ama itina göstermiolar sadece düşkünler evlat işte kaynana desen hep koca haklı çocuklar alttan alsın susun falan kocanın tarafndan beri gelmez babasıyal kavga etse yemek vermez ben bunları gördüm canlarım ondan birazda şimdi iiler hele bize karşı yani gelinlere karşı çocuklarından daha ii ler ama benim kocamla huzursuz oldularmı ben nasıl huzurlu olabilirimki atıyorum sercanla baabbsı kavga etcek baya bi sercan içerde moral sıfır yatcak ben nası şen şakrar olabilirimki ister istemez ben bi tepki vermesemde o bana da farklı yaklaşıcak...

evet canım dururm o banada böle bişeyi zorla yaptırmaz ama ailesinden tepki alıp huzursuz olduğu zamanda benim ne tadım kalır ne tuzum bi anlamı olmazki...

sercanın geldiğinde yaşıycaksın canım nişanlılını üzülme
bunlar halolucak konular yeterki saygı ve sevgi çerçevesinde konuşulsun herşey
dediğim gibi nişanlında anlayacaktır sen anlatınca
senn üzülmeni istemez sonuçta :teselli:
[/QUOTE]

canım benim öyle tabikide sağol o anlıyo zaten bilio ama ailesiyle arada kalmış aşkım benim yaa...

Olmaz tbkide cnm bi evde kawga warsa bu herkezi etkiler özelliklede sen dha yeni gelinsin herşeyi üzerine alınırsın biz neleri düşünüp rahat edemezsin derken bunlar çıktı sen hiiç rahat edemezsin hele şu ruh halindeki gbi melek gbi olmaya dewm edersn bunlarıda yaşamak zorunda kalırsn.
Babasının yaptıkları yanlış annesinin yaptığı ondanda yanlş.
3 yanlış 1 doğruyu götürr hbrn olsun arada sen kaynama yeawrmm

evet canım haklısın kayıınpederinn bu tutumları çok yanlış
ama birde şöyle düşün sen bunları görrsün zorna gider
ama onlar et tırnak misali yelkenler suya inince söylenenler hemen unutulur
ama sen asla unutmazsın unutamazsın çünkü ailesi bile eşine söylenmiştir
o yüsden benden sana nasihat asla karışma konu sennle ilgili olmadıkça
babandır de geeç tabikide nişanlına yaptığı hoş değil
ama dedim yaa ailesi atmaz atamaz..
sen şimdi sadece kednle olan yorumları duy
ona göre ailesi hakkında kararını ver olurmu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…