Bak canım beklemen gerekiosa kaynananın ikna olması nişanlının kendini maddi acıtan toparlaması için gerekirse bekle ama kaynananla (Allah korusun ) bir ömür unutamıcan şeyler yaşıycana hiç aynı evde oturma dha iyi.
Kadın imadan güzel laftan anlamıosa illa çirkefleşmeni istiosa bilmem sen çirkefleşirmsn ama ben büyü konuşmym çirkefleşebilrdm :sm_confused:
ümmücüm eğer konu buralara kadar ilerlediyse
nişanlın geldiğinde muhakak konuşmalı tavrını dile getirmelisin
siz onlarla oturmuyorsunuz diye yüz çevirmeleri de çok yanlış
herkesin bi düzeni bi yaşantısı var sonuçtalmaz:
kii evde bekar bir kaynın darmış hiç rahat edemzsin..
nişanlında kendi ailesine tavrını belli etsin
madem öyle nişanlın oturup güzel ve kırmadan sakin bir uslupla
ayrı evde oturmak istediğinizi ailesi olduğundan daha rahat bi şekilde
örneklerle anlatsın bencee..lmaz:
evet canım baya bi derin konu menardan bana döndü baksana kaydirigubbakcemile3konu epey bi derinmiş mühürlü kaderim anladığım kadarıyla bekar kardeşleri var sanırım nişanlının aynı evde yaşamanız hem onlar hemde sizin için zor olur
O zaman sende seninle aynı evde yapamıcanı düşünmesini sağla gerçi böyle temizliğine falan gidersen o biraz zor.
Ailene söle diorus fakat sizinkileride kıllandırmaman lazı bizim kızımız neden böle istiolar die düşüneblirler sonuçta üzüomu bizim kızımızı derler sonra aman tatsızlık çıkmasın.
Bence nişanlın senin nasıl yumuşycağını bildiği için bak bizi sewiolarki istiolar demiş sende bunu ksra bkma yemişsn.
Bide kaynın olcakmş ewde güzelim hiç rahat edemezsin nişanlın napsın etsin bi yolunu bulsun ona at topu direk yerimseniben
kızlar .ok uykum var ben kaçar öptüm hepiniziii
sende senlede yapamıcağını göster canımcım malesef kaynanalarla iyi geçinmek zorundayız canımcım en azndan evlenene kadar yani düzen olana kadar spnrası gelir..
çünkü sevgilimin üzülmesini istemiyorum merak etme canım herkste var bu dertler
ama benim kaynanam asla gel temizlik yap demez daha doğrusu yapamıcağımıda
bilir öle ufak tefek bekler bende yapmıyorum bazen üşengeç anıma denk geliyor
adım beceriksize çıkıcak yapmak lazm:kedi::kedi::kedi::kedi:
ah keşke senin gibi yapabilsemde biraz uzaklaşsalar benden en azından aynı evde oturmak istemicek kadar ama olmuyo olmuyo olmuyo...eltim çok akıllı davrandı karşı apartmanlarında oturuyodu ordan bile kaçtı uzaklaştı...
iii geceler canım saol görüşlerin için.daha yolun başındayım hayatım eşim olcak insanın annesi mecbur ii geçinmek zorundayım belki evlendikten sonra cadılaşabilirim ama bende onu yapcak yürek yok valla hdi öptüm seni canım yat hadi i geceler Allah rahatlık versin...opuyorumnanaktan
evet canım haklısın ama napim nası yok diyi..onlarda farkında aslında anneminde babamında caını baya sıkıyo bu olaylar ama ben seviorum die bişi demiolar bide kyınpeder falan maşallah çok tatlı dilli o diliyle kandırıyo herkesi...
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış kayınpedern öle herlde babanda huzursuzluk olmasın die tmm diodur o tatlı dili yiyceğinden deil yani.
Nolursa olsun babana bunu ima edersen kızının mutluluğu diil kayınpederin başbakan gelse ikna olmazz..
