Sevdiğini özleyenler buyurun

:roflol:ilahi patiş güldürdün beni bee .askerliğini bekledim çok zordu yavrularım diycem öylemi? walla alemsin gıııı...ama amin inşallah olur dediğin canım

:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2 eft cnm
öle diyceeeğniz, ben de yatıyım yaw madem uykum da var, yrn sınav da var,
görusuk ıyı gceler canlarım, bnmkını gorurum uumuom artık msnde oglen fln mirmirmirmir
bısey de konusmıcammm pekk , o konussun a.s. ıyıgclr gorusk byby

patişş kız buralarda mısın?? yarın seninkiyle msnde görüşürsen öyle çok fazla seviyom, ölüyom bitiyom deme haa.. havalanmasın sonra.. bi de kaçan kovalanır diye bi söz var ya öyle bi durum oluşabilir.

nere gidiyon patişim yaww.zaten yeni geldin .ya sen onun bunun dediğine bakma gülüm ya.neden konuşmayacak mışsın .gurur yapma gülüm konuş.o asker şuanda sevgiye ilgiye ihtiyacı var o senden bekliyodur.sen ondan bekleme.zaten beklesende alamazsın.konuş canım yapma böyle ....

tatlım hoşgeldin gözüm monitörde kaldı.bu annenler seni çok yoruyor gizemcim ya .baksana saat 12 canım şimdide baban gelir zaten

hoşbulduk bidenemmma.s.yok kızz annemin yorduğu yok. ben yapıyorum anacım yorulmasın diye.. hep o mu yapacakyerimseniben senin gözlerine kıyamam beeen monitörde mi kaldıııı??kaydirigubbakcemile3

aşkta gurur olmaz kızım.. seviyorsa herşeyi yapacak.oda havalanmaz zaten komutanları onun bütün havasını almıştır çoktan.....sanki sen hüseyin msn ye girse konuşmazsın.....:mymeka:

hehe kıs gırmeyın bırbırınıze gece gece, bılmıom en son ayrılırken de hep böle aman bosver denıldı dınledım ayrıldım beeeh dedım havaya gırdım
sımdıde kosmak ıstıyom ben cok daha henuz sımarma havasında sımartamadım kı bıle adam gıbı facebokda bırlıkte reesımlerımızı koymustum sadece 2 yenı resım ekleyebıldım

bbaska ne mektup ne maıl ne bı arama hı c bısey yapmadım
askım balım cıcım dıye konusayım dımı olabıldıgımce yumsak olayım kaydirigubbakcemile hem ben duygusal sevecen ve hassasım dye bıle kırmamaya calısır daha

aşkta gurur olmaz kızım.. seviyorsa herşeyi yapacak.oda havalanmaz zaten komutanları onun bütün havasını almıştır çoktan.....sanki sen hüseyin msn ye girse konuşmazsın.....:mymeka:

tamam tamam dogru dıon zaten havası cıkmıstır onun iki pöh pöhlesem nolcak
cok abartmam tabı zaten yrn sınavdan cıkcam asabi olurum.. muc k muck muck

ıyıgeceler gamzem, :1hug:

ıy geceler kızlar bbyebye a.s.

gamzemm ben konuşmasın demiyorum kii!! konuşacak tabi, sevdiğini de söyleyecek. dün bi muhabbet geçtiydi; patişin sevdiğinin annesi zamanında eşinin peşinden çok koşmuş acep ben de mi öyle yapsam, benimki de babasına mı çekti gibisnden bi şeyler dediydi patiska.. o yüzden öyle dedim beeeenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…