neyse canım çok teşekkür ederim walla ...eeeeeeeeee seninki nasılmış neler yapıyomuş anlatsana biraz
merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin cnmm
biz iyiyzz
sen nasılsınn
merhaba arkadaşlar ben geldim nasılsınız?
:roflol:ilahi patiş güldürdün beni bee .askerliğini bekledim çok zordu yavrularım diycem öylemi? walla alemsin gıııı...ama amin inşallah olur dediğin canım
rica ederim cnm yaa
napsın bnmkide işte gün doldurmaya çalışıyoruz
başka yaptığımız bişey yok
10 dk snra 138 olucak
:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2 eft cnm
öle diyceeeğniz, ben de yatıyım yaw madem uykum da var, yrn sınav da var,
görusuk ıyı gceler canlarım, bnmkını gorurum uumuom artık msnde oglen fln mirmirmirmir
bısey de konusmıcammm pekk , o konussun a.s. ıyıgclr gorusk byby
walla bizimki si de 19 olacak duygum yaa ..iyi ama demi hasta felan değildir inşallah .:Saruboceq:
patişş kız buralarda mısın?? yarın seninkiyle msnde görüşürsen öyle çok fazla seviyom, ölüyom bitiyom deme haa.. havalanmasın sonra.. bi de kaçan kovalanır diye bi söz var ya öyle bi durum oluşabilir.
tatlım hoşgeldin gözüm monitörde kaldı.bu annenler seni çok yoruyor gizemcim ya .baksana saat 12 canım şimdide baban gelir zaten
patişş kız buralarda mısın?? yarın seninkiyle msnde görüşürsen öyle çok fazla seviyom, ölüyom bitiyom deme haa.. havalanmasın sonra.. bi de kaçan kovalanır diye bi söz var ya öyle bi durum oluşabilir.
nere gidiyon patişim yaww.zaten yeni geldin .ya sen onun bunun dediğine bakma gülüm ya.neden konuşmayacak mışsın .gurur yapma gülüm konuş.o asker şuanda sevgiye ilgiye ihtiyacı var o senden bekliyodur.sen ondan bekleme.zaten beklesende alamazsın.konuş canım yapma böyle ....
yok yok maşallahı var=)
bnm yemediklerimi yiyor orada=)
ne tobleron çikolatası eksik ne magnum dondurması valla
kıs sen 460 dan geriye saycan
baştan mı sayıyon =)
iyi gecelr patişş.. diliyorum ki yarın senin büyük günün olsun.. sınavda başarılar canım
ohhhh walla yaww :içelim:walla ben iki ucundan da sayıyom gııı.napim başka bi ucu 19 bi ucu 441
aşkta gurur olmaz kızım.. seviyorsa herşeyi yapacak.oda havalanmaz zaten komutanları onun bütün havasını almıştır çoktan.....sanki sen hüseyin msn ye girse konuşmazsın.....:mymeka:
aşkta gurur olmaz kızım.. seviyorsa herşeyi yapacak.oda havalanmaz zaten komutanları onun bütün havasını almıştır çoktan.....sanki sen hüseyin msn ye girse konuşmazsın.....:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?