burda kimse bnm slmımı almıyoo bi kaç gündürr:S
atmıstı da beklıon mu hala hihi demıstı, yanı bılmıom kı
ama facebokuma hemen gırıp bakmıstı benım onu bılıom, oof hıc bılmıom kı pıskolojı dıyom ama seven adam sahıp cıkmalı degıl mıydı yaa , askerlık ölcez kalcaz falan dıyodu ama sonucta yıne de bekle demelıydıı ya da aramadı bıle dhaa mirmirmirmir
öle dsunuyom cnm ya, pazar nasılsa carsıya cıkcak msn falan acar eder,
hala bana bu ne ne beklıon şaka mı yapıo n gıb ıseyler derse artık beklemem galba senağlama ama böle gecıstırıcı seyler derse daha devam edebılrım baglayıcı olmamak ıster ordan bıde mirmirmirmir
facebook una baktıysa seni merak ediyor demektir.. bence aklı sende.. hoşuna gitmiş beklemen baksana hihi ler falan:jeyyar: panik olmuştur canım yaa!! napcaz netcez, ya bana bi şey olursa fln gibisinde... biraz da yeniymiş ilişkiniz ya belki de seni üzmek istememiştir, asker yolu beklemek zor iş ne de olsa:çok üzgünüm:
umarım arar canım umarım..
içimden bi ses arayacağını söylüyorrrr
evet belkide saymamak lazım cnm bnm haklsınooooofooooooooof
selam lıfecım bak dertlıyız ama
cok bılmıyorum ya, pek soramadım
sorunca cunku 1 kere sormustum hatırlıyorum konusmaktan kactı bu konuyu,
ben askerım artık askere gıdıyorum yok böle bı durum dusunemıyorum bıle
bünyem senı bıle attı ılıskı barındıramıyor dedı, sona her gun telde konustuk gıdene kdr, bekar oldugumu hıssedemıyoruym dedı, son gece de gorustuk numaramı ezberlemıstı falan
erkek kardesı benı msne ekledı gıder gıtmez abısı, haber verdı falan ama sarkmadı öle bısey yok,
bööle devam işte ben bekler durumdayım haber edıyom bekledıgımı de,
ama sorucam pazar sanrımsölesınm bısey artık ne dıyım kı
burda kimse bnm slmımı almıyoo bi kaç gündürr:S
selam canım:teytey::teytey::teytey:
hehe o da öle dıyodu bana nolcak dıydu gıderkene, kızım ya cok mu polyannasınız
yıne de sorsam dımı bu hafta, konusurum bıraz bısıler..
kesın uc bes kere daha beklıom sevıom dıcem kesın.. baska ne desem kı cok sıkıstırdım gecen hafta zaten
evet canım yaa, merve (cicikız) hep diyor ya saymayın, bereketlendirmeyin şunu diye, doğru diyor valla.. zaten acısını hissediyorsun hergün içinde, saymak bi şey değiştirmiyor ki.. birazcık azalsın o zaman saymaya başla bence
facebook una baktıysa seni merak ediyor demektir.. bence aklı sende.. hoşuna gitmiş beklemen baksana hihi ler falan:jeyyar: panik olmuştur canım yaa!! napcaz netcez, ya bana bi şey olursa fln gibisinde... biraz da yeniymiş ilişkiniz ya belki de seni üzmek istememiştir, asker yolu beklemek zor iş ne de olsa:çok üzgünüm:
umarım arar canım umarım..
içimden bi ses arayacağını söylüyorrrr
senağlamasenağlama
gelde onu bana anlat iste
hersabah 1 gün düşükte bi umut doluyo icime
sonra yine karamsarlaşmaya başlıyorum
hergün aynı duyguları bidaha bidaha yaşıyorum
gelırse msne falan ne sorayımm, beklıom bak senı ona göre hee mı dıyım,
ay cok kabayım yaa
bılemedım wala..
belki üzücü olucak ama ben fikrimi söyleyeyim
seven insan her ne olursa olsun
beni bekleme demez:1no2:
duyguuuu selam canım nasılsın??? özlemişim yawww..
selammm
tanışıomuyduk
ben duygu =)
ne pollannası beaaa??!!! içim kan ağlıyo kannn.. hiç polyanna olcak havamda değilim o kadar söleyim yani.. ne bileyim bana hep seninki naz ypıyor gibi geliyor nedense..
sana bi kızgınlığı fln yok, e böyle bi adam senin gibi bi kızı bulmuş da kaçırıyosa bilemem.. kim haber bilem alamadan sevdiğinin yolunu bekler senin gibi kızımmm, kıymetini bilsin şu çocuk birass yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?