Sevdiğini özleyenler buyurun

facebook una baktıysa seni merak ediyor demektir.. bence aklı sende.. hoşuna gitmiş beklemen baksana hihi ler falan:jeyyar: panik olmuştur canım yaa!! napcaz netcez, ya bana bi şey olursa fln gibisinde... biraz da yeniymiş ilişkiniz ya belki de seni üzmek istememiştir, asker yolu beklemek zor iş ne de olsa:çok üzgünüm:
umarım arar canım umarım..
içimden bi ses arayacağını söylüyorrrr

ya onu en iyi sen tanırsın?bi konuş bakalım nasıl tepki vercek?msnden değilde telden konusmanı tavsiye ederim.ses tonundan daha iyi anlarsın herşeyi

hehe o da öle dıyodu bana nolcak dıydu gıderkene, kızım ya cok mu polyannasınız
yıne de sorsam dımı bu hafta, konusurum bıraz bısıler..

kesın uc bes kere daha beklıom sevıom dıcem kesın.. baska ne desem kı cok sıkıstırdım gecen hafta zaten

evet belkide saymamak lazım cnm bnm haklsın ooooofooooooooof

evet canım yaa, merve (cicikız) hep diyor ya saymayın, bereketlendirmeyin şunu diye, doğru diyor valla.. zaten acısını hissediyorsun hergün içinde, saymak bi şey değiştirmiyor ki.. birazcık azalsın o zaman saymaya başla bence

huumm o demekki baya bi o askerlik psikolojisine büründü gitmeden evel
bence oda seni seviyor ama
sen yinede konuş tkrar cnm o böle tereddütle yaşamak cok zor :çok üzgünüm:

gelırse msne falan ne sorayımm, beklıom bak senı ona göre hee mı dıyım,
ay cok kabayım yaa

bılemedım wala..

ne pollannası beaaa??!!! içim kan ağlıyo kannn.. hiç polyanna olcak havamda değilim o kadar söleyim yani.. ne bileyim bana hep seninki naz ypıyor gibi geliyor nedense..
sana bi kızgınlığı fln yok, e böyle bi adam senin gibi bi kızı bulmuş da kaçırıyosa bilemem.. kim haber bilem alamadan sevdiğinin yolunu bekler senin gibi kızımmm, kıymetini bilsin şu çocuk birass yaaa

senağlamasenağlama
gelde onu bana anlat iste
hersabah 1 gün düşükte bi umut doluyo icime
sonra yine karamsarlaşmaya başlıyorum
hergün aynı duyguları bidaha bidaha yaşıyorum

hehe o da öle dıyodu bana nolcak dıydu gıderkene, kızım ya cok mu polyannasınız
yıne de sorsam dımı bu hafta, konusurum bıraz bısıler..

kesın uc bes kere daha beklıom sevıom dıcem kesın.. baska ne desem kı cok sıkıstırdım gecen hafta zaten

senağlamasenağlama
gelde onu bana anlat iste
hersabah 1 gün düşükte bi umut doluyo icime
sonra yine karamsarlaşmaya başlıyorum
hergün aynı duyguları bidaha bidaha yaşıyorum

du bak kızz aynı benım de öle,
sabah bımoralsız uyanıom aksama dogru yıne moralım gıdıyo
gun ıcınde bazen daha ıyıyım
:ecrin_bebek: hep aynııı hepımızde aynı

gelırse msne falan ne sorayımm, beklıom bak senı ona göre hee mı dıyım,
ay cok kabayım yaa

bılemedım wala..

senden bi haber alamadn, iyi misin kötü müsün bilmeden, sesini duyamadan seni bekliyorum. eğer duyguların hala eskisi gibiyse, beni seviyorsan seni beklemeye devam edeceğim.. izin günlerinde msnden görüşelim, telefonda konuşalım. yok böyle değilse sen yoluna ben yoluma.. de bence

belki üzücü olucak ama ben fikrimi söyleyeyim
seven insan her ne olursa olsun
beni bekleme demez:1no2:

bende sımdı onu dunsuyodum balım ya,

ama ben dedım kı ya nısan ya söz olsun cıddı olsun ya da ayrılırız, gun belırle o gun ayrılırız dedım.

sonra ayrılmaya kalkınca ıyı tamam ayrılalım dedım öle hafıf ılıskı falan olmaz dedım rreesmıyet olmadan da beklenmez cıkmaya devam ıcın mı beklıcem cok sacma dedım

yaa flörtteyken havalarım 1500 dü, sımdı noldum anlamadım
bıde o zaman da ne havaya gırmısım ben bee :1no2:

:) bana da naz yapıyo gıbı gelıo bazen,
bunun annesı de babasının pesınden cok kosmus övunerek anlatır böle
ıyı barı bende cok kosarsam hosuna gıder,
hanı erkekler babaya benzemek ısterler ya he p Çok üzgünüm çoook ooof uyucam ben sekerler yoksa aglıcam wala morallerım kötu

öpüyom sıızı cok ıyısınız hepınız ısalah gunlerımız su gıbı akıp akı p geçer bıter mutluluga varırız.. hihoyyyt öpüldünüz tatlılarım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…