Sevdiğini özleyenler buyurun

aaaaaaaaahhhhhhhh ahhhh bana otobüs deme :-( bak avatardaki resme o otobüs varya o otobüs aşkımı benden alıp götüren otobüs, inşallah aşkımı getiren otobüsle yer değiştircek en kısa zamanda, ya varya o uğurlama gününü hatırladım çok fenaydı ya ellerim titritodu elini tutarken, eve geldim sonra sabah değiştirdiği eşofmanları ortada su içtiği bardak tezgahta, amanııın bi ağlama krizine girdim sabah ettim resmen ama çok şükür bitti, darısı hepinizin başına diyim tekrara.s.

denizzzz kıyamam canım yaa.. evli olup da beklemek daha bi zor olsa gerek diye düşünüyorum=(( amaaann neyse sen üzüntüleri bi yana at şimdi, sevinmeye bakkkk=)) yolda mı acep eşin??

sapol canımmm, evet evliyken daha bi zor duvarlar üzerine geliyo insanın hele o yatağa yanlız girmek, şöööyle bi kolunu salladığında boşluğa düşmesi çok zor çoooookkkkk, sonra onun yastığını kaldırdım yoksa ben her gece yastığı alıp ağla zırla ağla zrla...

yok canım yolda diil sakı sabahı erkenden çıkıcak yola iftara evde inşallah hani bugün pazartesi olduya ben o yüzden doğan güneş diyorum )

yaa klavyeyi değiştirdim alışamadım daha yazım hatalarından ötürü kusura bakmayın artık, idare edin

ne zorluk çekmişsin canım yaa ama çok şükür kavuşuyorsun.. hadi hayırlısı canım yaa=)) bak kavuşma fotolarınızı bekliyozz haaa=) bize de nasip olacak inşallahhhh..
ne kusuru cnm yaa boşver yazım hatalarını

kızlar ben artık yatayım uyku tutmıycak ama napim, yarına çoook işim vaaar çoookkk.
iyi geceler tatlı rüyalar görün inşallah içndede sevdikleriniz olsun :teytey:

iyi gecelr canım ..
kızlar ben de yatayım artık.. iyi geceler..
hozefincim sevdiğine kavuşacaksın az kaldı..sevin, mutlu ol =)
öpüldünüzzz

günaydın kızlar
benimde sevdiğim teskereyi alalı 33 gün oldu ama sanki
hala izindeymiş gibi hissediyorum kendimi bi türlü alısamadım

selam kızlar,
gamzee neredesın... uyandın m ı cicim gel yardım et bana 1,5 ay oluyor hani şu namı deger 1.5 aylık süre doluyor her askerın gıdıp sevgılısını hatırlayıp kucak ısteyıp arayıp sordugu 1.5 aylık süreç...

:a015:

bende eşimi özledim kızlarrrrrrrrrrrrrr,17 aylık evliyim eşim 9 aylık asker ve ben onu 7 aydan beri göremiyorum inşallah bayramdan sonra

canım ne sorucam sana inşallah yardım edebilirsin?eşimin askerden gelmesine kaç gün kaldığını gösteren imzayı sayfama nasıl koyabilirim sen nasıl yaptın

yok okdr ugrascak bısey yok
yaparsın ıkı dakkada
kaç gun kaldı mesela onu ısaretlıon
ustten ordan resımlerı secıyosun
untıl ya da afterı secıyon
ne yazcan söle yaparız ıstersen

kızlar ben artık yatayım uyku tutmıycak ama napim, yarına çoook işim vaaar çoookkk.
iyi geceler tatlı rüyalar görün inşallah içndede sevdikleriniz olsun :teytey:

canımm yaaaaaa senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam ya Rabbim hayırlısıyla akşam olmasını kazasız belasız kavuşmanızı nasip etsinn
ayy çok duygulandım ben yazdıklarına ya iftarda yanında çok güsell ya
inş o günleri Rabbim bizede gösterir ya
akşam hep o günün hayalini kurdum yatarken ya

kızım mannak nılay yaa, benım adam msne de nete de gelmedı dün, belkı cafede yer yoktu belkı carsıya hıc cıkmadı napam, akıl ver bı mektup yazıom sımdı bılgısayarda onu guzellestırıp mektup mu yollayam adama, hıc ses etmeyem mı bılemedım beaaa anam yaa dönerse benım dönmezzse benm olmamıs mı ne bu yaw , püüü zaman yavas mı gecıyo acaba onlar ıcın orada

Adini bilmiyorum ama yaziyorum kimiyorsun demi ne güzel izmirde sicak yerdesin.benim aşkimda manisada asker

manısa cok yakın buraya 1 saat keşke benım askım da manısada asker olaydı,
ama ben benı özleyebılceg gıbı askerde sürünsün dıye ah etmıstım ondan doguya gıttı heralde
yalova nerede hangı sehıre yakın ben bılmıyorum yalovayuı.. yasın kac bnm adım patıska

ahhhhhhhh patişimm ahhhhhh inan ne dicemi bilmiomki ya
ulen insan kız arkadaşını hiçmi öslemez tamam giderken sorun yaşanmış olabilir ama ne biliyim ya ayrılığa bu kadar kolay alışılırmı ya???

ahh onu bi görsem ahhh öyle bi kızarımki onakötükedihüso
canım ya yolla istersen mektup ya oda çok uyuz be anacım yemin töreni olduğu gün seninle gayet ii konuştu ümit verdi şimdi hiçç bişi yapmıyookaydirigubbakcemile

ayyyyyyyy valla bilmiom patişimm yaaaaaaafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…