cnm benim onlarda öcü değiller herhalde okadarda negatif bakma şimdiden
bişeyler yaşamadan kesin hüküm verip uzaklaştı kaçtı felan deme bence
sonuçta onlarda senn ailen olucak :ecrin_bebek:
bırak bazı hükümleri yaşadıkça ver,düşüncelerin ona göre şekil alsın
sadece aynı evde oturamayacağını nişanlına anlat
onunda anlayacağını düşünüyorum
sen nasıl onu seviyor ve annesini seinnle ilgili kesin kararlarından dolayı kırmıosan
o da seni sevdiğinden aynı evde oturamayacağını anlatmalı ailesine :teselli:
elti akıllıda sen nesin yawrum...ay cevap yazmdan yatamadım canım ya kim demiş istemez isterlerde
işte istemesinler:jeyyar::jeyyar:
bende iyi geçinmek zorundayım herkes zorunda zorunluluktan ziyade huzur için:1rolleyes:
anam yürek neden olmasın cadılaşmıcaksın azıcık cilveli olucan annadın
tabi yapabilirsen şekerimsengözlerimebaksanab
ya valla sevdiğim mutlu olsun başka bi isteğim yok yeterki yüzü gülsün ölürüm ben ona
ya onun huzuru kaçmadan çözülsün herşey tek cadılığım bu olur aşkım üzülür sıkılırsa bunalırsa o gözlerindew sıkıntı olursa cadılaşırımklava::asigim::asigim:
sende biraz iyidewn bak belki artılar bulursun kayınavlidende:kedi:
hadi yattım yarın akşam devam ederiz kızlar mucuks sizeeeeakannehir
Canım tabikide sen istedin fakat böyle olmasınıda istemedin annen o senin öle dese bile alınma sen içinden gelerek sölemez oda kızının mutlu olmasını ewliliğinin en güzel zamanlarını öle geçirmesini istemes.
Bende yeni sözlendim babamın yanında sözlüme bakamıorum bile bi çift bna bakıo hep gözü bizim üzerimzde babamın ya delirtck beni he raht edelim die sözlendk yaw bi huzur ver :roflol: şaka şaka azcık gülelim demii..
Bu kadar kötü düşünme cnm birasck ei düşünmeye çalş kimse sna istemediğin bişeyi zorla yaptıramaz yeterki sen istemediğin şeylerin arkasnda sonuna kadar dur yerimseniben
asii sen çıkmıomuydun ayrılamıon burdan demi yorumlarımı merk edion sırnaşık şey ben bunları yazarken çıktysan ksra bkma =)
evet canım aynen öle sırf ondan bişi demiolar ama ben babamdan çekiniyorum hala kayınvalidem demeye bile çekiniyorum onun yanında utanıyorum sıkılıyorum konuşamam yani kesinlikle sercanın adınıa anamıyorum bizim olay farklı canım biz 5 yıldır sevioruz birbirimizi görüşüyoruz askere gitmeden tanıştıralım dedik tanıştılar geldiler sözü izne bırakcaktık ama sercana zor olur die gelmişler ben işteyken annemlerle konuşmışlar biz ciddi ciddi bu niyet üzere geldik böle böle düşünüyoruz demişler ve söz nişan kararı almışlar bi hafta sonra geldiler isteme söz nişan bi arada oldu ondan bi hafta sonrada askere gitti yani benim herşey tanışmadan nişanana kadar bi buçuk iki hafta içinde oldu o yüzde sercanda yok ya alışamıyorum bu durunma sanki hala gizli kapaklıymış gibi geli iş sercana gelince ondan konuşamıyorum canım ve bütün bunlarla tek başıma uğraşıyorum fazla bişide diemiorum anneme sen istedin kızım falan dicek die sadece ev muhabbetini sölüyorum o karad nişanlılığınıda yaşayamıyorum zaten o yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraş dur...mafoldumben...
kızlar ii insanlar gerçekten ama gördüğüm bi çok şeyde var sonuçta ben sercanla başladım 2 ay sonra ailesiyle tanıştım aradan 5 buçuk yıl geçti ben bunlarlayım az çok gördüm bişiler ama tabi insan ii ce içne girip yaşamadan bilemez herşeyi iiler ama hatalarıda çok büyük abisi babayla konuşmuyo baba biraz ters aslında ii ama ters çocuklarına karşı etrafın lafıyla dolup çocuklarına dalabiliyo sürekli kavgalar oluyo ve bi kavgada bütün herşeye resti çekebilio mesela bursa sercanın abisiyle kavga ediyo taaa o sinirle gidi o hırsla sercanı arayıp askerdeki çocuktan çıkarıyo hıncını ocada resti çekiyo dükkanı satıyorum sanada bilet milet göndermiyorum ne halin varsa gör dio yani çocuklarına düşkünler evet ama itina göstermiolar sadece düşkünler evlat işte kaynana desen hep koca haklı çocuklar alttan alsın susun falan kocanın tarafndan beri gelmez babasıyal kavga etse yemek vermez ben bunları gördüm canlarım ondan birazda şimdi iiler hele bize karşı yani gelinlere karşı çocuklarından daha ii ler ama benim kocamla huzursuz oldularmı ben nasıl huzurlu olabilirimki atıyorum sercanla baabbsı kavga etcek baya bi sercan içerde moral sıfır yatcak ben nası şen şakrar olabilirimki ister istemez ben bi tepki vermesemde o bana da farklı yaklaşıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?