umarım aşkımı çıkartabilirim törenden sonra.yani otobüsle çıkmasını iptal edebilirim.onunla geçirebilceğim 1dk bile önemli.Son gün otogarda otobüsün önünü kesip istiklal marşı okumuşlardı.Kuzum ve otobüste bulunan tüm askerler ayağa kalkmıştı.Bir yandan ağlıyor bir yandan istiklal marşını okuyordu.İstiklal Marşı bitti bana döndü,öyle bir bakışı öyle bir el sallayışı vardı ki gitmiyor aklımdan gözümden bir an olsun.Otobüs garajdan çıkana kadar otobüsün arkasından giden tek bendim.Offffffff offffffffffffffffff...Keşke bizide alsalar askere:1shok:
denizzzz kıyamam canım yaa.. evli olup da beklemek daha bi zor olsa gerek diye düşünüyorum=(( amaaann neyse sen üzüntüleri bi yana at şimdi, sevinmeye bakkkk=)) yolda mı acep eşin??
sapol canımmm, evet evliyken daha bi zor duvarlar üzerine geliyo insanın hele o yatağa yanlız girmek, şöööyle bi kolunu salladığında boşluğa düşmesi çok zor çoooookkkkk, sonra onun yastığını kaldırdım yoksa ben her gece yastığı alıp ağla zırla ağla zrla...
yok canım yolda diil sakı sabahı erkenden çıkıcak yola iftara evde inşallah hani bugün pazartesi olduya ben o yüzden doğan güneş diyorum)
şafak: 1
şafak!!! yendim ben seni!!! git başkaları saysın seni artık!!!
kızlar ben artık yatayım uyku tutmıycak ama napim, yarına çoook işim vaaar çoookkk.
iyi geceler tatlı rüyalar görün inşallah içndede sevdikleriniz olsun :teytey:
Adini bilmiyorum ama yaziyorum kimiyorsun demi ne güzel izmirde sicak yerdesin.benim aşkimda manisada asker
kızım mannak nılay yaa, benım adam msne de nete de gelmedı dün, belkı cafede yer yoktu belkı carsıya hıc cıkmadı napam, akıl ver bı mektup yazıom sımdı bılgısayarda onu guzellestırıp mektup mu yollayam adama, hıc ses etmeyem mı bılemedım beaaa anam yaa dönerse benım dönmezzse benm olmamıs mı ne bu yaw , püüü zaman yavas mı gecıyo acaba onlar ıcın orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?