- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
gerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama
canım yemin töreninden sonra eve gelebiliyormu?benimkininde 26sında var ama gelebilcekmiyim bilmiyorum diyor..izinle gelebiliyormu?
canım gül güzeli demiş bilecik-söğütte yaptı diye ben karıştırmışım ya :)
tabi kafa kalmadıki....
sizin ne kadar şafağınız kaldı?
ben hiç söylemeyim :çok üzgünüm:
canım sana şölye söyliyim 3ay diyorlar acemiliği ama 55 günde geldi benım sevgilim..yani yemein töreni yaptılar 2hafta daha kaldırlar sögütte datıgım oldu sonra.. benımki şuanda aslında ordu ya çıktı datıgımı ama operasyonda oldukları için giresundalar şuanda.. acemlikte pek arayamaz tatlım aramadıgında da sakın neden arayamıyorsun diye kızma çünkü benım sevgilim diyorduki çok az ankesörlü tel varmış herkes sıraya gidyormuş kaçkez sıraya girdimde sıra gelmedi diye döndüm diyordu yani çok kalabalık orası..en sakaryada oldugum için özle araba ile 2saat felan askerliği başladı 2hafta sonra ben hafta sonu yanıan gittim onun.. yemekleri pek iyi degil diyordu bide egitim görüyorlar sürekli bir oraya bir buraya koşturuyorlaranca biryerden biryere giderken ankesörlü boşl denk gelirse 5dk arıyordu günde 1kez..acemilik yogun geçiyo tatlım..sabırlıolman lazım ona hep destek olmanlazım moral vermen lazım bide sana şimdiden bunu söyliyim benım sevgilim torpille karadeniz e düştü.. yatak arkadası şırnaga düştü arkdaşları hep doguya düştü.. ama yinede nasip kısmet tatlım belli olmaz ama şöylede bir durum var şöförler hep yatar:) çok rahat ederler yani..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
242 kaldı bizim ilk zamanlar bende senin gibi basladım merak etme gid gide düşeceksin
canım yyemein töreni yapıyorlar eve dönmüyorlar 2hafta daha askeriyede kalıyorlar sonra eve geliyorlar yani dagıtımı oluyor..
ya izinle falan törenden sonra bikaç günlüğüne gelemiyormu evci izni faln diye?
bide sen ben sakaryadan askerliği başladıktan 2hafta sonra yanına gittim göremeye demişsin...ya bize yemin törenindne önce ziaret yasak diyor ondan gidemiyoz..yanlışmmı biliyor acaba?
ya bu arada benide günde 1 defa sadece 3dk arıyor(yani arıyordu 4gündür o da yok) senağlamasenağlama
kafayı yemek üzereyim.....
nilaycım yemin töreni oluyor ailesi geldiyse 1gece şahir dışına çıkmamak dahilinde izin verıyorlar ama benım sevgilim gelmişti bir akşam evine dünüştede ben bırakmıştım askeriye ye onu:) sakryadamı okuyorsun bense serdivan da otuyorum tatlım:)
ya canım tank taburunda olmak ile sofor olmak farklı seyler dımı.benımkı tank tabrunda ama herkes sofor dıolar.askımla zaten bı kac dakka konusabılıorz bısı soramıorumklava:
7 gün canım. aslında 8.. ama 10 günde olan oluo. benimki sadace 7 gün yapabilmişdi.hımmm dagıtım 10 gunmu 7 gunmuCADIARZU
slmlarr kızlar
nabersinizzz
heheh kararms dımı kaydirigubbakcemile3 tüm askerler kararı yahu, gunes altında kalıolar ya saatlerce hehehehehe ıyı ıyı
agladın mı bıde kameradan sonra, öle olur yaa telden sonra da aglanıo wala dımı
:ecrin_bebek: senınkının aılesı gıtmıs mıydı pekı ewcı cıkt falan gıden olmus mudyu yanına?nılaycm :icecream:
o koca tankı mı surcek aşkımmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
nilaycım üzüldüm yemin törenine gidemediğine cok güzel ve grur verici bişiiiiii
kıslar hanı hep dıosunuz ya soforluk rahat falan dıe bu soforlugun ıcıne tank soforlugude gırıomu:Saruboceq::Saruboceq:
o ne demek şekerim hem yazıcı hem tankcı
canım yemin töreninden sonra eve gelebiliyormu?benimkininde 26sında var ama gelebilcekmiyim bilmiyorum diyor..izinle gelebiliyormu?
canım eve gelirmi bilmiyorum ama benim askerimin ailesi yanına gittiya 2 gün evci iznine çıktı cumadan bıraktılar pazar teslim oldu.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?