Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet canım yaa kaynana bana sürekli maddiyat muhbbeti yapıo ama evini düzüyo bi yandan çünkü beni eve istiyo ondan eşyaları yeniliyo ben anlamıyorum sanki,ama bana gelince hep maddi sorunları anlatıyo bende istemediğim için beraber oturmayı ve nişanlımada bunları anlatamadığım için ona konuyu açtığımda acele etmeye gerek yok bi dahaki yaza kalsıada olur yeterki herşey yerli yerşnde olsun falan diodum geçen yine dedim bu kızdı bana sen neden her defasında aynı şeyi sölüyosun dedi bende maddiyattadn dedim pek ii deil gibi dedim.bu sabah nette konuşuyoduk yine açıldı evlilik muhabbeti ben buna kendini gerçekten hazır hissediomusun dedim bana bi patladı senin amacın ne naapmak istiyosun bilmediğim bişeymi var die yok dedim ne olcak sadece soruyorum dedeim hayır dedi sadece sormuyosun her seferinde ertelemekten bahsediyosun dedi bilmediğim bişi var dedi ben askere geldim sen böle oldun dedi yani benden şüphelendi ya soğuduğumdan yada başka bişi bilmiorum,bende en sonunda söledim annen bana böle böle dio dedim kendimi kötü hissediorum sanki sıkıştırıyomuşuz gibi falan dedimsürekli maddiyatı konuşuyo dedim, bahane uyduruyosun dedi bu kadar sorun olamaz bu dedi bende oluyo dedim her defasında sölenince oluyo dedm neden bana sölemiolarda bi sana sölüyolar dedi(artık inanmadığını ima etti heralde) bende seni düşünüyolar sölemiolardır dedim öle bişi yok bana herşeyi yapıp ediyolar bunumu sölemicekler dedi bende ne biliyim bana sölüyolar işte dedim kızdı etti valla bilmiyorum senin bu halin hiç ii deil sıkılarak sölüyosun bunları falan dedi hala daha benden kaynaklanan bişiden dolayı öle sölediğimi düşünüyo ben ne desem şüphesi geçmedi konuşcam annemle dedi konuş ama benim dediklerimi söleme dedim yooo sölicem dedi bende ii söle benim kimseden korkum yok sana yalanda sölemiorum dedim baya bi atıştık böle en son benim hayatımla ilgili planlar yapmayın arkamdan dedi bende benmi plan yapıorum annenlermi dedim bize sorma gereği duymuyolarki dedim kendi kafaalrında belirleyip bize uygulatmak istiyolar ev meselesindede böle dedim baya kızdı kapattırdı konuyu çekti gitti sanırım hala benden şüphelenio bunaldım valla yaa napcağımı bilmez haldeyim...mafoldumben

canım bak kızma bana sende hata bence sen ya sevgiline sürekli ima da bulunmayacaktın açıkça anlatsaydın
yada suscaksın ima edip ertelemek tabi o psikolojide yanlış anlar seniyerimseniben

n edüşünsün sürekli ertelemek filan bu zamana kadar annemdem şikayet yoktu
şimdimi oldu diye düşünücek haksızda değil.. hazırmısın filan demene gerek yok ki bu konuda bence:sm_confused:

sen en başta kıyım kıyım başlıcaktın inceden anlatmaya
sonra tepkini koyucaktın krılma canım ama aa haklısın deyipte kenara
çekilmek değil yardımcı olmak amacım.:1hug:

sen kayın validenle arayı iyi tutucaksın arada inceden
lafı sokucaksın ay annecim evin çok güzel oluyo

bizim evimizede böle bi dizayn yapalım gibi meselayerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım ama ne bilim ben üzülmesin die sölemedim...

haklısın canım ama ne bilim ben üzülmesin die sölemedim...

o zaman imadada bulunmayacaktın zaten

erteleme konusunu açman mantıksız güzelim
şimdi o sana durduk yere erteleme dese ne hissedersin?
burdan kaybediyoruz sevgililerimizin yerine koymuyoruz kendimizi :1ninca:

gönlünü alması gereken sensin bak böyle ikinizde üzüldünüz
mantıklı bi açıklama yap onayerimsenibenyerimseniben

ve kaynanana zaaflarını belli etme tınlamıyo gibi takıl ama aranı iyi tutumaya bak
çok kolay değil biliyorum ama başarabilirsin

sana akıl vermek değil amacım sakın yanlış anlama sadece sen belki farkedemedin ama böle demek istedim kırdıysam pardona.s.

ben öderim borcu dio deli ya çok güldüm:roflol:al ifademi tenhada sıkıştır beni:jeyyar:

köpek gibi özledim onu be asimmafoldumben

ben öderim borcu dio deli ya çok güldüm:roflol:al ifademi tenhada sıkıştır beni:jeyyar:

köpek gibi özledim onu be asimmafoldumben

gül diye dedimdi ben zaten ödüceğimden değil ha güldün demi aldım lafımı:roflol::roflol:

geliom tenhaya bekle beni özeleee:jeyyar::jeyyar:

haklısın canım ama biticek
be bi bakmışsın düğününe gün sayıyoz seninki biterse benin 5 ayım kalcak çabuk bitir:kedi: kuzum azalcaz az daha geyret bak ben bi başlasam beraber saycazzzzz:çok üzgünüm:

