- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
hehe kıs gırmeyın bırbırınıze gece gece, bılmıom en son ayrılırken de hep böle aman bosver denıldı dınledım ayrıldım beeeh dedım havaya gırdım
sımdıde kosmak ıstıyom ben cok daha henuz sımarma havasında sımartamadım kı bıle adam gıbı facebokda bırlıkte reesımlerımızı koymustum sadece 2 yenı resım ekleyebıldım
bbaska ne mektup ne maıl ne bı arama hı c bısey yapmadım
askım balım cıcım dıye konusayım dımı olabıldıgımce yumsak olayım kaydirigubbakcemile hem ben duygusal sevecen ve hassasım dye bıle kırmamaya calısır daha
gamzemm ben konuşmasın demiyorum kii!! konuşacak tabi, sevdiğini de söyleyecek. dün bi muhabbet geçtiydi; patişin sevdiğinin annesi zamanında eşinin peşinden çok koşmuş acep ben de mi öyle yapsam, benimki de babasına mı çekti gibisnden bi şeyler dediydi patiska.. o yüzden öyle dedim beeeenn..
tamam tamam dogru dıon zaten havası cıkmıstır onun iki pöh pöhlesem nolcak
cok abartmam tabı zaten yrn sınavdan cıkcam asabi olurum.. muc k muck muck
ıyıgeceler gamzem, :1hug:
ıy geceler kızlar bbyebye a.s.
aferin gııss patişş.inan aynı durumda olsaydım bırak canımı cicimi herşeyi yapardım.çünkü seviyorum ve sevgi fedakarlık ister hep sıcak ol sakın trip felen etme canım mirumoya felen da bakma....o kimmm oluyor kaydirigubbakcemile5leyyyynnn
patiska ne yaptin şekercim görüşebildin mi askerinle
ben seni kızdırmaya çalışıyordum sende hemn gaza geldin be gülüm
gamzem öyle dediyse öyle yap patişima.s herşey gönlünce olsun inşallah yaa
gııss bugün noluyo size yawwf millet 12den sonra geliyo.başka zaman arasan 1 kişiyi bulamazsın hoşgeldin canım
gamzem öyle dediyse öyle yap patişima.s herşey gönlünce olsun inşallah yaa
hoşbulduk cnmcım
bugun c.tesi ya malum is yokk o sebepten bu saatte geldim
sen nasılsın sekercim morelin nasıl
hımm anladım canım nasıl olayım gülüm 2,3 sayfa arkaya bak anlarsın çok kötüyüm
kızlarrr ben geldim......nasılsınız?
ay şu baştan sayma olayı pek hoşuma gitti bende öyle yapacam :)
kızlarrr ben geldim......nasılsınız?
ay şu baştan sayma olayı pek hoşuma gitti bende öyle yapacam :)
niye kızayım datlummmm?? ana kızım kederli değilim yaa zorla kederli yapcan insanı beaaa=)))) çok şükür bi derdim yok be fıstığım.. kendi kendimi sakinleştirebiliyorum, şükretmekten ve dua etmekten başka bi çarem yok.. iyi şeyler düşünüp iyi olmaya çalışıyom işte..
sağol canım allah razı olsun eşim ısparta da komando beni 3 gün aramadı perşembe aradı ayak bileği yerinden çıkmış eğitim yaparken mosmor olmuş şişmiş sancıyor üzerine basamıyorum diyor ama kimse ilgilenmemiş revire bile çıkartmamışlar bende komutanla git adam akıllı konuş dedim gitmiş konuşmuş komutan ne dese beğenirsin bişi olmaz burkulmuştur böyle ufak tefek şeyler komandoyu deviremez yıkamaz sen komandosun bişi olmaz sana demiş yollamış cuma günü ayağı iyice şişmiş artık kapkara olduydu diyo öyle görünce artık hastaneye götürmüşler dr. röntgen felan çekmiş burkulmuş demiş burkulsa üzerine basardı morarmazdı şişmezdi sadece biraz acırdı hem eşimin ayağı burdaykende sürekli çıkıyordu.neyse dr. 5 gün istirahat vermiş yatacaksın demiş.bende hemen yat beni felan arama dedim.ama nerde o ayakla dün yine eğitime çıkartmışlar.komando böyle yatmaz demişler.üzerine basamıyorum beni süründüre süründüre eğitim yaptırıyorlar diyo.bu nasıl insaf canım ya.içim parçalanıyor senağlamasenağlamasenağlama
ah cnm bnm benimkide soru iste tahmin ediyorum
senle şafaklarımız aynı malum senağlama
bugun bende cok kotuydum sabahtan aramadı hic diye neyse aksam üstü araradıda keyfim azda olsa yerine geldi
sabır cnm sabır gecicek bugunler allahın izniyle
didosh hoşgeldin canım.. bugün nasılsın?? daha iyisin umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?