inş. şeydacım düşünmesi bile hoş valla
ayy ümmühan gelemedi çok yordu kaynanası galiba fisfisfis
bende çıkiyim
yarın görüşrüz inş. yine
cansum senide öptüm =)
ii geceler kızlaropuyorumnanaktan
onsuz neyin tadı varki bayramın olsunmafoldumben
kızım benim ruhum arabesk zaten bilmiyomusun:smiley-cool:bizde bi benim doğum günüm bi sevdiğimin doğum günü
2 yılbaşı 2 bayram 1 yıldönümü geçiricez kuzumm
ve ve veeee ASOM bebeqim arabeskte olamazsın sen
çünküüüüüüüü ben seni çookk seviyommmmmm eniştemde çok seviooooo
leyn ben sevince büyülerim haaa hemen çıkarsın
kuzum şaka bi yana daha bana destek vercen ne oliyy sana be:)
bie şakayı bi yana koymasam ne kadar saçmalarım bilemicemm kaçtımmmm:)
Valla hiiç alışveriş modunda dieldik kadkye gittk hiiç bişe beğenemedkk deli olduk çok yorulduk o yzden :sinifsinif:
Allah sabır versin valla yaa başka ne denirki bu zamanlarınızı doya doya geçirmeye çalışınn :kedi:
ya beni terk ederse ya bırakırsa ya bişey olursa
ben bu düşüncelerde boğuldum sanki canımcım yamafoldumben
sağ salim gidip gelicek bende hep yanında olucam hep destekçisi olucam onun
ama değişiyo filan hep okuyorum ya korkuyorum:kedi:
kızım benim ruhum arabesk zaten bilmiyomusun:smiley-cool:
lan senin gibi dostu olsun 10 milyar borcu olsun adamın beŞenizvalla bu ara baya karışığım bebeğim,ben sana her türlü destek veririm ama benim durum vahim:bbo:
OYYYY ASİCİM BİTANEM BENİM ASKERLİK USTA BİRLİĞİNE GEÇMEDEN BİTMİYO ZAMAN USTA BİRLİĞİNE GEÇMEDEN AKMIYO İNAN USTA BİRLİĞİNE GİTMEK ÇOK ÖNEMLİ ACEMİDEYKEN ASKERLİK YAPMIYO SANKİ ZAMA EKSİLMİYO USTA BİRLİĞİNE GİTTİĞİ AN DİOSUN Kİ İŞTE ŞAFAK GERİ GERİ ATMAYA BAŞLIYO...Bİ İKİ AY SONRA ALIŞICAKSIN VE ZAMAN ÖLE HIZLI GEÇİCEKKİ ŞAŞIRICAKSIN ACEMİ BİRLİĞİ İZNİ İNSANI MAHFEDİYO TAM ALIŞMAYA BAŞLIYOSUN ÇIKIYO GELİO GERİ NE GİTTİĞİNDEN ANLIYOSUN NE GELDİĞİNDEN İNSAN ÇOOOOK FENA SARSILIYO ANLIYORUM SENİ KÖR KUYUDA GİBİ HİSSEDİYOSUN ÖNÜNÜ GÖREMEMEK ACABA DEMEK ÇK FENA BİŞEY AMA İNAN BANA BENİM ASKERİM İİ YÖNDE DEĞİŞTİ ASKERE GİDİNCE ÜSTÜME DAHA ÇOK DÜŞTÜ AMA AYNI ZAMANDA ÇOK FENA ALINGAN OLDU MİNİCİK BİŞİ BİLE ONU KIRMAYA YETTİ AMA BAŞKASI OLSA OLMADA BEN OLDUĞUM İÇİN HEMEN ALINIP DARILIYODU BAK BU SABAH YOK YERE KAVGA ETTİK AYNI ŞELERİ NE KADAR GÜVENİRSE GÜVENSİN OD DÜŞÜNÜYO ACABA DİO YA OLURSA DİO SANA BELLİ ETMİO AMA DİO İNAN BANA CANIM ŞİMDİ İŞİN ÇOOOK ZOR BİLİYORUM AMA DAHA İİ OLCAKSIN HELE Bİ O GİTSİN SANA YERLEŞTİĞİNİ ORTAMA ALIŞTIĞINI ÇEVRE EDİNDĞİNİ FALAN SÖLESİN İÇİN RAHATLICAK VE GEÇEN GÜNLERİ SAYMAYA BAŞLICAKSIN AMA İŞİN ŞUAN ÇOK ZOR BENDE ÇOK ZOR ATLATTIM ANLIYORUM SENİ ALAH YARDIMCIJ OLSUN BİTANEM...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?