farkındayım canım.ilgine tesekkür ederim.2haftadır bişeyler soruyorum.derdime çare olcak bi çözüm arıyorum ama kimseden bişey alamadım bikaç cvp dışında.ya kimsenin bilgisi yok konuyla ilgili ya kimsenin basına gelmedi.kaç gecedir bakıyorum hep beraber konusalım sohbet edelim bişey üretelim diye ama herkes tanıdığıyla falan konusuyor.alınmadım sadece söylemek istedim.
ben varım kzuumm.........
kuzummm burda mısın iyi bakalım=)) bnm aşkım gececi ya, msjlaşıp duruyoz.. canım yaa üzülenlere arkadaşlara(ben de dahil) ağlayıp üzülmekle geçmez diyorsun ya, ne kadar da haklısın yaa.. üzülceğim an sen geliyorsun aklıma=) yerimseniben
kıyamam canım ya kusurumuza bakma ama sen de böyle alınganlık yapma üzme kendini tamam mı?? kimse senin şahsına yönelik davranmamıştır eminim.. ben pek bilgili değilim canım askerim yeni gitti sayılır cevap vermek isterim ama yemin töreniyle ilgili bi şey sormuşun.. bn gitmedim yemin törenine aşkımın, gidemedim=( o yüzden bi gün önceden mi gitsen yoksa gününde mi gitsen bilemedim..
eğer kalack yerin varsa 1 gün önceden gidebilirsin diye düşünüyorum.
canım şahsıma kimse bişey söylemedi.alınganlık yaptım sanırım haklısın ama böyle tek başına yazıpda hadi cvp verin diye yazıp durmak olmuyor....canımısın sıkıntısından böyle alıngan oldum sanırım.kimsenin keyfini kaçırmak gibi bir niyetim yok.ama herkes beraber olsun.beraber gülelim beraber olalım.inanın bir sürü arkadasım var ama suan burda bu baslık altında toplananlar dışında kimse anlamaz hislerimi.Asker bekliyoruz biz,arkadaslara bahsedince yüzlerinden anlıyorum rutin günlük ilişkimizi anlatıyormusum gibi geliyor.ama aradığı her an benim için özel.telefon açması konusması heyecanla kapaması.kimi zaman arayıp kapamasının bir olması...suan herşey özel benim için.askerden önce telde susardık artık ne konussak diye bişey gelmezdi aklımıza fıkra anlatırdık uyuya kalırdık.şimdi aradığında aynı anda konusuyoruz vakit kısıtlı diye.bazen telefonu kapayınca gülüyorum halimize.konusurken kaydediyorum sesleri.dinleyip dinleyip gülüyorum,bazende ağlıyorum halimize konusamıyoruz diye...nasıl gitcek bilmiyorum artık.19gün bitti.19yıl gibi geçti ömrümden....ben moda girdim sanırım yazdım valla öyle bianda...:1shok:
kızlar hepinize iyi geceler 1 haftadır heyecandan uyuyamıyorum gece bekçisi oldum çıktım walla, arkadaşlar kendinizi yıpratmayın zaman gerçekten geçiyo öyle böyle derken, evet çok zor oluyor, hemde ne zooor benim gibi evli olanlar için 2 kat daha zor ama siz moralinizi bozmayınki askerlerinizin gözü arkada, aklı sizde kalmasın, benzer şeyleri bizde yaşadık onlarınki asker psikolojisi, biz daha duygusal daha hassasız haliyle sonundada böyle ufak tefek üzüntüler çıkıyo, yazılarınızı okudukça ilk günleri tekrar yaşadım senağlama ama her gecenin ardında bi sabah var, böyle düşünün.
arkadaşlar bugün itibariyle şafakDOĞAN GÜNEŞ !!!!!!!!!!!!!!!!!
inşallah sizde benim şu anki heyecanımı çabucak yaşarsınız, zaman su gibi aksın sizin şafağınıza doğru
Kızlar çok teşekkür ederim.Birazda olsa içim rahatladı.Benim Kuzu gideli 19gün oldu 18gün boyunca sesini hergün duydum Allaha şükür.Şimdi benimkisi 28gün yapcak acemiliği.Yani 10günü kaldı.Nereye düşücek korkusu var içimde.Onun dışında 26sında yemin töreni var.1gün öncemi gitsem diyorum.Ama tek başıma otelde kalmak var bide provalar olur belki görüştürmezler.Törenden sonra 7gün dağıtım izni veriyorlarmış.Benim törene gitceğimi bilmediğinden sormuşlar herkese kimler nereye döncek izne diye.Benimki İstanbul demiş.Birlikten otobüsler kalkcakmış gitcekleri yerlere.Bende diyodumki törenden sonra çıkarız Bayrama kadar 2 3gün beraber tatil yaparız.Bayramda ailesinin yanına gider.Ama işte ya çıkarmazlarsa benle.14saat daha ayrı kalcam ondan ve o birlikten otobüsle bende ordan başka otobüsle istanbula gelicem.Bunun stresi bastı işte beni.Napcam bilmiyorum...
Çok sevindim senin adına.Allah sağ sağlim ulaştırsın sana eşini.Darısı hepimizin başına.Bizim güneş biraz geç doğacak ama inanıyorum ki doğacak.Allah hepsini korusun...senağlama
ne güzel yemin törenine gidecekmişsin=))) bilmediğin bi şehirde otelde tek başına kalma bence.. ben çekinirim şahsen.. iyice arştır öyle kal canım kalacaksan da!! bi gün öncesinde muhtemeln görüşemezsin.. tabi bunu duygucuuma sormak lazım=) o daha iyi bilir:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
senle birlikte çıkarırlar mı o konuda da bi fikrim yok malesef.. ama inşallah çıkarırlar canım. herşey gönlünce olsun o gün inşallah.. sevdiğine ne büyük süpriz olacak kimbilira.s
törenden önceki akşam otobüse binip tören sabahı incem artık.Hem benim razı olmaz sanırım kalmama tek başıma.Artık komutanıyla falan konuşup çıkarmak içim elimden geleni yapıcam.Olmadı ağlarımsenağlamaBelki işe yarar ne biliyimşakkıdı
amin teşekkür ederim darısı bütün bekleyenlerin başına, sizede doğacak güneş, ya doğacak ya doğacak başka şansı yok, ama işte sabır, zaman geçmiyo gibi oluyo başlarda son bikaç gün oluncada vay be neçabuk bitti diyosun, er gece yastığına sarılıp ağlamaktan gözlerim şişiyodu ilk ay, şimdide son kahvaltı edişimiz dün gibi gözümün önünde :teselli:
inşallah sende dilediklerini yaparsın 10 gün sonra, beraber doya doya 2-3 geçirirsiniz, o seni bikaç ay idare ederhihoyyyt şans senden yana olsun canım yaaaa:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?