Sevdiğini özleyenler buyurun

aferin gııss patişş.inan aynı durumda olsaydım bırak canımı cicimi herşeyi yapardım.çünkü seviyorum ve sevgi fedakarlık ister hep sıcak ol sakın trip felen etme canım mirumoya felen da bakma....o kimmm oluyor kaydirigubbakcemile5leyyyynnn

ben seni kızdırmaya çalışıyordum sende hemn gaza geldin be gülüm

sanada iii geceler gülüm tatlı rüyalar .böyle dewam et bas gazaaaaaaaaaaaaa.s.:teytey:

gamzem öyle dediyse öyle yap patişima.s herşey gönlünce olsun inşallah yaa

niye kızayım datlummmm?? ana kızım kederli değilim yaa zorla kederli yapcan insanı beaaa=)))) çok şükür bi derdim yok be fıstığım.. kendi kendimi sakinleştirebiliyorum, şükretmekten ve dua etmekten başka bi çarem yok.. iyi şeyler düşünüp iyi olmaya çalışıyom işte..

hımm anladım canım nasıl olayım gülüm 2,3 sayfa arkaya bak anlarsın çok kötüyüm

ah cnm bnm benimkide soru iste tahmin ediyorum
senle şafaklarımız aynı malum senağlama

bugun bende cok kotuydum sabahtan aramadı hic diye neyse aksam üstü araradıda keyfim azda olsa yerine geldi

sabır cnm sabır gecicek bugunler allahın izniyle

ruh halini niye kederli ettin ozaman gııııı delüüüü

gazem once cok gecmis olsun cnm yaa cok üzüldum gercekten allah daha kötülerinden korusun ama
eşinle konuş mutlaka komutanıyla tekrar konussun
cünkü bnm nişanlımın ordada bi revire cikarmama mevzusu olmus
tabur komutanları boluk komutanını cok kotu azarlamıs
revire nasıl olurda cıkarmazsınız diye
nkdr sacma ya o hasta olursa nasıl komando olucakki
allahım sen sabır ver

yok be tertip ondan değil benimkinin sağlık sorunları var ondan kötüyüm ben ..bak oku bi 3 yada 4 sayfa öncedir konuştuk kızlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…