Sevdiğini özleyenler buyurun

senağlamasenağlama
gelde onu bana anlat iste
hersabah 1 gün düşükte bi umut doluyo icime
sonra yine karamsarlaşmaya başlıyorum
hergün aynı duyguları bidaha bidaha yaşıyorum

canım benim her geçen gün daha da umut dolsun içine.. inşallah kavuşacaksın, kavuşacağız.. çok zormuş yaaa:çok üzgünüm:

süpermıs bu ok .. :ecrin_bebek:

anladım cnm ama ne bilim çoğu erkek korkuyor evlenmekten birazcık

kızzz o kadar da peşinden koşma bee.. sonra afedersin dötü kalkar!!!! az biraz açıkla hislerini, anlayan anlar zaten!!:jeyyar:

sen de çok iyisin fıstığım, inşallah şu belirsizliğin mutlu bi sonla hallolur canım yaa.. öptüm

selamm cnmm
bende özledim seni=)
nbr nasılsın
alıştınmı birazcık?

alışmıştımm ama bir kaç gündür içim çok sıkıldı.. gün geçtikçe daha çok özledim.. böyle işte.. bu arada bnmki santralci olmuş gelibolunun bolayır köyünde tamamlayacak askerliği. ee senin sevdiğin nasıl iyi mi??

aaa süper hem santralci hemde geliboluda
bence için sıkılcağına mutlu olmasın
beterin beteri var her zaman böyle düşünürsen mutlu olursun

bnm bitanemde napsın işte aynıı saymaya devam =)

aaa süper hem santralci hemde geliboluda
bence için sıkılcağına mutlu olmasın
beterin beteri var her zaman böyle düşünürsen mutlu olursun

bnm bitanemde napsın işte aynıı saymaya devam =)

evet canım haklısın.. hep şükrediyorum, duyunca da çok sevindim ama hani engelleyemediğin bi üzüntü olur ya o var içimde bi kaç gündür.. ama çok sağol destek olduğun için, şu sözlerin bile ferahlattı beni..
Allah tüm askerlerimizi korusun

patiska selam buldunmu sen askeriyeyi kars sarıkamış ilçe jandarma komutanlığımı bağlı kasabalarında falanmı

var canım askerlik.net ve askerlik.tv var ben eşim ilk gittiğinde kafayı epey bi bozmuştum bu tip sitelerle şimdi askerliği a dan z ye öğrendimkaydirigubbakcemile3

bu siteler hata veriyor sürekli.ozaman sen a dan z ye biliosan bana yardım edebilirsin belki...çok önemli bir sorum var.benim sözlüm şuan tokat-ulaştırmada.26sında yemin töreni var.ertesi gün burdan araçlarla çıkıcakmışız merkez illere araçlar götürcekmiş dedi.acemiliği 28gün.dağıtım izni verilcek yani 7 gün sanırım.törenden sonra benimle beraber çıkamazmı?illaki araçlarlamı gitmesi lazım?ne yapmam lazım beraber çıkabilmek için.yardımcı olursanız sevinirim...illa araçlamaı gitmeli?burda kalcam 7gün desin?ailemin yanına gitmicem desin...

patiskacım sana özelden kars ve sarıkamıştaki askeri birimlerin tellerini yolladım, umarım işine yarar:teselli:

kızlaaaaaarrrrrrr 13 eylül itibariylen şafak 3, ay son günler çok zor geçiyo yaaa kaç gecedir uyku tutmuyo dön o yana dön bu yana offffff , inşallah bu zorgünlere sizde çabıcak ulaşırsınız a.s.

selam kızlar okudum okudum yazdıklarınızı iyice kasvet bastı içimi:çok üzgünüm:

hozefin senin işin çok karışık canım ya..:bbo:
illa yemin törenine gitcem diyorsan yapacağın tek şey
gideceksin orda komutanıyla konuşacaksınız
izin alırsa döneceksiniz birlikte o bahsettiğin dayı işini de ayarla tabi..
belki sen gittiğin vakit izin verirler

ya bence birazda komutanların insafına kalmış bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…