özelden yazışalım akşama gelicimmmmmvereliniortak

pisliiikk demek geri aldın lafınıÇok üzgünüm çoook:tomato::tomato::tomato:
maddiyat girdi dostluk bitti!çok beklersin beni:dilcikar:
menfaatçi şey tabi benim şafağım düştükçe işine geliyo dimi:roflol:şaka maka tam 6 ayım kaldı benim:gitme:ben evlenmicem onunla işte çok üzüyo benisenağlama

bende sevdiğimi üzdüm genemafoldumben

çok ayarsızım ya salağım ben salakmafoldumben

sen beni bekle uleynnnn:dilcikar:

6 mı:1shok::1shok: len hani 10ndu?

senin ki bitince benim daha 9 ayım olucak:uhm:

neyse olsun çabuk bitir sen genede sonra patinn ki gitsin anam

o zaman benim kaç olucak:çok üzgünüm: şaşırdım ben ve

kesin bunalıma girdim psikolojim daha herifim gitmeden bozuldu be:sm_confused:

6 ayımız var-DI..saolsun uzattıklava:
asim bak bu gün yarın gidicek çocuk pişman olucaksın söyliyim.tut kız çeneni sıpa:)

EXTREMEbu yazım sana:
bana yazdığın bir kaç cümle bile içime işledi,fazla birbirimizi tanımasakta bana verdiğin manevi destek için çok teşekkür ederim sana..allah eşinden hiç ayrımasın seni canım güzel yürekli arkadaşımŞenizŞeniz

6 ayımız var-DI..saolsun uzattıklava:
asim bak bu gün yarın gidicek çocuk pişman olucaksın söyliyim.tut kız çeneni sıpa:)

zaten pişman oluyorum asom ya ama iş işten geçmiş ben onu üzmüş oluyorummafoldumben
off tutucam bu kez ya yeter salağım valla benmafoldumben

kızlaaaarrrr ben çooookkk kötüyüüümmm nişanlımla çok kötü yerlere geldik kaynanam yüzünden kavga ediyoruz hep beni çooooook yanlış yerden izliyo şuan kafayı yicem artık dayanamıyorum yeter yaa o yanımda olduğu müddetçe her türlü şeye katlanırım ama o böle karşımda durunca elim ayağım kopuyo sanki çöküyorum resmen aramızda aşılamıcak şeyler olmaya başladı birbirimizi çok kırıp döküyoruz ben ona yumuşak gittikçe o tesr davranıyo en sonunda patladım artık bende şimdi çok kötü aramız offff yaaaa 6 senedeir bu günleri bekledim ben şimdi en ufak hevesim kalmadı evlilikmiş düğünmüş hiçbişey gözümde deil artık biz nası geldik bu hallere yaa....senağlama

teşekkür ederim canım arkadaşım ne demek bugünlerde birbirize destek olmazsak
ne zaman destek olacağız..
iyi gün dostu olmak kolay,kötü gün dostu olmak zordur
bizde zoru başaralım değilmi
ancak ozaman insanlar anlaşılır diye düşünüyorum yerimseniben
Rabbim senide sevdiğinden ayırmasın bi ömür
bütün sorunlarınızda hiç yara almadan kurtulun
veee mutlulunuz daim olsun :Saruboceq:

Valla canım başta Allah sabır versin..
Sen en başından azda olsa çıtlatsaydın asinin dediği gbi belkide olaylar bu duruma gelmeyebilrdi..
Çünkü senin tek derdinin o olduğunu bilir ve anlayış göstermeye çalışırdı..
Ama şuan hem askerde tam olarak anlaşamıosunz hemde onun annesinden söz ediorus..
Ben Allah'a şükür sözlümün annesiyle hiç bi problemim olmadığı halde normal konuşmamızın ortasında yorum yaptğımda birden sen ne demek istiosun dio varya saçlarım diken diken oluo..
Bazen ön yargılı olabiliolar annelerine bişe sölendiğinde..
Belkide konduramıodur annesine..
Bide şuan yanınızda deil bire bir göremio..
Fakat tartışmadan neyse ne ben birlikte oturmak istemiorum sen bunu bil birlikte oturmıcas ama gel yrn ewlenelim de ewlenirm ama birlkte oturcas yoksa 10 yıl beklices dersen tmm beklerim die kendini anlatmaya çalış belki böyle anlar.. :sm_confused:

şeydacıum ümmünün tutumundan olmuş derdini yanlış yoldan anlatmış bana kalırsa..

kaynanaya pasif görününce o da açmış pençelerini..

ay benimde canım sıkkın son 2 gün bemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…