senağlamasenağlama
gelde onu bana anlat iste
hersabah 1 gün düşükte bi umut doluyo icime
sonra yine karamsarlaşmaya başlıyorum
hergün aynı duyguları bidaha bidaha yaşıyorum
senden bi haber alamadn, iyi misin kötü müsün bilmeden, sesini duyamadan seni bekliyorum. eğer duyguların hala eskisi gibiyse, beni seviyorsan seni beklemeye devam edeceğim.. izin günlerinde msnden görüşelim, telefonda konuşalım. yok böyle değilse sen yoluna ben yoluma.. de bence
selamımı almıyo kimse dedin ya ondan selam dedim.dilek bende.tanısmıoruz ama tanısırız...
bende sımdı onu dunsuyodum balım ya,
ama ben dedım kı ya nısan ya söz olsun cıddı olsun ya da ayrılırız, gun belırle o gun ayrılırız dedım.
sonra ayrılmaya kalkınca ıyı tamam ayrılalım dedım öle hafıf ılıskı falan olmaz dedım rreesmıyet olmadan da beklenmez cıkmaya devam ıcın mı beklıcem cok sacma dedım
yaa flörtteyken havalarım 1500 dü, sımdı noldum anlamadım
bıde o zaman da ne havaya gırmısım ben bee :1no2:
:) bana da naz yapıyo gıbı gelıo bazen,
bunun annesı de babasının pesınden cok kosmus övunerek anlatır böle
ıyı barı bende cok kosarsam hosuna gıder,
hanı erkekler babaya benzemek ısterler ya he p Çok üzgünüm çoook ooof uyucam ben sekerler yoksa aglıcam wala morallerım kötu
öpüyom sıızı cok ıyısınız hepınız ısalah gunlerımız su gıbı akıp akı p geçer bıter mutluluga varırız.. hihoyyyt öpüldünüz tatlılarım hihoyyyt
selamm cnmm
bende özledim seni=)
nbr nasılsın
alıştınmı birazcık?
alışmıştımm ama bir kaç gündür içim çok sıkıldı.. gün geçtikçe daha çok özledim.. böyle işte.. bu arada bnmki santralci olmuş gelibolunun bolayır köyünde tamamlayacak askerliği. ee senin sevdiğin nasıl iyi mi??
tşk ederim cnm=)
memnun oldumm
nerde askerin?
aaa süper hem santralci hemde geliboluda
bence için sıkılcağına mutlu olmasın
beterin beteri var her zaman böyle düşünürsen mutlu olursun
bnm bitanemde napsın işte aynıı saymaya devam =)
hımm güzelmiş
hadi allah kavuştursun=)
kızlar askerlikle ilgi ne nasıldır diye bilgi veren bi site yokmu?
var canım askerlik.net ve askerlik.tv var ben eşim ilk gittiğinde kafayı epey bi bozmuştum bu tip sitelerle şimdi askerliği a dan z ye öğrendimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?