h.g tatlım.evet 441 gözüme çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk fazla geliyo walla bende 19 diyom sanki 19 gün kalmış gibi oluyo
ruh halini niye kederli ettin ozaman gııııı delüüüü
gazem once cok gecmis olsun cnm yaa cok üzüldum gercekten allah daha kötülerinden korusun ama
eşinle konuş mutlaka komutanıyla tekrar konussun
cünkü bnm nişanlımın ordada bi revire cikarmama mevzusu olmus
tabur komutanları boluk komutanını cok kotu azarlamıs
revire nasıl olurda cıkarmazsınız diye
nkdr sacma ya o hasta olursa nasıl komando olucakki
allahım sen sabır ver
kuzum yaa dünden kalmış, ya da önceki günden..kusuruma bakma :bbo: düzelttim zaten farkedince yerimsenibena.s
tamam canım söylerim arayınca sabah aradı komutana yalvardım resmen bi kerecik arayayım diye diyo..benim doğum günümdü bugün.onu kutladı unutmadı o kadar canı yansada ağır eğitimde de olsa unutmadıkaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:
tamam canım söylerim arayınca sabah aradı komutana yalvardım resmen bi kerecik arayayım diye diyo..benim doğum günümdü bugün.onu kutladı unutmadı o kadar canı yansada ağır eğitimde de olsa unutmadıkaydirigubbakcemile3:sm_cool::dance:
yaaaaaa seninkiyle benimki aynı gittiler herhalde benimde 19 gün oldu...yani 441 :roflol::roflol:
hosbulduk cnmcım eh iste ne iyim ne kötüyüm
aklım hep aşkımda
kendimi ceyiz islerine adadım onlarla oyalanmaya calışıyorum
sen nasılsın bitanem
ahhh cnm yaa nekdr düsünceli bi eşin var o halde bile seni mutlu etmeyi düsünüyoo :asigim:
dogum gunun kutlu olsun cnm buarada eşinle birlikte saglıklı mutlu uzun yaşlaraaaa a.s.
ben de iyiyim tatlım sağol.. insan hayatın daha acı yönlerini düşündükçe şöyle bir sarsılıyor, kendine geliyor.. şükür ediyorum, dua ediyorum bol bol tüüüm askerlerimize napayım..
ohh çeyiz yapabiliyor musun canım?? ne güzel yaa.. bi ben yapamıyom galiba:1no2:fisfisfis
hadi ya tertip miyiz biz seninki 151. komando eği. alayımı yoksa 40.piyade mi canım.ne gün teslim oldu
kuzum geçmiş olsun :teselli: benimkide hasta olmuş revir mevir pek soramadım ya 3dk konuşuyoruz günde :1no2:
bu arada doğum günün kutlu ve mutlu olsun hihoyyyt
öyleyiz galiba canım benim kaydirigubbakcemile5
26sında teslim oldu...ağustos 26...
bilecik-merkez eğitim alayıydı.sonradan söğüte geçirmişler...
bilecik-söğüt-şoför dedi bakalım ayrıntıları bilmiyorum ki ya doğru düzgün konuşamıyoruz kötükedihüsokötükedihüso
bu salı yanına gitmeyi düşünüyorum ALLAH nasip ederse.....
gel senide kocişine atayım ordan....:jeyyar:
ben de iyiyim tatlım sağol.. insan hayatın daha acı yönlerini düşündükçe şöyle bir sarsılıyor, kendine geliyor.. şükür ediyorum, dua ediyorum bol bol tüüüm askerlerimize napayım..
ohh çeyiz yapabiliyor musun canım?? ne güzel yaa.. bi ben yapamıyom galiba:1no2:fisfisfis
öyleyiz galiba canım benim kaydirigubbakcemile5
27sinde teslim oldu...ağustos 27...
bilecik-merkez eğitim alayıydı.sonradan söğüte geçirmişler...
bilecik-söğüt-şoför dedi bakalım ayrıntıları bilmiyorum ki ya doğru düzgün konuşamıyoruz kötükedihüsokötükedihüso
bu salı yanına gitmeyi düşünüyorum ALLAH nasip ederse.....
gel senide kocişine atayım ordan....:jeyyar:
tatlım benimki ıspartada komando aynı yerde değiller ki.hem seninki şöför rahatmış gııııss.sen bizim son olayı okudun mu?kusura bakmayın ama şerefsizler çıkık ayakla bir haftadır süründürüyorlarmış.klava: canım nasıl yanıyo anlatamam .biz cuma törene gitcez zaten gülüm yinede sağol.benimki 27sinde teslim oldu.benim bugün 19.gün senin 20.ciydi canım senin şafak 440 hayatım
haklısın cnm bende hep dua ediorum sevdigime ve tüm askerlere
evet başladım öyle onlara ilgileniyorum zmn geciyo kafam dagaliyo daha güzel seyler düsünmeye başlıyorum iyi oluyo
aşkıma anlatiyorum sonra tlfonda oda mutlu oluyoooo :asigim:
üzülme tatlım sanada ben yapıyorum ....mor havlu kenarına başladım gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?