Sevdiğini özleyenler buyurun

Sensizliğin ışıkları vuruyor bu sabah yine,
Ne yapsam dinmiyor hasretin.
Varlığın hayatımı aydınlatırken,
Yokluğun karartıyor.
Hasretin dinmek bilmiyor,
Her geçen gün hasretimi,sevgimi ve seni büyütüyor içimde.
Biran önce kavuşmak istiyorum sana.
Aramızdaki mesafeler kısa bir süreliğine engel oluyor buna.
Dayanmam lazım bu hasretine,
Çünkü sonunda SEN VARSIN...

benn benn çoookk özledim seni:asigim:

her haftasonu görmeme rağmen o kadar çok özlüyorum ki
şu 5 gün dar geliyo bana onsuz
hadi yarın olsunda göreyim bebeğimi :asigim:
çok özledim kocamı :1hug:
yani henüz kocam değil ama içimden öyle geliyo
artık göğsümü gere gere gururlana gururlana o benim kocam demek istiyorum bizi bütün kıskananlara inat!

Durumu en vahim olan benim sanırım bende nişanlımı özledim daha şafağımız karanlık 243 gün var daha allah asker yolu bekleyenlere sabır versin .......hepinize mutluluklar

kıs hayırdır seninki asker değil
buralardasın :uhm:

off aşkımı çok özlemişim mesajlarını okuyunca şu askerlik bitsin artık yasenağlamasenağlama

Şafak 146...:a015:

Aşkım beni ve annemi görmeye geldi bugün..:asigim:.Az önce gitti geri...
Zaman!!! Geç artık...
:gitme:

dün yanına gittim ama nası durgundu kuzum kıyamam. dayanamadım astım okulu bugünde gittim yanına süpriz oldu görünce nası sevindi. kapıdakilerle de kanka oldum beni görünce tanıyolar. 1 saat görüştük bugün. kıyamam hiç moralini düzelttim geldim. yarın da gidicem bakalım bi aksilik çıkmazsa. bugün ateşim vardı ona rağmen gittim korktum bide hastalık bulaştırıcam diye. işallah yarına toparlarım ilaç takviyesi filan aldım.

yanındayken zaman ne çabuk geçiyo. ama orda bırakıp gitmek aynı şehirde bile olsak çok zor ya.

shiftcan'ım ben de sık sık görüyorum ama hala çok zor geliyor bırakmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…