Sevdiğini özleyenler buyurun

gerçekten mi?
nasıl atlattın o kadar günleri?
arayabiliyormuydu?
usta birliği neresi geldi?
ben 4gündür sesine hasretim senağlama
çok soru sordum kusuruma bakma ne olur canım senağlamasenağlamasenağlama

canım sana şölye söyliyim 3ay diyorlar acemiliği ama 55 günde geldi benım sevgilim..yani yemein töreni yaptılar 2hafta daha kaldırlar sögütte datıgım oldu sonra.. benımki şuanda aslında ordu ya çıktı datıgımı ama operasyonda oldukları için giresundalar şuanda.. acemlikte pek arayamaz tatlım aramadıgında da sakın neden arayamıyorsun diye kızma çünkü benım sevgilim diyorduki çok az ankesörlü tel varmış herkes sıraya gidyormuş kaçkez sıraya girdimde sıra gelmedi diye döndüm diyordu yani çok kalabalık orası..en sakaryada oldugum için özle araba ile 2saat felan askerliği başladı 2hafta sonra ben hafta sonu yanıan gittim onun.. yemekleri pek iyi degil diyordu bide egitim görüyorlar sürekli bir oraya bir buraya koşturuyorlaranca biryerden biryere giderken ankesörlü boşl denk gelirse 5dk arıyordu günde 1kez..acemilik yogun geçiyo tatlım..sabırlıolman lazım ona hep destek olmanlazım moral vermen lazım bide sana şimdiden bunu söyliyim benım sevgilim torpille karadeniz e düştü.. yatak arkadası şırnaga düştü arkdaşları hep doguya düştü.. ama yinede nasip kısmet tatlım belli olmaz ama şöylede bir durum var şöförler hep yatar:) çok rahat ederler yani..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

242 kaldı bizim ilk zamanlar bende senin gibi basladım merak etme gid gide düşeceksin

bende sakaryada okuyorum ondan rahatım az sırnaşık şeysırnaşık şey
ya kızmaya başlamıştım gerçekten ya aramıyor diye söylediğin iyi oldu cidden ya...
aradığında canına okumayı düşünüyordum...
ya evet bende genelde doğuya düştüklerini duydum...kalbim pır pır atıyor...torpil bazende ters tepiyor diyorlar...annesiyle kara kara düşünüyoruz bulsak mı bulmasakmı diye kafamız karışık...bazılarıda bulmayın olacağına bırakın torpillileri doğuya atıyorlar direkt diye...napsak????
bu ayın 26sında yemin töreni varr...daha sonra dağıtım olacağını düşünüyoruz çünkü 40gün söğütte kalcaksınız demişler...
ya ben sana bişey sorcam bu yemin töreninden sonra eve gelebiliyormu bikaç günlüğüne izinle falan ailesi geldi vs diye...???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

242 kaldı bizim ilk zamanlar bende senin gibi basladım merak etme gid gide düşeceksin

inş.canım ya inş....
darısı herkesin başına.....(AMİN)

canım yyemein töreni yapıyorlar eve dönmüyorlar 2hafta daha askeriyede kalıyorlar sonra eve geliyorlar yani dagıtımı oluyor..

canım yyemein töreni yapıyorlar eve dönmüyorlar 2hafta daha askeriyede kalıyorlar sonra eve geliyorlar yani dagıtımı oluyor..

ya izinle falan törenden sonra bikaç günlüğüne gelemiyormu evci izni faln diye?
bide sen ben sakaryadan askerliği başladıktan 2hafta sonra yanına gittim göremeye demişsin...ya bize yemin törenindne önce ziaret yasak diyor ondan gidemiyoz..yanlışmmı biliyor acaba?
ya bu arada benide günde 1 defa sadece 3dk arıyor(yani arıyordu 4gündür o da yok) senağlamasenağlama
kafayı yemek üzereyim.....

nilaycım yemin töreni oluyor ailesi geldiyse 1gece şehir dışına çıkmamak dahilinde izin verıyorlar ama benım sevgilim gelmişti bir akşam evine dünüştede ben bırakmıştım askeriye ye onu:) sakaryadamı okuyorsun bende serdivan da oturuyorum tatlım:)

Son düzenleme:

valla canım benımki cumrtesi teslim olsu diyelim gelecek hafta pazar günü beni yanına çagardı ama ben gidemedim sonraki hafta gittim görüştük yani çok rahattı yani sadece biz degil herkes gelmişti yani..gamyoncuiremsu

ailesi de gelecek canım izin verirler mi ozman?tören cuma günü...cumt-pazar için eve izin vermezlermi ya?senağlamasenağlama
evleri ankarada gidemezmi acaba ?
evet tatlım sakaryada okuyorum serdivanı biliyorum kaydirigubbakcemile5
bu torpil mevzusuna ne diyorsun?bulmak dha mı iyi?ya aklımızı oynatcaz anasıyla ikimiz fisfisfis
bide 2hafta sonra nası gittin bacım?bizim herif törenden önce görüşmek yasakmış diyor....

kuzum çok soru sordum nolur kusuruma bakma...kaydirigubbakcemile

ya canım tank taburunda olmak ile sofor olmak farklı seyler dımı.benımkı tank tabrunda ama herkes sofor dıolar.askımla zaten bı kac dakka konusabılıorz bısı soramıorumklava:

tançı oluyor kısaca onlar canım ama tank ı süren ayrı nebileyim tamir felan ayrıdır yani ama şöfördür büyük ihtimal..gamyoncuiremsu

evet patişçimya ailesi gitti yanona konuşmuştukya seninle giderken beni bi telefonla bile aramadılar göndereceğin bişi varmı falan diyea.s

nilaycım üzüldüm yemin törenine gidemediğine cok güzel ve grur verici bişiiiiii

canım benim yaa biliyom abimin yemin törenine gitmiştim 5 ay önce tek kelimeyle muhteşemdi ya off gidemedim aşkıma işte 13 saat yol sürüyo evdende izin alamazdım oda istemedi otobüslerde zahmet çekmemi falan gidemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…