Sevdiğini özleyenler buyurun

cnm bnm yanlış anlama beni olurmu
rahat değilim ben tabikide ama dua etmekten başka yapıcak birşey yok kzuum öyle değilmi
napabilirizki :S
bak 6 gün snrada yanındasın
yanlış anlamaa bni cnm yaa:S

yanlış anlamıyorum canım ama sen alışmışsın benimki daha taze daha ola ola 15 gün oldu sabır diyosun ya bana şimdilik bana uğramıyor sabır.zamanla bende sen gibi olacağım elbette.ama işte şu kahrolası zaman varya geçmiyo işte.kırdıysam özürdilerim canım

yok cnm kırmadın da ben üzüldüm şimdi burda böyle konuşunca
ama demek istediğimi anladın
evet doğru sölüosun bende ilk zamanlar öyleydim
ne diyeyim inş. alışırsın
tabi snn eşin olduğu için 2 kat daha zor...

bak gamzecim şimdi duyguda haklı dua etcez iyi olmaları için heran gidip yanlarına yaralarını saramayızki ama senin gectğiğin yoldan bizde gectik cok zor oluo bide sen evlisin evli insana allah daha büyük sabırlık versin gercekten ben askımla nişalıyız ilk zamanlar senin gibi zorluk cektim günler gecmedi canım cok sıkılıodu hiçbişiyden zevk almıodum orda cep tel kullanamıodu çok zordu gercekten ve o zamanlar zor gecti sadece cok sıkılrdım ama 1 ya önce izne geldi 13 gün kaldı 24 saat birlikteydik bizim evde olsun onlarda olsun onun yanında kaldım ve gidişi öyle koyduki heryerde o onun kokusu olmadan uyanmak zor geldi hersabah ağlaya ağlaya kalkıodum sanki yemek yaparken arkamdan gelecekmiş gibi aşkım diyiverecekmiş gibi dahabirçok sey ve anldımki evliyken eşini askere göndermek dahada zor gamzecim seni gercekten cok iyi anlayabiliyorum

ben mi üzdüm yoksa seni duygu.özür dilerim çok.evli olduğum için iki kat koyuyor bana ondan da böyle hırçınım işte affet canım.bak şimdi kendime çok kızdım klava:

okudum sımdı canım cok gecmısler olsun, komando degıl mı neler yaptırıyorlar böle
bı tandıgım vardı örnek vermek gıbı olmasın o anlatmıstı,
egıtımde adamlar ölüyo yaa dıyodu adam kosuyo her sabah10 km yolda düşen olursa hıc bırımız dönup bakamıyoz yasak, kımse de gelıp bakmıyo kosuy bıtene kadar adam kalpten gıdıyo orda dıyo kımse bakmıo ılgılenmnıo ölen ölene aıleye sehıt dıyolar dıyodu :çok üzgünüm: bunu annattıgında arkadasım aglamıstım galba bee :1no2:

ben mi üzdüm yoksa seni duygu.özür dilerim çok.evli olduğum için iki kat koyuyor bana ondan da böyle hırçınım işte affet canım.bak şimdi kendime çok kızdım klava:

yavrum ya bende bı haftadır acayıp hırcınım oluo bızlerde demekkı hele senın durumun su an cok kötuymus ondan gelmedın kac gundur yaa ya da bana mı öle geldı :çok üzgünüm:
canım gecer bunlar madem olmaz dıyolar olmazdır ya ne dıyeyım ıyı olur sonucta geekırse gaataya bıle yolluyolar ya hani en ıyı hastanelerden bırı neredeyse ıyı olur olur sen dusunme okdr fena degldır durumu belkı :teselli: ne desem kı bılemedım

yok cnm ben böyle konuştuğum için üzüldüm
senle alakası yok tmm mı cnm
sen o güzel temiz kalbini üzmee geçicek biticek bu günlerde
snra arkana dönp baktığında vay bee bende bunları yaşamıştım ağlamıştım diceksin ve anı olarak kalıcak

allah razı olsun canım ya bi gün beraberlik bile sana böyle düşündürüyo işte bide beni düşün aynı yatağı paylaşıyorduk aynı evi.gerçekten geceleri çok zor oluyo.gündz vakit bi şekilde geçiyo ama geceleri o buz gibi yatağa girip boş olduğunu görünce eksikliği daha çok anlaşılıyo insan tokat yemiş gibi oluyo.sabahları öperek uyandıran yok artık.üzgün mutsuz ve yalnız uyanıyorsun ya çok yaralıyor yüreğimi.beni anlamana çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim canım

çünki evli olmasamda seninle yasadığım seyleri yasadım gamzecim gercekten kolay değil sabır etcez artık baska yol yok

hoş geldin patişim çok kötüyüm yaaaa

cnm yaa ıyı ol, bak bızler de cok kötuyuz aniiden gıttı sevgılılerımız bızım de kötuydu, sokaklarda elele elelelele gezıyoduk eglenıyoduk tum gun sonra anıden bıde pıskolojısı de bozuldu benımkının sevgılım dıye arıyıp konusamıyom bıle 1 aydır ondan bı haberım,
bılegı burkulmus olsa ben kımbılır nasıl olurdum cnm ıyı ol ama ya gecıcek cunku bugunler , dıyorlar ya komandoya bısı olmaz olmıcak kalkıp yurucek yıne geccek bu gunler de cnm bıtırcek gelcek sonra ılerde bebıslerınızı sevceksınız böle boy boy aah ah askerını de beklemıstım babanızın cok zordu yavrularım dıycen :1rolleyes:

üzülme canım ben anladım seni.ama sende beni anlıyorsun demi

:roflol:ilahi patiş güldürdün beni bee .askerliğini bekledim çok zordu yavrularım diycem öylemi? walla alemsin gıııı...ama amin inşallah olur dediğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…